Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Stebukle @ 2007 02 27, 13:41)
As turiu panasia su photoshopu perdirbta blush2.gif

Na čia jau, mano nuomone, persistengta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 27, 13:47)
čia jūs apie visus konkursus ar tik apie šį kalbat?  g.gif

Taip apie visus, nebent būtų konkursas kuris yra specialiai perdarytom nuotraukom skirtas. Pasiskaityk Fotokonkursu taisykles.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 27, 12:47)

šiaip apie daugumą 4u.gif

kai kurių konkursų aprašymuose, kaip pvz., "Kalėdinė pasaka" buvo galima naudoti papildomas programas wink.gif
Reikia skaityti aprašymą ir bus matyti, kas leidžiama, ir kas ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 27, 12:47)

apie visus, fotokonkursų taisyklėse juk parašyta mirksiukas.gif

kai būna konkursai, kuriuose galima naudoti programas - tai aiškiai būna parašyta konkurso aprašyme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busiu_supertetis @ 2007 02 27, 13:47)
Na čia jau, mano nuomone, persistengta smile.gif

sita nuotrauka is interneto kuri tipo labai gera, grazi ir tobulinta shop'u. O del persistengimo, vadinasi, tavo nuomone yra bloga, nes sita nuotrauka garsaus ir profesionalaus fotografo hihihi.gif
Siaip, sitam konkurse tikri nemazai nuotrauku graziu pdailintu, susarpintu, su kontrastais pazaistu ir t.t. bet cia jau moderatoriu darbas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 27 vasario 2007 - 12:55
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 27, 12:51)
sita nuotrauka is interneto kuri tipo labai gera, grazi ir tobulinta shop'u. O del persistengimo, vadinasi, tavo nuomone yra bloga, nes sita nuotrauka garsaus ir profesionalaus fotografo hihihi.gif

Tai, kad jis garsus, dar nereiškia, kad jo nuotraukos visiems gražios. Pvz. Čekanavičių irgi visi giria, bet jo puslapyje sudėtos nuotraukos apie gimdymą man asmeniškai, šlykščios. blush2.gif

Nu, bet kaip sau norit, man dauguma nuotraukų atrodo biški patobulintos blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 27, 13:54)
Tai, kad jis garsus, dar nereiškia, kad jo nuotraukos visiems gražios. Pvz. Čekanavičių  irgi visi giria, bet jo puslapyje sudėtos nuotraukos apie gimdymą man asmeniškai, šlykščios.  blush2.gif
Nu, bet kaip sau norit, man dauguma nuotraukų atrodo biški patobulintos blink.gif  blush2.gif

as ne apie grozi mirksiukas.gif o apie techika cool.gif is technines puses prie nuotrauku neprikibsi, del grozio- taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 27 vasario 2007 - 12:58
mūsų foto visškai natūrali rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 02 27, 13:58)
mūsų foto visškai natūrali rolleyes.gif  thumbup.gif

musu irgi hihihi.gif visos jos naturalios irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 27, 12:59)
musu irgi hihihi.gif visos jos naturalios irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif nors va viena iš neseniai rodytų tai tokia įdomi... nesuprasi, kas ir kaip smile.gif
niu lauksim rezultatų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 27 vasario 2007 - 13:01
QUOTE(Zanetux @ 2007 02 27, 13:58)
mūsų foto visškai natūrali rolleyes.gif  thumbup.gif

Ir as nei bioski nedailinau, nes pati gamta suteike galimybe gerai foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(busiu_supertetis @ 2007 02 27, 12:46)
Tai kad juostinių muilinių mažai kas beturi smile.gif Be to, ne fotoaparatas fotografuoja, ir ne photoshop'as nuotrauką padaro. Kreivose rankose pats geriausias fotoaparatas nieko vertas.

nesakyk, nors aš ir nenaudoju muilinės aju savo, bet kai dariau dar kažkada toookios foto išėjo, kad pati labai stebėjaus ir ryškumu ir visa kita...

QUOTE(Limcamca @ 2007 02 27, 12:54)
Nu, bet kaip sau norit, man dauguma nuotraukų atrodo biški patobulintos blink.gif  blush2.gif

konkrečiai kurios? kad jau visos turbūt yra pertikrintos, kitaip nepatvirtintų moderatorės..
Atsakyti