QUOTE(Donalita @ 2010 05 05, 16:57)
Turi klausti savo gydytojos. Tačiau man atrodo, laktozės netoleravimas ne alergija, tik skrandis streikuoja tokį pieną virškinti ir tiek. Pasižiūrėjus, kaip jaučiasi, atrodo mano mažius, net jei jam pieno tik ant odos užtiškę, man apie laktozės netoleravimus nė mintis nekyla.
Kodėl štai pav., ant produktų rašo, kad juose gali pasitaikyti riešutų PĖDSAKŲ? Kažkada, kai nežinojau, kas tai yra, man labai juokingai toks užrašas ant šokolado atrodė
Laktozės pėdsakų piene yra krūvom, tik netoleruojančiųjų skrandis tokį kiekį dar pakenčia. O gal aš ir neteisi, bet mano manymu, tikros pieno alergijos atveju kaltas pieno baltymas, o ne pieno cukrus.
Kodėl štai pav., ant produktų rašo, kad juose gali pasitaikyti riešutų PĖDSAKŲ? Kažkada, kai nežinojau, kas tai yra, man labai juokingai toks užrašas ant šokolado atrodė
Laktozės pėdsakų piene yra krūvom, tik netoleruojančiųjų skrandis tokį kiekį dar pakenčia. O gal aš ir neteisi, bet mano manymu, tikros pieno alergijos atveju kaltas pieno baltymas, o ne pieno cukrus.
nu pasiskaicius apie laktoze man irgi tokia pati mintis atejo i galva, vajezau ka daryti nebeismanau, nu dar atradau per interneta ekologisku produktu parduotuve joje yra ne tik sojos pieno bet ir ryziu, nes mazius negeria sojos pieno o misinuku norim jau atsisakyti nes jie mums nebetinkami del per didelio vitaminu kiekio jame, pas mus sukaulejimas per didelis
Papildyta:
tik labai keista kodel tada vaikas nealergiskas kefyrui