Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(jėga @ 2007 02 28, 17:37)
Nesupykit, bet šiam konkurse nuotraukos su vaikiukais ar jų dalimis man neužkliūva ax.gif
Esu pritrenkta, sužavėta, pakerėta, ...ėta... tongue.gif  vandens galimybėmis bigsmile.gif

drinks_cheers.gif aš ir šį kartą žiūriu į foto, kur su andeniu, nors ir su vaikučiais ir mamytėm ar tėveliais yra gražių... bet ne šį kartą..
Atsakyti
Kaip jukas suėmė lotuliukas.gif thumbup.gif

... kai prie taurelės atsiranda "kablys"
user posted image

mano idėja dar laisva žiūriu lotuliukas.gif gal ir įgyvendinsiu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Grazu tik datos galetu ir nebuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ScarleTa @ 2007 02 28, 09:08)
Na ką ir aš jau turiu savo favorites  thumbup.gif

Šita labai keista  cool.gif

user posted image

Nu šita man įpatinga, irgi viena iš man labai labai........... bet kaip taip nufotkinta nelabai įkertu, nemoku aš taip unsure.gif Apskritai nebedalyvauju konkūrse šitam, nes neturiu tinkamos foto skaitmeninės, o skanerio irgi neturiu, tai ir nuskanuot iš paprastų negaliu........

QUOTE(ausrella @ 2007 02 28, 10:45)
daug gražių ir originalių nuotraukų.bet gal reikėtų vertinti atskirai nuotraukas su vaikučiais ir peizažines?

Už foto su žmonėmis aš šį syk nebalsuosiu.......... Nors yra keletas kurios patiko, bet............. Taip nusprendžiau...........

QUOTE(Vilika @ 2007 02 28, 13:10)

Idėja superinė thumbup.gif
Aišku čia ne į tema pasakysiu dabar........Aš bandžiau nufotkinti dukrelės rankytę kaip laiko gėlytę ir jinai slysta ir krenta iš rankos............ Deja........ Fotoaparatas mano kainuoja tik 300, zoom nėra, o fotografuojant iš arti viskas susilieja......... Vienžo nieko gero nesigavo....... verysad.gif bet turiu vilties pradėjus dirbti nusipirkti kur kas kokybiškesnį fotoaparatą ir įgyvendinti visas savo idėjas.......... smile.gif
Atsakyti
Labai grazi man si:
http://www.supermama...p...&phid=11704
Atsakyti
Puikus konkursas. Visos nuotraukos tokios įvairios - žiūri ir neatsibosta. Puiki tema. Jei galėčiau balsuoti, rinkčiaus "Skaidriai", "Absoliučioje tyloje" ir "..artėjant pavasariui...".
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 02 28, 14:10)

man nuostabi wub.gif
Atsakyti
g.gif paliko įdomu, kokia tvarka dedamos foto ten? aš tai galvojau ,kad naujai patvirtintos eina į priekį ir slenkas, o kaip yra iš tiesų? nes taip ir iki galo nebežiūriu, tik pirmas, jei vaakr jau buvau žiūrėjus, nes sakau gal priekyje atsiranda naujos,. o dabar žiūriu,akd ir gale yra naujesnių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 03 01, 06:16)
user posted image
Grazu tik datos galetu ir nebuti  4u.gif

man sita irgi labai miela,tokia ramybe dvelkia wub.gif o datos tiesa sakant net nepastebejau unsure.gif

QUOTE(Gulia @ 2007 03 01, 13:00)

man irgi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 03 01, 06:16)
user posted image
Grazu tik datos galetu ir nebuti  4u.gif

QUOTE(vijja @ 2007 03 01, 15:39)
man sita irgi labai miela,tokia ramybe dvelkia  wub.gif  o datos tiesa sakant net nepastebejau unsure.gif

Ir man ji patinka wub.gif tokia ramybe dvelkia... Tik paties vandens grožio ten lens.gif nelabai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 03 01, 14:44)
g.gif  paliko įdomu, kokia tvarka dedamos foto ten? aš tai galvojau ,kad naujai patvirtintos eina į priekį ir slenkas, o kaip yra iš tiesų? nes taip ir iki galo nebežiūriu, tik pirmas, jei vaakr jau buvau žiūrėjus, nes sakau gal priekyje atsiranda naujos,. o dabar žiūriu,akd ir gale yra naujesnių  g.gif

nebūtinai naujos eina iškart į galerijos viršų, kažkokia sistema yra, bet ji automatinė ir išmėto jas įvairiai.
Atsakyti
As paziurejus tas nuotraukas supratau, kiek daug pasauly yra graziu vietu rolleyes.gif beje ir Lietuvoje taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti