QUOTE(Donalita @ 2011 08 29, 15:25)
Mano vyras su mažium buvo alternatyvios medicinos klinikoje Naturamunda.lt. Darėsi abu kompiuterinę diagnostiką ir gavo sąrašus individualiai po keletą lapų alergenų, tinkamų maisto produktuktų, taip pat neutralių, vengtinų, ribojamų ir griežtai draudžiamų. Na ir krūvelę vaistukų. Nagrinėjamės dabar ir nuo kitos savaitės dietinsimės. Aš tik dėl kompanijos, bet irgi turiu savų apribojimų valgymui, gailiuosi, kad ir aš diagnostikos nesidariau. Dietos žadam šventai laikytis, o mūsų šeimynai ir ne naujiena, gi mes su mažium alergiški, tai pažiūrėsim, kiek padės
flamencita, nėra su maistu taip griežtai - arba gali valgyti, arba alergiškas. Kūnui gali būti sunku ką nors virškinti, įsisavinti, į ką žmonės tiesiog nekreipia dėmesio. Štai mano mažiui tarp ribojamų dalykų yra mano manymu tokie nekalti produktai kaip agurkai ir špinatai. Nemanau, kad galima būti alergiškam cukrui, nebent jis netinkamas dėl kitokių priežasčių. Štai pavyzdžiui mažiui kompiuterinė diagnostika aptiko kirmėliukus. Dėl to sekančios trys savaitės jam bus drakoniška dieta - ničnieko saldaus, įskaitant vaisius, nes kirmėlėms saldumynai yra balius, jos suaktyvėja. Aš jau seniau pastebėjau, kad vaikas pasidaro dirglus, prisivalgęs saldumynų, bet galvojau, kad tai dėl mielių - nes mielėms saldumynai yra balius, o mažius gimė kaip tik tada, kai man mielinių produktų netoleravimas išlindo kaip yla iš maišo, galvojau, kad iš manęs perėmė.
flamencita, nėra su maistu taip griežtai - arba gali valgyti, arba alergiškas. Kūnui gali būti sunku ką nors virškinti, įsisavinti, į ką žmonės tiesiog nekreipia dėmesio. Štai mano mažiui tarp ribojamų dalykų yra mano manymu tokie nekalti produktai kaip agurkai ir špinatai. Nemanau, kad galima būti alergiškam cukrui, nebent jis netinkamas dėl kitokių priežasčių. Štai pavyzdžiui mažiui kompiuterinė diagnostika aptiko kirmėliukus. Dėl to sekančios trys savaitės jam bus drakoniška dieta - ničnieko saldaus, įskaitant vaisius, nes kirmėlėms saldumynai yra balius, jos suaktyvėja. Aš jau seniau pastebėjau, kad vaikas pasidaro dirglus, prisivalgęs saldumynų, bet galvojau, kad tai dėl mielių - nes mielėms saldumynai yra balius, o mažius gimė kaip tik tada, kai man mielinių produktų netoleravimas išlindo kaip yla iš maišo, galvojau, kad iš manęs perėmė.
agurkai net? mes irgi megstam agurkus.net labai.o sladumynu balius buvo nemazas kol viesejom pas mociute tris savaites.po ju ir atsinaujino bedos.namie saldumynu beveik negauna.visai minimaliai.gera ideja del kirminuku-pasitikrinsim pas homeopate su aparaciuku.dekui