superinis konkursas! tokia nuotraukų įvairovė sunku būtų ir atsirinkti... patiko nuotrauka su mergina vandenyje, ir pavadinimas mistiškas *visiškoje tyloje* (ar pan)
tai bent grozis daigiau tokiu menisku fotokonkurseliu
Vienas iš įdomiausių konkursų Įdomiausiai yra tai, kad fotoaparatas pagauna tokias akimirkas, kurių žmogus paprastai nepastebi Ir mes bandysime dalyvauti
QUOTE(grange @ 2007 03 02, 15:10)
Na tai žinau, vieta tai ta, bet tai yra Sankt Peterburge juk, o ne Maskvoj kokioj.... Ar ten jau koks priemestis skaitos? buvau ir aš ten.
Taip ten jau priemiestis, nutolęs apie 20km Tas pats kaip Klaipėda ir Gargždai
QUOTE(Samta0204 @ 2007 03 04, 23:06)
Taip ten jau priemiestis, nutolęs apie 20km Tas pats kaip Klaipėda ir Gargždai
AHA, ačiū už paaiškinimą
Nuostabus konkursas
Tai jau tikrai nuostabūs vaizdai
man labai šitos patinka:
vieniša vandenyno iltis
Žiūrint į šią nuotrauką atrodo, kad esu paukštis, skrendu ir viską matau iš aukštai
Dievų sala
labai gražu, ramu, tyra. Tikrai nežemiškas grožis...ir dar ten laivą toli toli pamačiau:)
Delfinai jūroje
nu čia be komentarų. Tiesiog gražu
man labai šitos patinka:
vieniša vandenyno iltis
Žiūrint į šią nuotrauką atrodo, kad esu paukštis, skrendu ir viską matau iš aukštai
Dievų sala
labai gražu, ramu, tyra. Tikrai nežemiškas grožis...ir dar ten laivą toli toli pamačiau:)
Delfinai jūroje
QUOTE(Gintarinė @ 2007 03 05, 16:45)
Tai jau tikrai nuostabūs vaizdai
man labai šitos patinka:
vieniša vandenyno iltis
Dievų sala
Delfinai jūroje
man labai šitos patinka:
vieniša vandenyno iltis
Dievų sala
Delfinai jūroje
Aha...nuostabus, tik gaila, kad ju Lietuvoj neiseitu nufotkinti
....labai labai..... Konkursas toks, kad net zodziu truksta!
si labai grazi
http://www.supermama...0011793_ico.jpg
..ir si..
..ir daug dar kitu ...na, bet balsuojant reiks pasirinkt pagal skirtingus vaizdus, juk balsu tik trys