Man zinomas vienintelis
Perfectil poveikis - pykinimas ir skrandzio skausmas..nesvarbu pavalgius ar ne gerciau.. ar rytas ar vakaras butu..
Pantogar - tiksliai skatina augima plauku..mano mamai sustabde slinkima..man paciai belenkaip atgaivino plaukus..(naudojau vidurines laikais, bet veliau sugadinau viska su tiesinimais)..tai db vel perku ir geriu..tik pantogar vartojam ne menesi ar du , o tris maziausiai ir nuosirdziai po 3 tabletes i diena.
)
Grozvita - asiuklis esantis siuose vitaminuose yra tikrai geras dalykas plaukams..todel vartoju juos jau pusantro menesio..plaukai neslenka..auga..galbut pastiprejo kazkiek..
Nakvišų aliejų geriu dar tik puse mėnesio, bet pasidomėjus sužinojau jog nakvišos taip pat yra gerai plaukam..na žiūrėsim..vartoju visgi ne del plauku.
)
Silicea geriamas balzamas irgi nepakenks norincioms sustiprinti plaukus..tik patariu is karto pirkti 3-4 butelaicius ir gerti kas diena po sauksta ir taip 3-4 menesius..nes as pati padariau klaida kad nusipirkau tik viena ir pabaigus ji neturejau pasilikus pinigeliu antram buteliaciui tai taip ir nuplauke..o aisku po to vieno butaliacio poveikio nebuvo jokio..
Tai vat - vitaminus reikia vartoti ilgai ir tada laukti rezultatu, o ne po menesi ar du ir tada sakyt kad nepadeda.
)
Rūpinkis savimi.