sita kokia ryski,kaip atvirute
QUOTE(MyWay @ 2007 03 03, 11:46)
o kaip čia toje foto ledas vasarą ir ką ten du žmonės užsidengę veidus veikia ant suoliuko?
Nelabai supratau, prie ko čia ledas? Gi nuotraika vadinasi "Vasaros gaiva"... o ir vanduo aiškiai matosi... Vadinasi, nuotrauka į temą, viskas tvarkoje
QUOTE(Meilė @ 2007 03 06, 15:04)
Nelabai supratau, prie ko čia ledas? Gi nuotraika vadinasi "Vasaros gaiva"... o ir vanduo aiškiai matosi... Vadinasi, nuotrauka į temą, viskas tvarkoje
Tai, kad ir nesimatytų vanduo - vistiek būtų į temą, nes ledas juk irgi iš vandens Be to per prastą monitorių tikrai atrodo kaip ledas O, kai per normalų pažiūri, tai aiškiai matosi vandenėlis
nu man labai jau grazios nuotraukos kur vaikai zaidzia su vandeniu nu turbut pacios paciausios...nu bet kokiu ne i tema yra, tai mmmm,,,ir tokiu gan slyksciu...pvz ten kur braske sampane plaukioja, nu variantas...sorry, bet nezinau kaip cia ikiso net i konkursa sita nuotrauka moderatores...
QUOTE(Meilė @ 2007 03 06, 14:51)
Viską suprantu, išskyrus tai, prie ko čia iš vis paminėtas buvo ledas?
ir man pirmą akimirką pasirodė, kad ledas... kaip iš šaldiklio... tirpstantis... gal be paaiškinimų ir būčiau mačius ledą.
labai graži, gal dėlto, kad man labai patinka rasakilos
ir šita nuostabi...
ir ši
O balsuoti norėčiau gal už kokią dvidešimt... Kurioms konkurentėms reikės atiduoti savo balselį-nežinau
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 06, 15:47)
ir man pirmą akimirką pasirodė, kad ledas... kaip iš šaldiklio... tirpstantis... gal be paaiškinimų ir būčiau mačius ledą.
Ir man pasirode, kad cia ledas... dar taip nusistebejau, galvoju, kaip cia vasara... ir ledas
QUOTE(Milde @ 2007 03 06, 14:45)
nu man labai jau grazios nuotraukos kur vaikai zaidzia su vandeniu nu turbut pacios paciausios...nu bet kokiu ne i tema yra, tai mmmm,,,ir tokiu gan slyksciu...pvz ten kur braske sampane plaukioja, nu variantas...sorry, bet nezinau kaip cia ikiso net i konkursa sita nuotrauka moderatores...
Žinoma, žaidžiantys vaikai o dar su vandeniu gražu, bet asmeniškai aš šį kartą atiduosiu balsus kur nėra pašalinių, tik gamta, ar tai vanduo vienas, ar dangus, ar jūra ar ledas.... nes tema tokia.
o ko tau si ta braške taip neįtiko? yra panašių su vaisiais, kuom čia tiap blogai, nesuprantu
QUOTE(Milde @ 2007 03 06, 06:45)
nu bet kokiu ne i tema yra, tai mmmm,,,ir tokiu gan slyksciu...pvz ten kur braske sampane plaukioja, nu variantas...sorry, bet nezinau kaip cia ikiso net i konkursa sita nuotrauka moderatores...
ŠLYKŠČIŲ?! Nu dar reikia sugebėt žodį tokį parinkt...