Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

user posted image
clap.gif thumbup.gif pamačiau, negalėjau nepakomentuot thumbup.gif ...mano balsas užtikrintas!!!!!!
ax.gif aš balsuosiu už vandenį gamtoj, už natūralias akimirkas, tai ką padaro gamta ir pats vanduo bigsmile.gif
O dar nutraukos aprašymas wub.gif eilės irgi turbūt nuotraukos autorės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 07 kovo 2007 - 09:35
Jeigu nuotrauku susidarys 200, gal moderatoriai leis balsuoti už 5 bigsmile.gif bigsmile.gif .....Kai kuriose konkursuose man likdavo balsu, tai siame ju tikrai prituks... cool.gif
Nei vienos nėra šlykščios nuotraukos schmoll.gif , mažiausiai patinka "buitinio stiliaus smile.gif " (pvz. vaikutis vonioje maudosi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 07 kovo 2007 - 09:50
QUOTE(gritte @ 2007 03 07, 09:49)
Jeigu nuotrauku susidarys 200, gal moderatoriai leis balsuoti už 5  bigsmile.gif  bigsmile.gif .....Kai kuriose konkursuose man likdavo balsu, tai siame ju tikrai prituks... cool.gif
Nei vienos nėra šlykščios nuotraukos  schmoll.gif , mažiausiai patinka "buitinio stiliaus  smile.gif " (pvz. vaikutis vonioje maudosi)

aha tikrai galėtų duoti daugiau nei 3 balsus, na nes tiek daug gražių ir įdomių nuotraukų thumbup.gif

dėl buitinio stiliaus aš ir pritariu, gražios foto šiaip, bet šitam konkurse pirmenybę teiksiu gamtai ,ir tik jai.

užmačiau šitą foto, graži jūra, tik kad žmogaus to nebūtų foto rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Man patinka visos nuotraukos. Yra kur akis paganyti. Balsuočiau už visas, jei būtų tik galima smile.gif Tik šiame konkurse balsuosiu už gamtos vaizdus. Nes su žmonėmis ir taip daug konkursų ax.gif

O neigiami komentarai asocijuojasi su primityvumu, mužikizmu, netolerancija ir pavydu mirksiukas.gif
Atsakyti
gaila, tik kad daug labai foto pradeda prasytis i peizazu konkursa unsure.gif
galetu butu konkretesne tema siek tiek, nes dabar visko pilna ir vien balsavimui galima iskirti net kelias atskiras kategorijas...
Atsakyti

TAi gražią šiandien atradau thumbup.gif . Atrodo, kad jaučiu obuolikų kvapą, o kojos panyra į rasos vėsą...

user posted image
Atsakyti
wub.gif o jau žolės žalumas ir gaiva, na tirkai super foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 03 07, 13:11)
TAi gražią šiandien atradau thumbup.gif  . Atrodo, kad jaučiu obuolikų kvapą, o kojos panyra į rasos vėsą...

aga bigsmile.gif šita foto tikrai labai graži thumbup.gif
aš taip pat balsuosiu ne už žmones o už peizažus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 03 07, 12:11)
TAi gražią šiandien atradau thumbup.gif  . Atrodo, kad jaučiu obuolikų kvapą, o kojos panyra į rasos vėsą...

labai grazi wub.gif

ir as balsuosiu sikart uz tas,kur nera zmoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 07, 12:19)
aga  bigsmile.gif  šita foto tikrai labai graži  thumbup.gif
aš taip pat balsuosiu ne už žmones o už peizažus  rolleyes.gif

as taip pat 4u.gif ...o va ta su obuoliukais tikrai grazi...aki patraukia naujos nuotraukos, o dar tokios zalios ax.gif ...pavasario pranases mirksiukas.gif
Atsakyti
iškilo problemėlė. Nuėjau į www.supermama.lt/foto. Ką ten spausti, kad užpildyčiau paraišką dalyvaut konkurse?
Atsakyti
Surizikavau ir as dalivaut sitame konkurse. Is pradziu nuotrauka rode kaip nepatvirtinta, bet dabar jos nebera prie nepatvirtintu, taciau ir paciame konkurse jos nerandu g.gif Kazi kodel g.gif Nuotrauka lyg ir atitiko reikalavimus unsure.gif
Atsakyti