pradejau gerti nutricap..... laukiu, kol prades "kaltis antenos"
naudoju "natura silica" jau trecia pakuote , bet kazkaip nelabai pastebajau kokiu rezultatu
Papildyta:
isgerus PERFECTIL man ir pasidarydavo kokioms 15 min ziauriai bloga, nors geriant pirma pakuote to nejausdavau . o poto tik blogyn...
Papildyta:
isgerus PERFECTIL man ir pasidarydavo kokioms 15 min ziauriai bloga, nors geriant pirma pakuote to nejausdavau . o poto tik blogyn...
As geriu dabar HairSublim aisku pakuotes dar neipusejau bet man keista kad parasyta jog tas 2 tabletes reikia gerti pries pusrycius kazkaip keista ant tuscio skrandzio tai va o as pvz atsikelus geriu tik vandeni ir kavos puoduka o einu ko uzkast tik apie 11...tai is pradziu gerdavau tik atsikelus bet cia ryskiai buvo klaida tai dabar geriu pries valgyma o kaip su rezultatais bus nzn, tikiuosi geru
QUOTE(sultru beauty @ 2008 04 15, 19:34)
dbr va situos geriu ziuresim, kas gausis
aš šituos geriu, bet kadangi jau pusę metų geriu tai man jau matosi poveikis, bet kartais gerdavau ir futura silica, tai net nežinau, kurie iš tiesų padėjo
QUOTE(koka @ 2008 04 22, 11:34)
o tiesa, dėl nagučių, tai nusipirkau Artdeco firmos aliejuką su mirom, na man tai super, baigė skilinėt, lūžinėt, pagaliau gražų manikiūrą turiu
O kur jo butu galima isigyti,kaip atrodo tas aliejukas
O gal kas bandėte gerti biotino, kitaip vitaminas H, jo Lietuvoje gryno lyg ir nebuvo pirkti. Šiaip jis įeina į visų grožio vitaminų sudėtį. Poveikis sako tikrai geras. Tiesa, o kas įeina į PRIORIN sudėtį?
QUOTE(Juorita @ 2008 05 31, 00:23)
O gal kas bandėte gerti biotino, kitaip vitaminas H, jo Lietuvoje gryno lyg ir nebuvo pirkti. Šiaip jis įeina į visų grožio vitaminų sudėtį. Poveikis sako tikrai geras. Tiesa, o kas įeina į PRIORIN sudėtį?
As kaip tik pries savaite pradejau gerti Biotina , dar aisku jokio poveikio nera tik po 4 menesiu galesiu pasakyt ar yra koks poveikis siaip internete skaiciau atsiliepimus kad padejo kas naudojo ir plaukai daugiau paaugo ir nagam labai gerai tai surizikavau ir as nusipirkti .
QUOTE(Dorinda @ 2008 05 31, 16:51)
As kaip tik pries savaite pradejau gerti Biotina , dar aisku jokio poveikio nera tik po 4 menesiu galesiu pasakyt ar yra koks poveikis siaip internete skaiciau atsiliepimus kad padejo kas naudojo ir plaukai daugiau paaugo ir nagam labai gerai tai surizikavau ir as nusipirkti .
O kokia dozę biotino geri per diena? Bijau, kad nebūtų per daug, vokiškai radau parašyta, kad iš pradžių gerti reikia 5 mg po 1-2 kapsules, profilaktiškai užtenka 0.2 mg kasdien
QUOTE(Juorita @ 2008 06 03, 06:05)
O kokia dozę biotino geri per diena? Bijau, kad nebūtų per daug, vokiškai radau parašyta, kad iš pradžių gerti reikia 5 mg po 1-2 kapsules, profilaktiškai užtenka 0.2 mg kasdien
As geriu kaip ant pakuotes nurodyta pas mane yra 5 mg biotino 1 kapsule per diena
kad as buciau anksciau sita tema paskaicius geriau vitaminus perfektil ir net neytariau, kad cia nuo ju gali but tokie skrandzio skausmai ir pykinimas , as net skradzio tyrimus dariausi!nezinau ar jie ka padejo, bet dziaugiuosi, kad pabaigiau, ir daugiau ju negersiu
Norejau paklausti merginu, kurios vartojat Priorina - kiek kapsuliu per diena ir kada (valgio metu, po valgio) vartojate? Ash turiu tik vokishka aprashyma, o vokishkai nekertu.. Aciu.
Man tai patinka dermavit.poveikis juntamas ne iskarto,po kokiu triju menesiu vartojimo.per metus geriu siu vitaminu du kursus.plaukai nebeslenka kaukstais kaip anksciau,lengviau sukuojasi,blizga,po truputeli ir nauji ataugineja.beto nuo siu vitaminu labai nagai sustiprejo,nebeskilineja ir oda tapo svelnesne.bet dabar gundausi nusipirkti pantogar,nes labai jau ji giria.tai norisi isbandyti.