Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

foto graži bigsmile.gif

geras konkursėlis, fantazijos pasireikšti yra apstu thumbup.gif
Atsakyti
Patiko ši nuotraukytė:
user posted image

Ir dar šita patiko:user posted image

Ir dar su seniu šalčiu ax.gif

O šiaip visos thumbup.gif

Sėkmės visiems dalyviams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meilė: 23 vasario 2007 - 10:56
nuotraukytes tiesiog fantastiskos,bet kad is kur zinoti kad jos tikrai nufotografuotos tu zmoniu kurie jas siuncia? unsure.gif o ne paimtos tiesiog is interneto? unsure.gif na gal as per daug priekabi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 23 vasario 2007 - 10:59
Man šita labai patiko... tikrai perlų vėrinys wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2007 02 23, 11:55)
nuotraukytes tiesiog fantastiskos,bet kad is kur zinoti kad jos tikrai nufotografuotos tu zmoniu  kurie jas siuncia? unsure.gif  o ne paimtos tiesiog is interneto?  unsure.gif  na gal as per daug priekabi  doh.gif

Va va, ir man toks klausimas buvo iškilęs... Ir tokį dalyką sunku išsiaiškinti...
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 12:01)
Va va, ir man toks klausimas buvo iškilęs... Ir tokį dalyką sunku išsiaiškinti...

as aisku nenoriu nieko izeisti,gal man tik atrodo,bet kelias is nuotrauku as tikrai kazkada esu macius internete,ten kur wallpaper puslapiai unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi kelias esu mačius unsure.gif
Atsakyti
O reik uzsisakyti tuo nurodytu elektroniniu pastu ar kaip ta vandenuka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2007 02 23, 11:33)
O reik uzsisakyti tuo nurodytu elektroniniu pastu ar kaip ta vandenuka?  blush2.gif

taip, parašiau kad esu konkurso dalyve, kokio kiekio ir kokios rūšies vandens noriu, adresą ir telefoną. vėliau sulaukiau skambučio ir suderinom laiką, kada atveš.

QUOTE(Meilė @ 2007 02 23, 11:01)

mes paprašėme dalyvių atsiųsti nuotraukų originalus el.paštu. Ir patvirtinom nuotraukas, kai juos gavom ir patikrinom.
Atsakyti
Na, as dar nedalyvauju, bet noriu apgint "matytas internete" nuotraukytes. Manau, kad tiesiog pasinaudota gera mintim ar motyvu ir fotografuota paciu mamu. As pati kartais kai uzmatau gera grazia fotografija lens.gif , tai galvoje ji pas mane gyvena tol, kol pati neigyvendinu ko panasaus. Gal tai savotiskas kopijavimas, bet praplecia akirati, imi i daiktus ziureti truputi kitaip, expermentuoji, ieskai....zodziu vyksta kurybinis procesas nail.gif .... As tikiu, kad mamos saziningos. Juk jos- mamos supermama.gif .
Atsakyti
Man labai labai grazi sita http://www.supermama...p...&phid=11450 wub.gif

QUOTE(Aurėja @ 2007 02 23, 11:37)
taip, parašiau kad esu konkurso dalyve, kokio kiekio ir kokios rūšies vandens noriu, adresą ir telefoną. vėliau sulaukiau skambučio ir suderinom laiką, kada atveš.

aciu, taip ir padarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Negaliu atsigrožėti nuotraukomis thumbup.gif . Visos skirtingos,su mintimi, tikra atgaiva akims bigsmile.gif
Atsakyti