Man šita super
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 22, 20:56)
aš jau pasinaudojau šia nuolaida kaip konkurso dalyvė ir labai operatyviai gavau paslaugą į namus: popiet išsiunčiau užsakymą, o vakare vanduo jau namie
gal man zioplai gali pasakyti kas tai per daiktas
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 22, 22:57)
taip ir man įdomu
super konkurselis ir mes bandysim dalyvaut laukiam daba kol patvirtins nuotraukele, o kaip ilgai reiks laukt (net iki ryto ), nes tik daba idejau jau dabar yra graziu nuotraukyciu
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 22, 21:57)
QUOTE(-simona- @ 2007 02 22, 23:30)
taip ir man įdomu
http://www.aqua-express.lt
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 22, 23:56)
Karbynė jau beveik atsakė. Perskaičiau konkurso aprašymą, radau info, kad visi dalyviai gauna 20 proc. nuolaidą, o įranga dovanojama, ir užsisakiau. Seniai norėjau kokybiškesnio geriamo vandens namie, bet neprisiruošdavau, o čia praktiškai "pats vanduo į namus atėjo" tai ir pasinaudojau proga. Dar paklausiau, ar ta 20 proc. nuolaida ne vienkartinė. Pasirodo ne, visą laiką bus taikoma tiekiant vandenį.
Gražūs paveikslėliai
Tas įdomus labai:
Tas įdomus labai:
labai šaunu kad vienas vaizdas už kitą originalesnis. ir dalyviai nepatingi paeksperimentuoti
QUOTE(Ode @ 2007 02 22, 19:49)
... Kas mane 'nervuoja' konkursinėse nuotraukose, tai data ant nuotraukos...
Mane taip pat.Pati turiu tikrai neblogu foto siam konkursui,bet data gadina vaizda.Kazkaip nesiziuri.Bandziau pries fotografuodama nuimti data,bet tada fotikas neisijungia
QUOTE(leni @ 2007 02 23, 07:36)
Mane taip pat.Pati turiu tikrai neblogu foto siam konkursui,bet data gadina vaizda.Kazkaip nesiziuri.Bandziau pries fotografuodama nuimti data,bet tada fotikas neisijungia
tai apkirpk nuotraukos kampus ir datos nebus
smagus konkursas, nors nuotraukos neturim, bet kiti galės pasireikšti
man sis konkursas irgi ... nuotraukytes kokios