Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

biggrin.gif jei rinktume pavadinima, tai balsuociau uz "krokodila" thumb_yello.gif Fotografe su jumoro jausmu good.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2007 03 07, 13:10)
Surizikavau ir as dalivaut sitame konkurse. Is pradziu nuotrauka rode kaip nepatvirtinta, bet dabar jos nebera prie nepatvirtintu, taciau ir paciame konkurse jos nerandu g.gif Kazi kodel g.gif Nuotrauka lyg ir atitiko reikalavimus unsure.gif

jei nuotrauka nebuvo patvirtinta konkursui, po dienos ji atsiduria kategorijoj "Neužpildytos", kur nuotrauką galima keisti į kitą, tinkamesnę konkursui foto. Bet jei dalyvis 2-3 ir daugiau dienų nuotraukos nepakeičia, ta paraiška visai ištrinama.
Dar paraiška ištrinama tokiu atveju, jei dalyvis pildė ją, bet mėgino prisegti per didelę nuotrauką. Tokiu atveju paraiškos matosi tik pavadinimas, o nuotraukos nėra. Tokia "Neužpildyta" paraiška taip pat po kurio laiko ištrinama.

iškilo problemėlė. Nuėjau į www.supermama.lt/foto. Ką ten spausti, kad užpildyčiau paraišką dalyvaut konkurse?

spauskit konkurso pavadinimą "Vandens grožybės", o atsidarius nuotraukų galerijai matysite viršutiniame kairiajame kampe "Užpildykite konkurso paraišką"
Atsakyti
nerandu kur yra tas "Užpildykite konkurso paraišką" unsure.gif
Kai atidarau galeriją šių žodžių nėra ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 03 07, 17:59)
nerandu kur yra tas "Užpildykite konkurso paraišką"  unsure.gif
Kai atidarau galeriją šių žodžių nėra  ax.gif
user posted image

pačioj pabaigoj kairęj pusėj turi būt mirksiukas.gif
Atsakyti

norejau labai sudalyvauti siame konkurse, bet kazkodel mano nuotrauka nepatvirtinta. norejau suzinoti ar kazka ne taip padariau ar tiesiog nuotrauka netiko?
Atsakyti
va kas yra pačioj pabaigoj kairėj pusėj .
user posted image
O paspaudus ant savo vardo matau tik štai ką .
user posted image

Kur rasti žodžius "Užpildykite konkurso paraišką"?

Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 03 07, 18:37)
O paspaudus ant savo vardo matau tik štai ką .
user posted image
Kur rasti žodžius "Užpildykite konkurso paraišką"?

g.gif
Tai kad antras paveiksliukas ir rodo, kad Tavo nuotrauka jau dalyvauja konkurse thumbup.gif
Ar gali būt, kad jos tiesiog nerandi????
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 03 07, 18:42)
g.gif
Tai kad antras paveiksliukas ir rodo, kad Tavo nuotrauka jau dalyvauja konkurse  thumbup.gif
Ar gali būt, kad jos tiesiog nerandi????

negali, nes į konkursą siunčiau net ne šitą foto. O visas nuotraukas peržiūrėjau - mano tarp jų tikrai nėra.. Aš supratau, kad ji nepatvirtinta ir galiu pabandyti siųsti kitą ax.gif
Papildyta:
Žiopla aš doh.gif doh.gif doh.gif yra mano ta nuotrauka tarp dalyvaujančių... O dar klausimėlis - ar jau patvirtintą foto galima pakeisti kita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 03 07, 19:53)
negali, nes į konkursą siunčiau net ne šitą foto.

lotuliukas.gif tokias foto kolkas visos siuntė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 03 07, 18:50)
negali, nes į konkursą siunčiau net ne šitą foto. O visas nuotraukas peržiūrėjau - mano tarp jų tikrai nėra.. Aš supratau, kad ji nepatvirtinta  ir galiu pabandyti siųsti kitą  ax.gif

g.gif Tada mistika kažkokia doh.gif g.gif
Tai gal tada kažkas kitas Tavo vardu kokią nuotrauką įdėjo???

Tiesa, šitas paveiksliukas tai nerodo Tavo vardu easnčios nuotraukos - tiesiog tai standartinė užsklanda, slepianti kiekvieno dalyvio nuotraukas, kol balsavimas dar nesibaigė (gali pasitikrinti kiekvieno dalyvio visų nuotraukų sąraše čia arba va čia ).

todėl net nebežinau, kuo padėti - rašyk AZ Aurėjai ir ji matydama tavo paraiškos būklę pasakys, kas ir kaip.
4u.gif

P.S. Atsiprašau mamyčių, kurias įdėjau kaip pvz, jeigu jos prieštarauja blush2.gif tada prašysiu kad ištrintų notworthy.gif
Atsakyti
Noriu įdėti nuotrauką, bet nemoku ištrinti nepatvirtintos angel_sadangel.gif
Atsakyti
J.E. Aistė&Julijonas, Vilmka labai Jums ačiū smile.gif
Atsakyti