Galima, konkurso taisyklės tam neprieštarauja
Papildyta:
Kitaip nuotraukos nebūtų tvirtinamos
QUOTE(Samanta @ 2007 02 27, 11:57)
Negi galima dėti tas foto, kurios jau buvo matytos forumuose?
QUOTE(valiute @ 2007 02 27, 12:01)
Galima, konkurso taisyklės tam neprieštarauja
o as manau,kad negalima,juk todel net avatare ir parase negali net panasios nuotraukytes isidet kol nepasibaiges konkursas
QUOTE(vijja @ 2007 02 27, 13:14)
o as manau,kad negalima,juk todel net avatare ir parase negali net panasios nuotraukytes isidet kol nepasibaiges konkursas
negalima, jei tos nuotraukytes yra forume, bet jei ju nera, jos isimtos, tada galima
QUOTE(kajote @ 2007 02 26, 09:16)
manau su paprastų photoshopu galima padaryti tokius vaizdelius. Ir kaip tada "rungtis" realiom nuotraukoms
QUOTE(Samanta @ 2007 02 27, 12:57)
Negi galima dėti tas foto, kurios jau buvo matytos forumuose?
Galima Svarbu įdėjus į konkursą, tos nuotraukos nedėti į kitus skyrelius ir nesireklamuoti
QUOTE(Aleksiuke @ 2007 02 27, 13:19)
manau su paprastų photoshopu galima padaryti tokius vaizdelius. Ir kaip tada "rungtis" realiom nuotraukoms
Tokios nuotraukos padaromos ir be Photoshop'o.
Čia panašiai, kaip sakyti, kad su 20000 lt. kainuojančiu fotoaparatu galima padaryti tokias nuotraukas. Ir kaip tada rungtis paprastiems skaitmenukams?
QUOTE(busiu_supertetis @ 2007 02 27, 12:33)
Tokios nuotraukos padaromos ir be Photoshop'o.
Čia panašiai, kaip sakyti, kad su 20000 lt. kainuojančiu fotoaparatu galima padaryti tokias nuotraukas. Ir kaip tada rungtis paprastiems skaitmenukams?
o kaip paprastiems skaitmenukams rungtis su paprastom muilinėm?
kaip ten bebūtų, aš manau, būtų gražu, jei visuose konkursuose galėtų dalyvauti nuotraukos visiškai nepadailintos programų, o tiesiog natūralios. Nes juk tame ir yra natūralus nuotraukos grožis
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 27, 12:33)
kaip ten bebūtų, aš manau, būtų gražu, jei visuose konkursuose galėtų dalyvauti nuotraukos visiškai nepadailintos programų, o tiesiog natūralios. Nes juk tame ir yra natūralus nuotraukos grožis
programomis dailinti ir negalima, galima tik kontrastą ir ryškumą koreguoti
As turiu panasia su photoshopu perdirbta
tai kad konkurso sąlygos neleidžia naudoti jokių pagražinimo programų...
bet kiek gražių nuotraukų tikrai 3 balsų neužteks
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 27, 13:33)
Tai kad juostinių muilinių mažai kas beturi Be to, ne fotoaparatas fotografuoja, ir ne photoshop'as nuotrauką padaro. Kreivose rankose pats geriausias fotoaparatas nieko vertas.
Tiek to, ne vietoj ir ne laiku diskusija
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 02 27, 12:40)
programomis dailinti ir negalima, galima tik kontrastą ir ryškumą koreguoti
QUOTE(Zanetux @ 2007 02 27, 12:41)
tai kad konkurso sąlygos neleidžia naudoti jokių pagražinimo programų...
čia jūs apie visus konkursus ar tik apie šį kalbat?