Va sitos foto mintis gal ir gera bet visa vaizda gadina tas medis
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 08, 22:24)
O aš manau jei ji paskelbta anksčiau ir nėra rašoma : "oi eikit už mane ir balsuokit" tai viskas normalu
Nors galima paagituoti ir kitaip yra gi skype, el.paštas
O buvimas parašiuke nėra draudžiamas... bent jau aš neapžiūrėniju kas ten ir kur Balsuoju kaip man atrodo ir viskas
O buvimas parašiuke nėra draudžiamas... bent jau aš neapžiūrėniju kas ten ir kur Balsuoju kaip man atrodo ir viskas
As parasu neziuriu
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 08, 23:24)
O aš manau jei ji paskelbta anksčiau ir nėra rašoma : "oi eikit už mane ir balsuokit" tai viskas normalu
as kai kuriuos parasus paziuriu, ypac kai randi labai graziu nuotrauku, o talpint negalima
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
o jei kuri nezino taisykliu, tai jau zino tikrai butu liudna, jei istrintu grazias nuotraukas
P.S. o kur dingo ta nuotrauka, kur vaisiai plaunasi :
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 08, 23:24)
pvz buvo kelios mamytes, kurios pasirode savo eglutes, o tik po keliu dienu atsirado konkurselis egluciu paradas ir jos su tom paciom fotkem sudalyvavo. tai kas cia tokio? jos gi nezinojo, kad bus
QUOTE(mama22 @ 2007 03 08, 23:29)
pvz buvo kelios mamytes, kurios pasirode savo eglutes, o tik po keliu dienu atsirado konkurselis egluciu paradas ir jos su tom paciom fotkem sudalyvavo. tai kas cia tokio? jos gi nezinojo, kad bus
tai galimaistrint is albumo nuotrauka ir tada nuotraukos visur pasinaikina
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 08, 23:33)
tai galimaistrint is albumo nuotrauka ir tada nuotraukos visur pasinaikina
na taip, bet gi atsiranda ir tokiu, kad pareiskia, jog jau mate ta foto kitoj temoj, kad ir istrinta jau ta foto
Tai vat vat, paraše tiesiog neturėtų būti idėta ta nuotrauka, na kad matytūsi taip kaip logotipas ir parašymų balsuoti, o jei yra nuoroda į nuotraukų albumą, tai nepažeidžia
Nors aš nerodau tiesiog parašiuko
bet man pvz yra buvę, kad parodau bendraamžiuose ir paskui konkursą randu tam tinkamą
bet man pvz yra buvę, kad parodau bendraamžiuose ir paskui konkursą randu tam tinkamą
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 08, 23:37)
Tai vat vat, paraše tiesiog neturėtų būti idėta ta nuotrauka, na kad matytūsi taip kaip logotipas ir parašymų balsuoti, o jei yra nuoroda į nuotraukų albumą, tai nepažeidžia
moderatore aptikus tavo albume nuotrauka ta pacia kuri dalyvauja konkurse, ismes kaip muse is barsiu bet cia zinoma ne mano reikalas, bet butu liudna.... nors is kitos puses, juk taisykles visiems vienodos
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 08, 22:24)
Su taisyklėmis visada kviečiama susipažinti prasidedant konkursui. Viena jų skelbia
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
Visos fotokonkursų taisyklės
čia . Fotokonkurso metu konkurse dalyvaujanti nuotrauka neturi būti matoma niekur kitur, išskyrus patį konkursą.
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 08, 23:29)
P.S. o kur dingo ta nuotrauka, kur vaisiai plaunasi :
Aha, nesimato O buvo viena pirmųjų įdomesnių. Kažkodėl visada galvojau, kad ji būtent tavo - vanduo teka ant vaisių tokiu pat principu kaip tavo avatare, vos ne ta pati fotosesija
QUOTE(Erszebeth @ 2007 03 09, 00:05)
Aha, nesimato O buvo viena pirmųjų įdomesnių. Kažkodėl visada galvojau, kad ji būtent tavo - vanduo teka ant vaisių tokiu pat principu kaip tavo avatare, vos ne ta pati fotosesija
as supykau kad turiu tokia nuotrauka ir negaliu det, nes jau viena panasi dalyvauja, tai nedejau, papuosiau savo logo su ja o dabar ziuriu kokurente nuotrauka dingo ech....