Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

Man dar labai patinka šios:
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 03 02, 11:35)
Ir man panašu wink.gif "Neturiu nieko prieš, bet paskųsiu..." cool.gif  tongue.gif

dieve tu mano, tik parasiau, kad maciau ja zurnale. ir tiek. man ji irgi visai simpatiska. aj, raukiam tokias temas ne i tema irnesakyk.gif
Atsakyti
user posted image
o kaip čia toje foto ledas vasarą ir ką ten du žmonės užsidengę veidus veikia ant suoliuko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 03 03, 09:46)
user posted image
o kaip čia toje foto ledas vasarą ir ką ten du žmonės užsidengę veidus veikia ant suoliuko?  biggrin.gif

Ash cia nematau jokio ledo blink.gif doh.gif Stipri srove trykshtanti, va ka matau, ...
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2007 03 03, 11:48)
Ash cia nematau jokio ledo blink.gif  doh.gif Stipri srove trykshtanti, va ka matau, ...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lygiai ta pati norejau rasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2007 03 03, 10:46)
o kaip čia toje foto ledas vasarą ir ką ten du žmonės užsidengę veidus veikia ant suoliuko?  biggrin.gif

tai,kad cia ne ledas,o vandens fontanelis lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif gal jai pasirodė ledas.. o tie žmonės tai matyt nenori dėmesio, matė kad fotkina biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Ooo vandenėlio grožis thumbup.gif ... Ooo "bliūdo grožis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 03, 14:12)
Ooo vandenėlio grožis thumbup.gif  ... Ooo "bliūdo grožis"  biggrin.gif

blink.gif ir dar lauke čia, įdomi foto įdomi... g.gif
Atsakyti
Va cia tai konkursas thumbup.gif superiniu nuotraukyciu yra,tikrai yra kur akis paganyt wub.gif
Atsakyti
tame ir cinkelis - vieni mato leda, kiti - stipria srove, treti dar kazka... Vertinu tokias nuotraukas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
mano favoritės ax.gif
Atsakyti