Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Erszebeth @ 2007 02 26, 16:04)
Kur neesimato debesų, ten matosi jūra/upė/sniegas  g.gif Negi matai nuotrauką, kur nebūtų nei debesų, nei sniego, nei vandens telkinio?

http://www.supermama...p...&phid=11561 matau dangu, debesu ne rolleyes.gif a gal man akiniu reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 02 26, 16:06)
http://www.supermama...p...&phid=11561  matau dangu, debesu ne  rolleyes.gif  a gal man akiniu reik  g.gif

Kad ten mano supratimu ištisas debesis beveik iki pat horizonto rolleyes.gif Daaaaug vandenuko virš galvos cool.gif

Čia palyginimui (foto iš interneto), kaip atrodo dangus besileidžiant saulei visiškai be debesų:

user posted image

O tavo nurodyta akivaizdžiai debesuota:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 26 vasario 2007 - 15:17
QUOTE(Erszebeth @ 2007 02 26, 16:10)
Kad ten mano supratimu ištisas debesis beveik iki pat horizonto  rolleyes.gif Daaaaug vandenuko virš galvos  cool.gif

o as matau labai graziai pagauta saulute wub.gif
Papildyta:
as prie foto nesikabineju ir tokio tikslo neturiu,tik sakau kad jose pirma i akis krenta saule smile.gif
Atsakyti
man gražiausios nuotraukos su lašeliais,burbuliukais,tyškančiu vandeniu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediske @ 2007 02 26, 16:25)
man gražiausios  nuotraukos su  lašeliais,burbuliukais,tyškančiu vandeniu  thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Man ypač įdomu apžiūrinėti nufotografuotus pūkštelėjimo į vandenį momentus, ko plika akimi nespėjame pamatyti.
Atsakyti
blush2.gif kaip jūs įkeliat mažas foto čia iš to konkurso? na ne nuorodą bet foto? nes kai nukopijuoju adresą, sako, kad dinaminiai psl neleidž-iami, na nes baigiasi skaičiukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 26, 17:23)
blush2.gif  kaip jūs įkeliat mažas foto čia iš to konkurso? na ne nuorodą bet foto? nes kai nukopijuoju adresą, sako, kad dinaminiai psl neleidž-iami, na nes baigiasi skaičiukais  g.gif

jaučiu kad per fotobucketą rolleyes.gif arba panašų fotoalbumą smile.gif kitaip aš net nežinau kaip čia galima įkelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 26, 17:23)
blush2.gif  kaip jūs įkeliat mažas foto čia iš to konkurso? na ne nuorodą bet foto? nes kai nukopijuoju adresą, sako, kad dinaminiai psl neleidž-iami, na nes baigiasi skaičiukais  g.gif

Kadangi aš naršau su firefoxu, tai spaudžiu ant mažos nuotraukytės dešinį klavišą, pasirenku "view image", nukopinu jos adresą ir įdedu kaip paprastą foto. Ir su Eksploeriu panašiai mirksiukas.gif
Jei vistiek nesupratai - parašyk man į až, pasistengsiu smulkiau paaiškinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meilė: 26 vasario 2007 - 16:34
QUOTE(Puikutė @ 2007 02 26, 15:06)
matau dangu, debesu ne  rolleyes.gif  a gal man akiniu reik

gal vis tik reik lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vieną pamačiau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Grazu, graziau, graziausia....... Nu neimanoma jau!!!! Visos nuotraukos puikios! thumb_yello.gif first.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 26, 17:33)
gal vis tik reik  lotuliukas.gif

a paskolinsi? bigsmile.gif
Atsakyti