o as profilaktiskai geriu FITOVAL, tikrai nenusivyliau. Tik butinai reikia gert ne ant tuscio skrandzio, nes labai bloga pasidaro
QUOTE(Karamel'e @ 2008 11 27, 19:04)
Kiek kainuoja? Kur perkate? Kuriam laikui, to silicio užtenka? Mėnesiui?
As perku vilniuj 'mada' vaistineje, ten 40mokejau, kitur sake ir 50gali siekti. Uztenka menesiui
Cia jau kai kurios paneles minejo ta Original Silicea Balsam, tai as irgi susigundziusi reklama zurnale ji naudoju, jau 2 buteliuka pabaigineju, tai man tikrai atordo, kad efekstas yra anksciau pas mane sonuose ties smilkiniais plauku beveik nebudavo, o dabar atsirado, ir siaip per visa galva atsirado tokiu trumpuciu plaukuciu
bet ..kadangi jisai yra skystas ir toks glitus, tai gerti nera didziausias malonumas, todel siulyciau juos gerti su bananu sultimis labai gerai ismaisius - tada ne taip jauciasi
Paneles, kurios sakote, kad pradejus gerti vitaminus nieko nejauciate - palaukite, juk tikrasis efektas atsiranda minimum po 3 menesiu
Zodziu, si produkta tikrai rekomenduoju
bet ..kadangi jisai yra skystas ir toks glitus, tai gerti nera didziausias malonumas, todel siulyciau juos gerti su bananu sultimis labai gerai ismaisius - tada ne taip jauciasi
Paneles, kurios sakote, kad pradejus gerti vitaminus nieko nejauciate - palaukite, juk tikrasis efektas atsiranda minimum po 3 menesiu
QUOTE(anilevea @ 2008 11 30, 14:32)
Cia jau kai kurios paneles minejo ta Original Silicea Balsam, tai as irgi susigundziusi reklama zurnale ji naudoju, jau 2 buteliuka pabaigineju, tai man tikrai atordo, kad efekstas yra anksciau pas mane sonuose ties smilkiniais plauku beveik nebudavo, o dabar atsirado, ir siaip per visa galva atsirado tokiu trumpuciu plaukuciu
As geriu kartais su apelsinu ar multivitaminu sultimis tai tu vitaminu net nesijaucia, nors jau ir su vandeniu nebetaip bjauru gerti. pripratau
nu va o as savo "futura silica" pakeiciau i bambuko silici
vaistininke sake, kad ne ka prastesni
QUOTE(princesee @ 2008 11 30, 14:17)
nu va o as savo "futura silica" pakeiciau i bambuko silici
Papasakok, kiek kainuoja, jis tabletėmis, ar skystas?
QUOTE(Auksuolė @ 2008 11 30, 20:36)
Papasakok, kiek kainuoja, jis tabletėmis, ar skystas?
bambuko silicis kapsulemis. kainavo 21.28 Lt
buteliuky yra 60 kapsuliu, tai manau uzteks 2 menesiams
ir pliusas tas kad bambuko silici reikia viena kapsule i diena, o futuros silicos 3 tabletes
Aš dar kartą kreipiuosi su pasiūlymu dėl Priorin.
Gal kas norite prisidėti prie užsakymo iš Vokietijos, radau vieną vaistinę, kurioje jis kainuoja 29.78euro, kai normali jo kaina yra 43,95 euro ir siuntimas į Lietuvą, užsakant virš 100euro, nemokamas. Aš sau planuoju užsisakyt 2 pakuotes. Laukiu atsakymo iki rytojaus vakaro.
Gal kas norite prisidėti prie užsakymo iš Vokietijos, radau vieną vaistinę, kurioje jis kainuoja 29.78euro, kai normali jo kaina yra 43,95 euro ir siuntimas į Lietuvą, užsakant virš 100euro, nemokamas. Aš sau planuoju užsisakyt 2 pakuotes. Laukiu atsakymo iki rytojaus vakaro.
QUOTE(princesee @ 2008 11 30, 21:35)
bambuko silicis kapsulemis. kainavo 21.28 Lt
ir pliusas tas kad bambuko silici reikia viena kapsule i diena, o futuros silicos 3 tabletes
Dar man iškilo toks klausimas, ar vartojant silicį kitų vitaminų jau negalima gerti. Kas įeina į bambuko silicį, ar vien tik silicis, ar dar daugiau vitaminų? . Aš geriu Nutra Style vitaminus plaukams, tai kažin prie to, ar gerai gerti silicį, kad nebūtų per daug