Man ne tiek nuotrauka patinka, kiek pavadinimas juokingas
QUOTE(grange @ 2007 03 01, 14:44)
paliko įdomu, kokia tvarka dedamos foto ten? aš tai galvojau ,kad naujai patvirtintos eina į priekį ir slenkas, o kaip yra iš tiesų? nes taip ir iki galo nebežiūriu, tik pirmas, jei vaakr jau buvau žiūrėjus, nes sakau gal priekyje atsiranda naujos,. o dabar žiūriu,akd ir gale yra naujesnių
Nuotraukos rūšiuojamos atsitiktine tvarka. Kiekvieną kartą atsidarius rasite vis skirtingai išdeliotas nuotraukas. Taip yra padaryta tam, kad visos nuotraukos pabūtų ir apačioj ir viršuj
Tik pasibaigus balsavimui, jos išrūšiuojamos pagal gautus balsus.
[quote=Gaziulka,2007 03 02, 00:58
o labai panasi i sita (tik kitu rakursu) yra naujame "Mamos zurnale". bet gal cia nepriestarauja konkurso taisyklems, tik siaip siandien zurnala nusipirkusi pastebejau
/quote]
Labai dažnai kelionių vadovai parodo vietą iš kur geriausia daryti nuotrauką. Ir iš tiesų, taip gaunasi atvirutinės nuotraukos. Gal todėl balsuojame už tokią Trakų pilį, kokios nesam matę...
o labai panasi i sita (tik kitu rakursu) yra naujame "Mamos zurnale". bet gal cia nepriestarauja konkurso taisyklems, tik siaip siandien zurnala nusipirkusi pastebejau
/quote]
Labai dažnai kelionių vadovai parodo vietą iš kur geriausia daryti nuotrauką. Ir iš tiesų, taip gaunasi atvirutinės nuotraukos. Gal todėl balsuojame už tokią Trakų pilį, kokios nesam matę...
QUOTE(Samta0204 @ 2007 03 01, 23:50)
Ne Sankt Peterburge, o Peterhofe ( arba Petrodvorec), man irgi ši nuotrauka , gal dėl to, kad ten mano gimtinė ir kad tarp tų fontanų užaugau Iš tikrųjų ten nereaulus grožis
Na tai žinau, vieta tai ta, bet tai yra Sankt Peterburge juk, o ne Maskvoj kokioj.... Ar ten jau koks priemestis skaitos? buvau ir aš ten.
QUOTE(Auges @ 2007 03 02, 13:01)
Nuotraukos rūšiuojamos atsitiktine tvarka. Kiekvieną kartą atsidarius rasite vis skirtingai išdeliotas nuotraukas. Taip yra padaryta tam, kad visos nuotraukos pabūtų ir apačioj ir viršuj
aha aišku, tai iš tiesų gerai tada.
QUOTE(Teta @ 2007 03 02, 15:12)
o kurioj vietoj čia ta Trakų pilis, kurios dar nesam matę?
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 03 02, 11:16)
Čia kažkaip pakvipo pavydu Turbūt nuotraukytė labai jau verta dėmesio, kad čia taip nori kažkas ją išstumti iš konkurso O gal kažką ne taip supratau Man tai labai ji žavi
pavydas blogas požymis, nes tada niekur nebūsi laimingas
Gyvenkime draugiškai
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 03 02, 15:23)
Manau, kad Trakuose...........
Nors kai parskaičiau postą irgi toks klausimas kilo, o kur ji matė ta pilį, ir juo labiau balsavo ...........
Pagalvojau dar, gal čia tik toks meniškai vaizdingas posakis?
ir aš skaičiau naują ,,Mamos žurnalą" ir mačiau tą nuotrauką, kur vaikučiai yra. Ji labai graži ir miela, todėl ir tinka ir žurnalams ir konkursams
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 03 02, 16:23)
Tai nuotrauka, pateikta vasaros peizažų konkurse,
čia
QUOTE(-simona- @ 2007 03 02, 17:31)
ir aš skaičiau naują ,,Mamos žurnalą" ir mačiau tą nuotrauką, kur vaikučiai yra. Ji labai graži ir miela, todėl ir tinka ir žurnalams ir konkursams
Tai dabar turbūt visi paskaitėm tą žurnalą , o kas nepaskaitėte - tai pažiūrėkite
mamos žurnalas
Iš tiesų faina nuotraukytė, tik ar šiam konkursui tinka? nors gal truputį ir tinka, reik tik labiau įsigilinti tai čia vėl visos tinka, tik reik labiau įsigilinti Bus daug
Va, mes jau vandenuko gaivaus laukiam
O nuotrauku grozis.... jauciu reiks uzsimerkus balsuoti, nes tai pirmas konkursas, kur neturiu favoritu, tiksliau - vos ne visos favorites
O nuotrauku grozis.... jauciu reiks uzsimerkus balsuoti, nes tai pirmas konkursas, kur neturiu favoritu, tiksliau - vos ne visos favorites
QUOTE(jėga @ 2007 03 01, 18:40)
Ir man ji patinka tokia ramybe dvelkia... Tik paties vandens grožio ten nelabai...
O man šioje nuotraukoje vanduo gražus tuo, kad yra ramus, lygus kaip veidrodis, ir kad jame atsispindi ne tik augalai, bet ir gana toli stovinčio pastato bokšteliai Nuostabi vieta meditacijai