Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 03 10, 03:49)
O as si karta balsavau tik uz nuotraukas labai kokybiskas, ypatingai sunkiai pagautus ir uzfiksuotus momentus ir pan.... vaiku konkursu ir taip daug buna  tongue.gif  4u.gif

tai kad ir tokiu ne 3 o daugiau doh.gif
Atsakyti
Tik dabar radau sia tema netycia smile.gif
Jau antra karta nepasiseka man sudalyvauti cool.gif Bet prabalsuot tai nesukrukde niekas smile.gif
Uz dvi nuotraukas balsavau uz is ju besiliejancia gera energija ir ramybe, o besirenkant trecia, uztikau savo miesto/kaimo gamtovaizdi ir negalejau neprabalsuoti smile.gif user posted image

Linkiu visoms sekmes dideliausios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 10 kovo 2007 - 13:17
Už fantastiškas vandens galimybes thumbup.gif

user posted image didis.gif

Niekaip nesuprantu, kaip tas vandens kamuolys "pagamintas" mastau.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 03 10, 17:28)
Niekaip nesuprantu, kaip tas vandens kamuolys "pagamintas" mastau.gif cool.gif

Man atrodo, kad ant kokios stiklines apvalios vazos pilamas vaduo ir viskas 4u.gif Gana paprastai padaryta atrodo mirksiukas.gif Bet graziai gaunasi thumbup.gif

Va ten kur apelsino maudynes ir kur lasiukas krenta daug sudetingiau viskas doh.gif Pati bandziau apelsina sitaip maudyti- nu niekaip taip graziai nesigauna schmoll.gif O lasiuka viena taip sugauti, kaip nuotraukoje "lasas po laso" tikrai irgi labai nelengva. Spaudziu desine fotografems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 10 kovo 2007 - 17:48
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 10, 17:46)
Va ten kur apelsino maudynes ir kur lasiukas krenta daug sudetingiau viskas doh.gif 

Na, man ji neužkliuvo ax.gif Ir lašas po lašo taip pat... ax.gif
Mane šiam konkurse labiau sužavėjo vandens galimybės, jo grožis, o ne fotografių profesionalumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 03 10, 18:07)
Mane šiam konkurse labiau sužavėjo vandens galimybės, jo grožis, o ne fotografių profesionalumas smile.gif

Tai zinoma, kiekvienas turim savo kriterijus mirksiukas.gif
Atsakyti
Prabalsavom,bet sunku isrinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 10, 02:35)
tai kad ir tokiu ne 3 o daugiau doh.gif

Nu ka padarysi, reikia isrinkti pacias paciausias tas tris mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 10, 09:46)
O lasiuka viena taip sugauti, kaip nuotraukoje "lasas po laso" tikrai irgi labai nelengva. Spaudziu desine fotografems 4u.gif

Vat as ir su tokia mintim apie sita konkursa, manau tokie momentai tikrai reikalauja daug daug darbo 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip laukiu kada bus rezultatai, nekantrauju biggrin.gif
Atsakyti
jau ir aš prabalsavau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šaukštai popiet... Man dabar kilo ideja, muilo burbulus, daug daug muilo burbulų nufotografuoti, juk nėra kažko tokio, ech gaila... būtų bent originali nuotrauka, o taip viena iš populiariausių figuruoja konkurse.
Atsakyti
labai gražios nuotraukos.tikrai sunku išsirinkt thumbup.gif
Atsakyti