Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Stebukle @ 2007 02 25, 18:00)
o tai kas mastau.gif moderatore, isduok paslapti mirksiukas.gif

Svetimų paslapčių neišdavinėju tongue.gif O pati interpretuodama galiu ir nusiinterpretuot lotuliukas.gif Tiesiog mano galva žiūrint į šitą nuotrauką nereikia ieškot tiesiogiai tiesiogiškiausios prasmės. 4u.gif Toks pedagoginis momentas - priverst mamas galvas palaužyt biggrin.gif

Ką gi, kad daug nesulūžtų galvos - autorės komentaras (pati dėl suprantamų priežasčių čia nuotraukos komentuot negali)

norėtųsi, kad pačios atspėtų, bet kaip matau, turbūt be šansų. Tai gal tu galėtum nukopijuoti šį laišką į tą temą?  g.gif Nuo tam tikro daikto (šiuo atveju - lėlės) pastačius atitinkamu atstumu taurę su vandeniu (atstumą nutaikyti nelengva), taurėje ryškiai pasimato apverstas to daikto vaizdas. Jei sustatysim dvi taures, vaizdas bus mažesnis, bet ryškesnis. O mano atveju vaizdą perduoda trys taurės. Toks ir telefonas  tongue.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 25 vasario 2007 - 18:29
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 25, 18:07)
Svetimų paslapčių neišdavinėju tongue.gif O pati interpretuodama galiu ir nusiinterpretuot  lotuliukas.gif Tiesiog mano galva žiūrint į šitą nuotrauką nereikia ieškot tiesiogiai tiesiogiškiausios prasmės.  4u.gif Toks pedagoginis momentas - priverst mamas galvas palaužyt  biggrin.gif

Ką gi, kad daug nesulūžtų galvos - autorės komentaras (pati dėl suprantamų priežasčių čia nuotraukos komentuot negali)
4u.gif

oho, cia visa teorija... idomu. man net neateitų į galvą statyti taures...
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif prisigalvoja...., tai čia konkursas turėtų vadintis,, eksperimentatorių ringas" cool.gif
Atsakyti
O man asmeniškai super idėja - kai žmogus to paties vandens dėka sugeba pamatyt taip, kaip kitas nė nesugalvotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 25, 20:51)
O man asmeniškai super idėja - kai žmogus to paties vandens dėka sugeba pamatyt taip, kaip kitas nė nesugalvotų  smile.gif

Ne, nu idėja gal ir super, bet be mamos paaiškinimo vargu ar kas suprastų esmę, tam reikia pasukti galvą, dar prisiminti fizikos pamokas...
Atsakyti
Tai jau turim paaiškinimą, o ir galvą palaužyt man asmeniškai visai įdomu buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 25, 20:51)
O man asmeniškai super idėja - kai žmogus to paties vandens dėka sugeba pamatyt taip, kaip kitas nė nesugalvotų  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vien už įdėją šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Jau nusprendziau kad balsuosiu uz tris kategorijas - vandeni, kaip tą, kuris teka, vandeni, sniego ar ledo pavidalu, ir vandeni debesu pavidalu thumbup.gif
Atsakyti
Wow koks vaizdelis thumbup.gif Idomu kur cia fotografuota g.gif

O, va cia thumbup.gif tai net nemoku apsakyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 26 vasario 2007 - 08:26
ledinės gėlės g.gif o kaip čia orchidėjas tas užšaldė, ar čia net ne ledas? man tai kaip plevelė atrodo...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 02 26, 09:05)
ledinės gėlės  g.gif  o kaip čia orchidėjas tas užšaldė, ar čia net ne ledas? man tai kaip plevelė atrodo...

Man irgi labiau i plevele panasu, negu i leda g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2007 02 24, 12:28)
Na dalyvaujam, įdomu pasidarė, ar daug kas iš dalyvių užsakinėjote tą vandenį? Kuri ten įranga duodama nemokamai, negi bet kuri, juk jų kainos gerokai skiriasi?  g.gif

nemokama įranga - pompa, o vat konkurso laimėtojai (I ir II vietos) jau galės pasirinkti patys thumbup.gif

QUOTE(Lolute @ 2007 02 25, 13:30)
Puiki tema!  thumbup.gif
O Aurėja, aprašydama šios temos esmę panaudojo puikias rašytojos savybes!  4u.gif

šįkart komplimentas ne man - konkurso aprašymą gavome kartu su tema ir prizais iš mūsų konkurso rėmėjo - Aqua Express!
Atsakyti