Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

Man šita super thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 22, 20:56)
aš jau pasinaudojau šia nuolaida kaip konkurso dalyvė ir labai operatyviai gavau paslaugą į namus: popiet išsiunčiau užsakymą, o vakare vanduo jau namie  thumbup.gif

gal man zioplai gali pasakyti kas tai per daiktas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 22, 22:57)

taip ir man įdomu ax.gif
Atsakyti
super konkurselis thumbup.gif ir mes bandysim dalyvaut tongue.gif laukiam daba kol patvirtins nuotraukele, o kaip ilgai reiks laukt (net iki ryto lotuliukas.gif ), nes tik daba idejau doh.gif biggrin.gif jau dabar yra graziu nuotraukyciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 22, 21:57)

QUOTE(-simona- @ 2007 02 22, 23:30)
taip ir man įdomu  ax.gif

http://www.aqua-express.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 22, 23:56)

Karbynė jau beveik atsakė. Perskaičiau konkurso aprašymą, radau info, kad visi dalyviai gauna 20 proc. nuolaidą, o įranga dovanojama, ir užsisakiau. Seniai norėjau kokybiškesnio geriamo vandens namie, bet neprisiruošdavau, o čia praktiškai "pats vanduo į namus atėjo" tongue.gif tai ir pasinaudojau proga. Dar paklausiau, ar ta 20 proc. nuolaida ne vienkartinė. Pasirodo ne, visą laiką bus taikoma tiekiant vandenį.
Atsakyti
Gražūs paveikslėliai wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Tas įdomus labai:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 23 vasario 2007 - 08:21
labai šaunu kad vienas vaizdas už kitą originalesnis. ir dalyviai nepatingi paeksperimentuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 02 22, 19:49)
... Kas mane 'nervuoja' konkursinėse nuotraukose, tai data ant nuotraukos...  blush2.gif

drinks_cheers.gif Mane taip pat.Pati turiu tikrai neblogu foto siam konkursui,bet data gadina vaizda.Kazkaip nesiziuri.Bandziau pries fotografuodama nuimti data,bet tada fotikas neisijungia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leni @ 2007 02 23, 07:36)
drinks_cheers.gif Mane taip pat.Pati turiu tikrai neblogu foto siam konkursui,bet data gadina vaizda.Kazkaip nesiziuri.Bandziau pries fotografuodama nuimti data,bet tada fotikas neisijungia doh.gif

tai apkirpk nuotraukos kampus ir datos nebus
Atsakyti
smagus konkursas, nors nuotraukos neturim, bet kiti galės pasireikšti thumbup.gif
Atsakyti
man sis konkursas irgi thumbup.gif... nuotraukytes kokios wub.gif wub.gif
Atsakyti