QUOTE(bevardė @ 2007 08 26, 13:37)
Alergija labai individualus dalykas. Vienam netinka tik žalios morkos, kitą ir nuo virtų stipriai išberia o tarkim kokį apelsiną gali vaikas valgyt pačepsėdamas. Vienas gali gerti kefyrą, kitam prie jo net prisiliest nevalia, o tarkim nuo colos nieko nebus. Alergijų intensyvus skirtingas. Kartasi vaikas būna alergiškas ne pačiam prduktui o tiesiog jo kiekiui, užtai ir patarimai skiriasi. Čia jau mama geriausiai gali žinot kas tinka vaikui. Visų pirma ir reikia vengtoi dažniausiai alergizuojančių prduktų, o visą kitą bandyti atsargiai ir palaipsniui.
Siaip as ne alergologe, bet bent man sake taip, jeigu beria nuo pieno produktu nesvarbu koks kiekis ar lasiukas ar litras, tiesiog greiciau arba leciau ishbers, alergizuos vistiek.
Netycia kitoje temoje irasiau, taigi nepykite uz pakartotina recepta jeigu kas abi temas skaitot:
Blynai:
Sutarkutoi virta desra, moliuga, cukinija, miltai, druska, vandienuko lasiukai keli. Siaip ish akies proporcijos, galima moliugo nedeti arba cukinijos, bet labai skanu, greita ir sotu. Viska sutarkuoju su bulviu tarka. Pabandykite, radau recepta cia forume, bet ten buvo ko negalima mano vaikui, taigi mano komponentai yra kazkiek patoblinti Pora kartu viena bulve dejau papildomai, kazka dar naujo gavosi
skanaus