Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

blink.gif ..kiek daug graziu nuotraukyciu padaugejo wub.gif wub.gif wub.gif ...viena uz kita grazesnes thumbup.gif ... kaip sunku bus apsispresti uz ka balsuoti... rolleyes.gif mastau.gif
Atsakyti
oho,kokia daugybe is po savaitgalio thumbup.gif
man dar labai miela si nuotraukyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Ir dar daug kitų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O ši tai schmoll.gif nes biški persistengta su apkarpymu foto doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 02 26, 12:37)
O ši tai  schmoll.gif  nes biški persistengta su apkarpymu foto doh.gif
user posted image

čia ne apkarpymas schmoll.gif tokio plataus vaizdo vienu kadru nenufotografuosi taip paprastai, yra tokia funkcija fotoaparate, kuri leidžia nufotografuoti vaizdą dalimis ir po to jį sujungti, bent jau aš manau, kad čia būtent taip ir padaryta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 26 vasario 2007 - 12:48
QUOTE(kajote @ 2007 02 26, 08:16)
Wow koks vaizdelis thumbup.gif Idomu kur cia fotografuota g.gif

Šita tai jau 100% mačiau internete, kažkas man buvo atsiuntęs Power Point programelej padarytus slaidus, net pasitikrinau, tikrai yra mano kompe jinai, tik čia šiek tiek apkarpyta
Atsakyti
man sitam konkurse aplamai nemazai matytu fotu, tik va kad negaliu irodyt kad tai ne forumieciu darytos tai ir tyliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 02 26, 12:51)

man sitam konkurse aplamai nemazai matytu fotu, tik va kad negaliu irodyt kad tai ne forumieciu darytos tai ir tyliu
ax.gif

nu jo,bet kokiais budais bandoma laimeti konkursa unsure.gif
Atsakyti
ši foto atmesta, jos galerijoje nebėra, nes minėtas skaidres šįryt peržiūrėjome ir aptikome šią foto.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 26, 13:56)
ši foto atmesta, jos galerijoje nebėra,  nes minėtas skaidres šįryt peržiūrėjome ir aptikome šią foto.

reiktu tokias i koki gedos stulpa kabinti blush2.gif
Atsakyti
Man dar sita matyta kitaro klipe, bet gal klystu g.gif: jei klystu, sorry 4u.gif http://www.supermama...p...&phid=11478,
Atsakyti
user posted image

Oho!
Atsakyti
QUOTE(liucinka @ 2007 02 26, 12:49)
Šita tai jau 100% mačiau internete, kažkas man buvo atsiuntęs Power Point programelej padarytus slaidus, net pasitikrinau, tikrai yra mano kompe jinai, tik čia šiek tiek apkarpyta

Fui, kaip negražu schmoll.gif Gėdos stulpas būtų geras sprendimas lotuliukas.gif

QUOTE(nes @ 2007 02 26, 13:11)

Kaži kur čia fotografuota? Tikrai gražu 4u.gif
Atsakyti