QUOTE(Ice*tea @ 2013 04 18, 17:26)
man patiko šitas pyragas http://skanusgyvenim...is-pyragas.html
Galima su kakava, galima be kakavos, galima perpus ir dryžuoti, galima pridėti ouolių ar kokių uogų ir visada gaunasi puikiai Čia mums tinka, kai pienas ir kiaušiniai tabu. Ir svečią tokiu pavaišint ne griekas
Galima su kakava, galima be kakavos, galima perpus ir dryžuoti, galima pridėti ouolių ar kokių uogų ir visada gaunasi puikiai Čia mums tinka, kai pienas ir kiaušiniai tabu. Ir svečią tokiu pavaišint ne griekas
kepu is to ka galima dedu miltu, aliejaus, cukraus, druskos, tarkuoto per surio tarka saldyto banano, kepimo milteliu, kartais naturalaus jogurto(nedaug, be nieko) ar to paties rugpienio. Idedu obuoliu, kartais paprastu, kartais pakepintu su cukrumi, kepu kaip pyraga, kaip keksiukus(nors tesla panasi, vis kazkas ivairaus).
skanu sausainiai is nieko(ghi sviestas(skystas, siltas), miltai, cukrus, kepimo milteliai, vandens lasas). iskocioti ir padaryti graziu formu.
mums patinka naminis batonas(lasas pieno mielems atgaivinti), sausos mieles, cukrus, vanduo, miltai, alyv. aliejus(daug), is tos pacios teslos kepu duonos lazdeles, bandeles
tesla darau taip: i puoda supilu miltu kelias saujas, per viduri darau "balute"- sauksteli pieno sumaisau su keliais vandens, dedu koki saukstuka sausu mieliu, sauksta cukraus. mamaisau kad kliutu ir miltu kazkiek ir palieku "pagyventi". po kokiu 15 minuciu maisau, pridedama dosniai aliejaus(kokia puse stikl.), kol nelimpa prie ranku, jei reikia pridedu miltu ar vandens. Pakildinu kazkiek, o ta da jau ka noriu: batona, duonos pagaliuku, net picos pada