Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Karbynė @ 2007 03 08, 23:01)
Su taisyklėmis visada kviečiama susipažinti prasidedant konkursui. Viena jų skelbia
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.

Visos fotokonkursų taisyklės
čia . Fotokonkurso metu konkurse dalyvaujanti nuotrauka neturi būti matoma niekur kitur, išskyrus patį konkursą.

Niu tegul pataiso mane moderatorės , bet juodu ant balto parašyta lotuliukas.gif
Nieko neparašyta, kad nuotrauka negali būti talpinama, tik informacija apie dalyvavimą ir prašymas balsuoti tongue.gif

Nes nuotrauka paraše ne tas pats, kas nuoroda į asmeninį albumą kuriame gal pvz 200 nuotraukų...
Arba taisykles reikia papildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotopuka: 08 kovo 2007 - 23:21
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 09, 00:17)
Niu tegul pataiso mane moderatorės , bet juodu ant balto parašyta  lotuliukas.gif
Nieko neparašyta, kad nuotrauka negali būti talpinama, tik informacija apie dalyvavimą ir prašymas balsuoti  tongue.gif

Nes nuotrauka paraše ne tas pats, kas nuoroda į asmeninį albumą kuriame gal pvz 200 nuotraukų...
Arba taisykles reikia papildyti  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tu tada skaityt nemoki lotuliukas.gif
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama:
1. atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat
2.patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
3.Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 08, 23:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai tu tada skaityt nemoki lotuliukas.gif
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama:
1. atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat
2.patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
3.Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.

Nu tai aš skaitau lotuliukas.gif Rašoma nuotrauką, nuoroda, nėra nuotrauka lotuliukas.gif
Turėtų ir rašyti Draudžiama patalpinti nuotrauką ar nuorodą į asmenį albumą, asmeninį puslapį, kuriame yra įdėta konkursinė ar panaši nuotrauka tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
A jooo, idedi va šitai konkurso metu su užrašu "mano nuotraukos" ir jau skaitosi ne nuotrauka, o nuoroda ir viskas teisingai , nes ne nuotrauka. hihihi.gif
http://www.supermama...p...&phid=10905
Atsakyti
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 09, 00:33)
Nu tai aš skaitau  lotuliukas.gif  Rašoma nuotrauką, nuoroda, nėra nuotrauka  lotuliukas.gif
Turėtų ir rašyti Draudžiama patalpinti nuotrauką ar nuorodą į asmenį albumą, asmeninį puslapį, kuriame yra įdėta konkursinė ar panaši nuotrauka  tongue.gif  lotuliukas.gif

mastau.gif tada 2 punktas 4u.gif jei parase yra nuoroda i albuma, kuriame yra konkursine nuotrauka, vadinasi, tu jau patalpinai info, kad dalyvauji liezuvis.gif topsecret.gif
Atsakyti
Niu Karbynės pavyzdukas tikrai atitinka "patalpinti info apie dalyvavimą konkurse"

Bet Jei ten nuoroda į albumą kur 200 nuotraukų ir tarp jų yra konkursinė, ir dar jei jos reikia giliau paieškoti, tai man rodos nepatenka į nė vieną taisyklę, juk tai nėra jokia agitacija... Ir gal ten jau 10 metų yra lotuliukas.gif

Priešingu atveju turėjau būti išdrėbta nnn kartų lotuliukas.gif matyt niekas nepaskundė lotuliukas.gif Dabar tai nėra mano nuotraukos ten nėra lotuliukas.gif

P.s. aš nepiktybiška žinokit, bet biški teisę myliu, tai vat iš tos pusės teismą laimėčiau lotuliukas.gif t.y. jei nuotrauka būtų albume, kurio nuoroda šiaip mėtosi paraše lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 09, 00:08)
Niu Karbynės pavyzdukas tikrai atitinka "patalpinti info apie dalyvavimą konkurse"

Bet Jei ten nuoroda į albumą kur 200 nuotraukų ir tarp jų yra konkursinė, ir dar jei jos reikia giliau paieškoti, tai man rodos nepatenka į nė vieną taisyklę, juk tai nėra jokia agitacija... Ir gal ten jau 10 metų yra  lotuliukas.gif

Priešingu atveju turėjau būti išdrėbta nnn kartų  lotuliukas.gif  matyt niekas nepaskundė  lotuliukas.gif  Dabar tai nėra mano nuotraukos ten nėra  lotuliukas.gif

P.s. aš nepiktybiška žinokit, bet biški teisę myliu, tai vat iš tos pusės teismą laimėčiau  lotuliukas.gif t.y. jei nuotrauka būtų albume, kurio nuoroda šiaip mėtosi paraše  lotuliukas.gif

Nuoroda, tai i parasa isidesi, ane? Vadinasi patenka i 3 taisykle lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol kas tik užvieną nuotrauką prabalsavau... na bet ir sunku išsirinkti iš tos gausybės gražių kadrų doh.gif Mano kriterijai pasiskirstė taip: eksperimentas, gamtovaizdis(landscape), tiesiog neįprastas vaizdas ax.gif
Vieną galiu pasakyti, kad nebalsuosiu už tas, kur matosi žmonės... ax.gif
Atsakyti
As balsavau uz paprastus grazius krastovaizdzius, kurie be vandens nebutu tokie puikus.
Atsakyti
Aš ir jau prabalsavau 4u.gif sunku buvo nuspręsti, bet už dvi jau iš pat karto žinojau, o trečią pasirinkau taip..
Atsakyti
aš taip pat už dvi jau iš anksto buvau išsirinkusi rolleyes.gif o trečią ilgai rinkausi,nes tiek gražių nuotraukų kad nežinai kam savo balsiuką skirti rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Iš daugelio patikusių, balsavau už šias ax.gif
Atsakyti