Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 25, 00:28)
Taigi parašyta.......... vandens vaizdo telefonas.......... laugh.gif

kazkaip neiziuriu as jokio telefono schmoll.gif
ir ta lele zemyn galva man kaip is siaubo filmo fear.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2007 02 25, 11:50)
kazkaip neiziuriu as jokio telefono  schmoll.gif
ir ta lele zemyn galva man kaip is siaubo filmo  fear.gif

drinks_cheers.gif kažkaip "vandens grožybių" neįžiūriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 02 25, 13:11)
drinks_cheers.gif kažkaip "vandens grožybių" neįžiūriu unsure.gif

kiekvienas savaip supranta savo meną cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 21, 18:25)
Sniegas, ledas, net debesys taip pat yra vanduo. Tik kitokio pavidalo. Prisiminkite, kokių įspūdingų varveklių galima regėti žiemos atlydy, kokie nuostabūs debesys tvyro danguje, ypač per saulėlydį... Pažvelkite, kaip gražiai atrodo užšalusio upelio pakraščiai... Net tyškantys vandens purslai įgyja nepakartojamą vaizdą.  Įžvelgti tikrąjį vandens grožį Jums padės kantrybė ir pastabumas.
Tiesiog  pabandykite nufotografuoti bet kokio pavidalo vandenį. Dabar oras toks palankus įamžinti fotoaparatu akinamo baltumo sniego pusnį ar skaidrų ledo kauburį, užšalusio vandens raižinį lange, šerkšno spygliukus ant medžio šakų... Neabejojame, kad sulauksime iš Jūsų  išradingų, patrauklių fotonuotraukų.

Puiki tema! thumbup.gif
O Aurėja, aprašydama šios temos esmę panaudojo puikias rašytojos savybes! 4u.gif
Atsakyti
Na, va prasižioplinau. Per didelę nuotrauką bandžiau patalpinti, dabar ji skiltelyje "neužpildytos", kaip man dabar pasielgti, daugiau negaliu paraiškos dalyvauti užpildyti ir nežinau, kaip ta nuotrauka dabar sumažinti
Atsakyti
QUOTE(liucinka @ 2007 02 25, 17:06)
Na, va prasižioplinau. Per didelę nuotrauką bandžiau patalpinti, dabar ji skiltelyje "neužpildytos", kaip man dabar pasielgti, daugiau negaliu paraiškos dalyvauti užpildyti ir nežinau, kaip ta nuotrauka dabar sumažinti

tai atsidaryk ta nuoroda ir paspausk "patvirtinti" ten ta vidurini zenkiuka sone notraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liucinka @ 2007 02 25, 16:06)

Atsidaryk tą skyrelį "neužpildytos" ir paspausk "keisti" simbolį ( ikona atrodo kaip trys popieriaus lapeliai) dešinėje pusėje. Tada galėsi keisti ir nuotrauką ir pavadinimą, ką tik reik.
Arba gali ten pat paspausti simbolį "trinti paraišką" (raudonas kryžiukas) ir galėsi iš naujo pildyti paraišką.

Ar pavyko?
Atsakyti
Aha, tikrai, jau pavyko, ačiū už patarimus, nuotrauka laukia patvirtinimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2007 02 25, 10:50)
kazkaip neiziuriu as jokio telefono  schmoll.gif
ir ta lele zemyn galva man kaip is siaubo filmo  fear.gif

As irgi ziurejau ziurejau ir bandziau suprasti prie ko cia tas telefonas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 25, 18:39)
As irgi ziurejau ziurejau ir bandziau suprasti prie ko cia tas telefonas lotuliukas.gif

pagl kokybe, tai speju kad fotografuota telefonu unsure.gif g.gif
Atsakyti
niu spėju kad gal ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 02 25, 18:58)
niu spėju kad gal ne  lotuliukas.gif

o tai kas mastau.gif moderatore, isduok paslapti mirksiukas.gif
Atsakyti