Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(grange @ 2007 02 27, 22:03)
Sankt Peterburge daryta foto įspūdinga, atroido kaip atvirutė netgi  doh.gif

Ne Sankt Peterburge, o Peterhofe ( arba Petrodvorec), man irgi ši nuotrauka thumbup.gif , gal dėl to, kad ten mano gimtinė ir kad tarp tų fontanų užaugau blush2.gif Iš tikrųjų ten nereaulus grožis 4u.gif

Labai fainas konkursas, vaizdų nerealiu yra:super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 01 kovo 2007 - 23:51
o labai panasi i sita (tik kitu rakursu) yra naujame "Mamos zurnale". bet gal cia nepriestarauja konkurso taisyklems, tik siaip siandien zurnala nusipirkusi pastebejau smile.gif

http://www.supermama...p...&phid=11450
Atsakyti
fainas fotokonkuras, labai daug nuostabiu nuotrauku yra, net nežinau už katrą reikėtu balsą atiduoti ax.gif Manau geriau būtų šį konkursą išskirstyti į kelis, pvz. vanduo vasara, vansuo rudenį, vanduo žiemą, vanduo pavasarį, lašas, burbulai, dangus ir t.t. O gal dar bus g.gif reik palaukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 03 01, 23:58)
o labai panasi i sita (tik kitu rakursu) yra naujame "Mamos zurnale". bet gal cia nepriestarauja konkurso taisyklems, tik siaip siandien zurnala nusipirkusi pastebejau smile.gif

http://www.supermama...p...&phid=11450

Ta su katinu, t.y. labai panaši irgi buvo vakarykščiame Lietuvos ryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 02, 07:14)
Ta su katinu, t.y. labai panaši irgi buvo vakarykščiame Lietuvos ryte biggrin.gif

ir tas pats katinas? ne ten tai tie patys vaikuciai
Atsakyti
niu jau taip nesikabinėkit, ten žurnalas smile.gif
svarbu, kad nuotrauka nebūtų rodoma ir raginama balsuoti čia, forume wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 03 02, 10:01)
niu jau taip nesikabinėkit, ten žurnalas smile.gif
svarbu, kad nuotrauka nebūtų rodoma ir raginama balsuoti čia, forume wink.gif

nesikabineju schmoll.gif juk taisyklese tas nenurodyta
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 03 02, 10:03)
juk taisyklese tas nenurodyta

viskas, kas už forumo "sienų" - ne mūsų daržas smile.gif Šios nuotraukos gali būti autorių publikuojamos bet kokiuose leidiniuose. Pas mus nėra taisyklės, kad konkursui galima pateikti tik tokią foto, kuri niekur kitur nebuvo publikuota.
Atsakyti
hah.gif Čia kažkaip pakvipo pavydu lotuliukas.gif Turbūt nuotraukytė labai jau verta dėmesio, kad čia taip nori kažkas ją išstumti iš konkurso tongue.gif O gal kažką ne taip supratau g.gif Man tai labai ji žavi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 03 02, 11:16)
hah.gif Čia kažkaip pakvipo pavydu

Ir man panašu wink.gif "Neturiu nieko prieš, bet paskųsiu..." cool.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 03 02, 11:16)
hah.gif Čia kažkaip pakvipo pavydu lotuliukas.gif Turbūt nuotraukytė labai jau verta dėmesio, kad čia taip nori kažkas ją išstumti iš konkurso tongue.gif  O gal kažką ne taip supratau g.gif Man tai labai ji žavi ax.gif

QUOTE(jėga @ 2007 03 02, 11:35)
Ir man panašu wink.gif "Neturiu nieko prieš, bet paskųsiu..." cool.gif  tongue.gif

a jum tik pavydai visur vaidenasi user posted image žmogus išsakė nuomonę ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
kaskart vis gražesnių ir įspūdingesnių nuotraukų atsiranda.nerealiai geras konkursas clap.gif
Atsakyti