Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 08, 21:58)
siaip tai kai kurios mamytes galetu bent kol dalyvauja konkursuose issiimt savo nuotraukas is savo albumu paraseliuose ax.gif kas tokios neivardinu, nes labai grazios ju nuotraukos wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

ech...einu ir aš prabalsuot lotuliukas.gif
Atsakyti

i 
Informacija visiems konkurso dalyviams, kurie ketina pasinaudoti visiems jums siūloma Aqua-express paslaugos nuolaida:
dauguma skambinančiųjų ir rašančių teiraujasi, ar 20 proc. nuolaida vandeniui yra vienkartinė? Ši nuolaida nėra vienkartinė - ji Jums suteikiama neribotam laikui, t.y., visuomet, kai bus užsakomas naujas vanduo, bus taikoma 20 proc. nuolaida!

Primename pasiūlymą:

Visiems dalyvaujantiems konkurse ir užsisakiusiems Aqua Express paslaugą į namus, bus suteikta 20% nuolaida vandeniui (tai ne vienkartinė nuolaida!), o įranga mes Jums tiesiog dovanosim! Ir jau šiandien, kartu su šeima, mėgaukitės išskirtiniu tyrumu.

Registruokitės el. paštu: supermama@aqua-express.lt

P.S. mūsų šeimyna nuo pirmosios konkurso dienos iki dabar jau spėjo pirmą partiją vandens išgerti biggrin.gif (3x19 l) užsisakysim dar!
Atsakyti
aš jau irgi prabalsavau...

vieną balsą atidaviau už patį vandens grožį, kitą už foto su vaikučiu, trečią - už gamtą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2007 03 09, 15:34)
aš jau irgi prabalsavau...

vieną balsą atidaviau už patį vandens grožį, kitą už foto su vaikučiu, trečią - už gamtą thumbup.gif

o ka galima tris kartus prabalsuoti?aš jau už vandeni atidaviau balsa.norėčiau ir už leliuka prabalsuoti,nes iš tikruju man labai visi gražus,bet 2 nuotraukos tai thumbup.gif
Atsakyti
O as pabalsavau uz 2 su vaikiukais ir viena be vaikiuku wub.gif Greit issirinkau, nes jau seniai buvau nusprendus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hierjolka @ 2007 03 09, 15:42)
o ka galima tris kartus prabalsuoti?aš jau už vandeni atidaviau balsa.norėčiau ir už leliuka prabalsuoti,nes iš tikruju man labai visi gražus,bet 2 nuotraukos tai  thumbup.gif

iš viso turite 3 balsus, kuriuos galite atiduoti už 3 skirtingas foto
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 09, 16:45)
iš viso turite 3 balsus, kuriuos galite atiduoti už 3 skirtingas foto

labai labai ačiū,kad pasakėt einu balsuot už tuos lelius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Apsiverksiu iš nevilties... Dar taip nėra buvę... Visos nuotraukos yra nepakartojamos. Už ką balsuot? Siaurinau siaurinau atrankos kriterijus, ir vis tiek neužtenka balsų... Iš balto pavydo ( hihihi.gif ) apsistojau ties nuotraukomis, kuriose vaneniui grožį suteikė ne gamta, o kur mamos (ar tėčiai) realizavo savo kūrybinį požiūrį: nuo minties, akies iki profesionalams prilygstančių fotografavimo sugebėjimų. Dar kartą spaudžiu visoms (-iems) dešines ir dėkoju už grožį. 4u.gif
Atsakyti
prabalsavau uz 2, tas kur baloj sokineja, uz staunu vandeni, o trecios niekaip neissirenku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 17:35)
visiškai nė kiek nesumažinta originalaus dydžio foto atsiunčiama ir nagrinėjama  Properties->Summary esanti informacija, kuri ir parodo  reikiamus duomenis.

Na, čia ir man kilo klausimėlis:
juk, kiek prisimenu, 'summary' nuotraukos autoriaus duomenis galima pakeisti? Tik nuotraukos 'software' įrašų negali pakeisti. Bet nematau ką galima būtų apie autorių iš to pasakyti?
Atsakyti
Na o ash savo balsus atidaviau uz "fototechnikos stebuklus" biggrin.gif T.y. nuotraukoms, kuru lengvai nenufotografuosi, kur vanduo igauna idomius pavidalus, formas... Zaviuos ir pavydziu... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O as si karta balsavau tik uz nuotraukas labai kokybiskas, ypatingai sunkiai pagautus ir uzfiksuotus momentus ir pan.... vaiku konkursu ir taip daug buna tongue.gif 4u.gif
Atsakyti