Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Vandens grožybės"

QUOTE(Aurėja @ 2007 02 24, 11:13)
žinoma gali, juk balsuoja ir laimėtojus renka visi dalyviai. O jei konkurse balsuotų tik moderatoriai, tuomet jie patys negalėtų dalyvauti.

dekui uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 02 24, 12:00)
jei matysis vandens, tai patvirtins mirksiukas.gif

Siaip tai sitam konkursui galima labi orginaliu nuotrauku ir su zmogum padaryt tongue.gif Riedanti asara, vaiko tystancios seiles pamacius stikline vandens ir t.t.  blush2.gif

geros idejos thumbup.gif
Atsakyti
Na dalyvaujam, įdomu pasidarė, ar daug kas iš dalyvių užsakinėjote tą vandenį? Kuri ten įranga duodama nemokamai, negi bet kuri, juk jų kainos gerokai skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2007 02 24, 13:28)
Na dalyvaujam, įdomu pasidarė, ar daug kas iš dalyvių užsakinėjote tą vandenį? Kuri ten įranga duodama nemokamai, negi bet kuri, juk jų kainos gerokai skiriasi?  g.gif

Man tai labai idomu, ar labai vanduo skiriasi nuo to pirktinio Neptuno ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 24, 11:00)
Riedanti asara

rolleyes.gif drinks_cheers.gif Kaip tik vakar atrinkinėjau savo merginos ašarojimus, kadangi nei ledų, nei krioklių, nei upių nesu nufotkinus............ Bet nieko gero neradau, nes fotoaparatas toks nelabai koks, tai nėr tų ašarų ryškumo......... Reik čia labai kokybiško fotiko, kad ašara graži būtų........
Dabar dar prisiminiau, kad lbai fainas vaizdas yra vienoj užtvankoj, kasmet taip gražiai užsąla, bet taip niekad ir nesustojau važiuodama pakeliui.........
Atsakyti
Karbynės nuotrauka thumbup.gif ir mano akiai reali ax.gif , o va ta konkurse... apšerkšnijęs stiklas čia pat, o lango rėmas kažkur toliau rolleyes.gif ... na, atleiskit man neišmanėlei, daugiau nesikabinėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 24, 13:30)
rolleyes.gif  drinks_cheers.gif Kaip tik vakar atrinkinėjau savo merginos ašarojimus, kadangi nei ledų, nei krioklių, nei upių nesu nufotkinus............ Bet nieko gero neradau, nes  fotoaparatas toks nelabai koks, tai nėr tų ašarų ryškumo......... Reik čia labai kokybiško fotiko, kad ašara graži būtų........
Dabar dar prisiminiau, kad lbai fainas vaizdas yra vienoj užtvankoj, kasmet taip gražiai užsąla, bet taip niekad ir nesustojau važiuodama pakeliui.........

nereik labai gero mirksiukas.gif pakanka gero apsvietimo, nedrebanciu ranku ir fotografavimo is arti mirksiukas.gif
Papildyta:
cia grazu, isivaizduo realiai tai is vis pasakiskas vaizdas
http://www.supermama...p...&phid=11538
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 24, 13:42)
nereik labai gero mirksiukas.gif pakanka gero apsvietimo, nedrebanciu ranku ir fotografavimo is arti mirksiukas.gif
Papildyta:
cia grazu, isivaizduo realiai tai is vis pasakiskas vaizdas
http://www.supermama...p...&phid=11538

blink.gif neapsakomas grozis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Ispudingas tas ledas!
Atsakyti
Vat cia tai bent konkursas thumbup.gif thumbup.gif
Grozis neispasakytas thumbup.gif drinks_cheers.gif labai graziu nuotrauku yra thumbup.gif
Atsakyti
nu gal man jau visai fool.gif bet sitos nuotraukos tai as nesuprantu schmoll.gif doh.gif unsure.gif cool.gif
Atsakyti
man ji irgi nelabai, gal fotografuotojas ir stengėsi, bet kažkas ne į temą...ir keista tokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2007 02 24, 23:23)
nu gal man jau visai  fool.gif  bet sitos nuotraukos tai as nesuprantu  schmoll.gif  doh.gif  unsure.gif  cool.gif

Taigi parašyta.......... vandens vaizdo telefonas.......... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(-simona- @ 2007 02 24, 23:48)
man ji irgi nelabai, gal fotografuotojas ir stengėsi, bet kažkas ne į temą...ir keista tokia  unsure.gif

Kaip ne į temą, vanduo juk matos........... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti