Sveikos
Labai norėčiau, kad greičiau ataugtų plaukai, ir kad būtų sveikesni bei gražesni. Pas mane tokie linkę šiauštis.
Gal kuri esant išbandžiusi kokių vitaminų ar papildų, kurie tikrai skatintų augimą?
As geriu Dermavit ir Bional'io. Geriu antra pakuote ir jauciu poveiki, plaukai stipresni labiau blizga ir augti gal greiciau pradejo
QUOTE(kamarele @ 2007 02 21, 19:11)
As geriu Dermavit ir Bional'io. Geriu antra pakuote ir jauciu poveiki, plaukai stipresni labiau blizga ir augti gal greiciau pradejo
O kiek kainuoja menesiui?
aš geriu perfectil,na atsirado tas poveikis,bet po kokių 4 mėn.Kaina apie 37lt/mėn.O šiaip tai labai svarbi mityba apskritai:daug baltymų,mėsos ir subproduktų(geležies ir kai kurių Bgr.vit. šaltinis),jūros produktai(jodo šaltinis),grūdiniai produktai,daržovės.Žodžiu,plaukai atspindi bendrą organizmo būklę.
man irgi labai aktualus sis klausimelis, tik mano plaukuciai slenka jau kokius 3 metus...ruosiosi gerti PANTOGAR... tikiuosi nors kakokio poveikio.girdejau kad jie neblogi.
as juos geriu jei neklystu 3men jau pameciau skaiciu plaukai tikrai pradejo atauginet nes buvo l. isslinke bet tiksiai nezinau nuo ko nuo vitaminu ar nuo kitu priemoniu
Rasyte dziaugiuosi kad tau padeda bet tau matyt po gimdymo slinko? o as savo priezasties nezinau tikiuosi kad ir man pades
Papildyta:
Lauravei, o slinkti nustojo , ar tu tiesiog profilaktiskai gerei?
Papildyta:
Lauravei, o slinkti nustojo , ar tu tiesiog profilaktiskai gerei?
taip man po gimdymo slinko bet aisku ir pries nestuma turejau probelemu del slinkimo tikiuosi visos dings o dabar su eziukiu ant galvos vaikstau ir visus juokinu
na stai, turiu siektiek vilties
Man tai kiekvieną rudenį ir pavasarį slenka, matyt keičiu kailį O šiaip tai teko prieš metus iki pečių plaukus nusikirpti, nes buvau žiauriai suėdus su visokiais cheminiais, dažymais ir tiesinimais. Bet kad labai lėtai auga. Tai galvoju, gal yra kokių efektyvių augimą paskatinančių vitaminų.
Turbūt iki vasaros galiu jau nesitikėt stebuklo?
Turbūt iki vasaros galiu jau nesitikėt stebuklo?