Jeigu nuotrauku susidarys 200, gal moderatoriai leis balsuoti už 5 .....Kai kuriose konkursuose man likdavo balsu, tai siame ju tikrai prituks...
Nei vienos nėra šlykščios nuotraukos , mažiausiai patinka "buitinio stiliaus " (pvz. vaikutis vonioje maudosi)
Nei vienos nėra šlykščios nuotraukos , mažiausiai patinka "buitinio stiliaus " (pvz. vaikutis vonioje maudosi)
QUOTE(gritte @ 2007 03 07, 09:49)
Jeigu nuotrauku susidarys 200, gal moderatoriai leis balsuoti už 5 .....Kai kuriose konkursuose man likdavo balsu, tai siame ju tikrai prituks...
aha tikrai galėtų duoti daugiau nei 3 balsus, na nes tiek daug gražių ir įdomių nuotraukų
dėl buitinio stiliaus aš ir pritariu, gražios foto šiaip, bet šitam konkurse pirmenybę teiksiu gamtai ,ir tik jai.
užmačiau šitą foto, graži jūra, tik kad žmogaus to nebūtų foto
gaila, tik kad daug labai foto pradeda prasytis i peizazu konkursa
galetu butu konkretesne tema siek tiek, nes dabar visko pilna ir vien balsavimui galima iskirti net kelias atskiras kategorijas...
galetu butu konkretesne tema siek tiek, nes dabar visko pilna ir vien balsavimui galima iskirti net kelias atskiras kategorijas...
TAi gražią šiandien atradau . Atrodo, kad jaučiu obuolikų kvapą, o kojos panyra į rasos vėsą...
o jau žolės žalumas ir gaiva, na tirkai super foto
QUOTE(crocus @ 2007 03 07, 13:11)
TAi gražią šiandien atradau . Atrodo, kad jaučiu obuolikų kvapą, o kojos panyra į rasos vėsą...
aga šita foto tikrai labai graži
aš taip pat balsuosiu ne už žmones o už peizažus
QUOTE(crocus @ 2007 03 07, 12:11)
labai grazi
ir as balsuosiu sikart uz tas,kur nera zmoniu
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 07, 12:19)
as taip pat ...o va ta su obuoliukais tikrai grazi...aki patraukia naujos nuotraukos, o dar tokios zalios ...pavasario pranases
Surizikavau ir as dalivaut sitame konkurse. Is pradziu nuotrauka rode kaip nepatvirtinta, bet dabar jos nebera prie nepatvirtintu, taciau ir paciame konkurse jos nerandu Kazi kodel Nuotrauka lyg ir atitiko reikalavimus