QUOTE(svenag1978 @ 2008 09 23, 20:50)
Mums 8 men. As saviskiams man atrodo ka duodu, vis paberia jau visai susipainiojau ir nezinau kame cia reikalas dabar valgome rodos visus maziausiai alergizuojancius produktus:bulve, triusiena, cukinija, ryziai, Hipp obuoliu tyrele. Tai jus man pasakykit, kas is ju gali alerginti??? O tyrele tik obuoliukai ir vit. C. Nu naujausias produktas - vakar ir uzvakar daviau Hipp ryziu kose su vitaminu B1, tai ar gali buti, kad nuo to vit. B1? O cukinija visada valgem geltona, o dabar pradejom zalia. Bet nemanau, kad tai gali buti priezastis. Nu vienu zodziu - NEZINAU Rokui tik smakriukas smulkiai pabertas, gali buti ir nuo seilyciu. O Domas ir panose ir po akimis truputuka, ir ne vien smulkiai yra ir tokiu stambesniu
Alergizuoti gali absoliuciai viskas - bulve, ryziai ir visi kiti isvardinti produktai. Man alergologai sake, kad geriau kaimo obuoliukas ar namie virtos kruopos nei Hipp produkcija.
Pakeitet dar cukinijos rusi - gali ir nuo to buti. Gali buti net nuo to produkto, kuris anksciau nealrgizavo
O kur triusiena perkate? Cia as vis mastau kur svarios mesytes savo leliui gaut