foto graži
geras konkursėlis, fantazijos pasireikšti yra apstu
Man šita labai patiko... tikrai perlų vėrinys
QUOTE(Juodaplaukė @ 2007 02 23, 11:55)
nuotraukytes tiesiog fantastiskos,bet kad is kur zinoti kad jos tikrai nufotografuotos tu zmoniu kurie jas siuncia? o ne paimtos tiesiog is interneto? na gal as per daug priekabi
Va va, ir man toks klausimas buvo iškilęs... Ir tokį dalyką sunku išsiaiškinti...
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 12:01)
Va va, ir man toks klausimas buvo iškilęs... Ir tokį dalyką sunku išsiaiškinti...
as aisku nenoriu nieko izeisti,gal man tik atrodo,bet kelias is nuotrauku as tikrai kazkada esu macius internete,ten kur wallpaper puslapiai
O reik uzsisakyti tuo nurodytu elektroniniu pastu ar kaip ta vandenuka?
QUOTE(rututu @ 2007 02 23, 11:33)
O reik uzsisakyti tuo nurodytu elektroniniu pastu ar kaip ta vandenuka?
taip, parašiau kad esu konkurso dalyve, kokio kiekio ir kokios rūšies vandens noriu, adresą ir telefoną. vėliau sulaukiau skambučio ir suderinom laiką, kada atveš.
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 11:01)
mes paprašėme dalyvių atsiųsti nuotraukų originalus el.paštu. Ir patvirtinom nuotraukas, kai juos gavom ir patikrinom.
Na, as dar nedalyvauju, bet noriu apgint "matytas internete" nuotraukytes. Manau, kad tiesiog pasinaudota gera mintim ar motyvu ir fotografuota paciu mamu. As pati kartais kai uzmatau gera grazia fotografija , tai galvoje ji pas mane gyvena tol, kol pati neigyvendinu ko panasaus. Gal tai savotiskas kopijavimas, bet praplecia akirati, imi i daiktus ziureti truputi kitaip, expermentuoji, ieskai....zodziu vyksta kurybinis procesas .... As tikiu, kad mamos saziningos. Juk jos- mamos .
Man labai labai grazi sita http://www.supermama...p...&phid=11450
aciu, taip ir padarysiu
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 11:37)
taip, parašiau kad esu konkurso dalyve, kokio kiekio ir kokios rūšies vandens noriu, adresą ir telefoną. vėliau sulaukiau skambučio ir suderinom laiką, kada atveš.
aciu, taip ir padarysiu
Negaliu atsigrožėti nuotraukomis . Visos skirtingos,su mintimi, tikra atgaiva akims