..kiek daug graziu nuotraukyciu padaugejo ...viena uz kita grazesnes ... kaip sunku bus apsispresti uz ka balsuoti...
oho,kokia daugybe is po savaitgalio
man dar labai miela si nuotraukyte
man dar labai miela si nuotraukyte
QUOTE(Meilė @ 2007 02 26, 12:37)
čia ne apkarpymas tokio plataus vaizdo vienu kadru nenufotografuosi taip paprastai, yra tokia funkcija fotoaparate, kuri leidžia nufotografuoti vaizdą dalimis ir po to jį sujungti, bent jau aš manau, kad čia būtent taip ir padaryta
QUOTE(kajote @ 2007 02 26, 08:16)
Šita tai jau 100% mačiau internete, kažkas man buvo atsiuntęs Power Point programelej padarytus slaidus, net pasitikrinau, tikrai yra mano kompe jinai, tik čia šiek tiek apkarpyta
QUOTE(Puikutė @ 2007 02 26, 12:51)
man sitam konkurse aplamai nemazai matytu fotu, tik va kad negaliu irodyt kad tai ne forumieciu darytos tai ir tyliu
nu jo,bet kokiais budais bandoma laimeti konkursa
ši foto atmesta, jos galerijoje nebėra, nes minėtas skaidres šįryt peržiūrėjome ir aptikome šią foto.
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 26, 13:56)
ši foto atmesta, jos galerijoje nebėra, nes minėtas skaidres šįryt peržiūrėjome ir aptikome šią foto.
reiktu tokias i koki gedos stulpa kabinti
Man dar sita matyta kitaro klipe, bet gal klystu : jei klystu, sorry http://www.supermama...p...&phid=11478,
Oho!
QUOTE(liucinka @ 2007 02 26, 12:49)
Šita tai jau 100% mačiau internete, kažkas man buvo atsiuntęs Power Point programelej padarytus slaidus, net pasitikrinau, tikrai yra mano kompe jinai, tik čia šiek tiek apkarpyta
Fui, kaip negražu Gėdos stulpas būtų geras sprendimas
QUOTE(nes @ 2007 02 26, 13:11)
Kaži kur čia fotografuota? Tikrai gražu