Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai plaukams

Sveikos
Labai norėčiau, kad greičiau ataugtų plaukai, ir kad būtų sveikesni bei gražesni. Pas mane tokie linkę šiauštis. rolleyes.gif
Gal kuri esant išbandžiusi kokių vitaminų ar papildų, kurie tikrai skatintų augimą?
Atsakyti
As geriu Dermavit ir Bional'io. Geriu antra pakuote ir jauciu poveiki, plaukai stipresni labiau blizga ir augti gal greiciau pradejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2007 02 21, 19:11)
As geriu Dermavit ir Bional'io. Geriu antra pakuote ir jauciu poveiki, plaukai stipresni labiau blizga ir augti gal greiciau pradejo smile.gif

O kiek kainuoja menesiui?
Atsakyti
aš geriu perfectil,na atsirado tas poveikis,bet po kokių 4 mėn.Kaina apie 37lt/mėn.O šiaip tai labai svarbi mityba apskritai:daug baltymų,mėsos ir subproduktų(geležies ir kai kurių Bgr.vit. šaltinis),jūros produktai(jodo šaltinis),grūdiniai produktai,daržovės.Žodžiu,plaukai atspindi bendrą organizmo būklę.
Atsakyti
man irgi labai aktualus sis klausimelis, tik mano plaukuciai slenka jau kokius 3 metus...ruosiosi gerti PANTOGAR... tikiuosi nors kakokio poveikio.girdejau kad jie neblogi. g.gif
Atsakyti
as juos geriu jei neklystu 3men jau pameciau skaiciu biggrin.gif plaukai tikrai pradejo atauginet nes buvo l. isslinke bet tiksiai nezinau nuo ko nuo vitaminu ar nuo kitu priemoniu
Atsakyti
Pantogar tikrai geri vitaminai, viena pakuote tik i pabaiga einasi, o plaukai dyksta kaip reikiant. Super.
Atsakyti
Rasyte dziaugiuosi kad tau padeda thumbup.gif bet tau matyt po gimdymo slinko? o as savo priezasties nezinau verysad.gif tikiuosi kad ir man pades verysad.gif
Papildyta:
Lauravei, o slinkti nustojo , ar tu tiesiog profilaktiskai gerei? blink.gif
Atsakyti
Man tai slinko plaukai, nes pries pusmeti naudojau antibiotikus, sirgau plauciu uzdegimu, o atsiliepe "visas geris" po pusmecio. Buvau pas kelis gydytojus, beje Pantogar prirase dermatologe
Atsakyti
taip man po gimdymo slinko bet aisku ir pries nestuma turejau probelemu del slinkimo tikiuosi visos dings o dabar su eziukiu ant galvos vaikstau ir visus juokinu
Atsakyti
na stai, turiu siektiek vilties ax.gif
Atsakyti
Man tai kiekvieną rudenį ir pavasarį slenka, matyt keičiu kailį biggrin.gif O šiaip tai teko prieš metus iki pečių plaukus nusikirpti, nes buvau žiauriai suėdus su visokiais cheminiais, dažymais ir tiesinimais. Bet kad labai lėtai auga. Tai galvoju, gal yra kokių efektyvių augimą paskatinančių vitaminų.
Turbūt iki vasaros galiu jau nesitikėt stebuklo? unsure.gif
Atsakyti