QUOTE(aziza @ 2007 02 27, 15:05)
oi kokia pazistama situacija
mano tėvai irgi turi tokią įkyrią kaimynę (su vyru tokiu pačiu), tai net muse su uodu juos praminėm
vaidindavo, kad žiauriai nemėgsta šunų, tai, kai anksčiau turėjom savo Čitą, dabartinės jorkės dydžio, tai jie išgalvojo, kad jinai jų duris apsysioja!
tik pamiršo, kad kaimynai penktam aukšte turėjo dobermaną ir jis bėgdamas iš viršaus mūsų duris tame tarpe irgi apmyždavo
o kadangi tai buvo mokytojos šuo, kuri mokytojavo kurį laiką ir man, tai mes nesiskundėm, o ta musė iš pagarbos mokytojai irgi tylėjo ir išmįslijo, kad mūsų mažė kojas kilnoja
tai atvedžiau ir parodžiau, kad ir mūsų durys tokios pačios ir parodžiau ranka į viršų, kad suprastų, jog tai šuns iš penkto aukšto darbas, tai nutilo tada
tiesa
kitą kartą jau nebežinojo kaip prikibti ir įžeisti, tai pasakė, kad mūsiškė ne kaip visi šunys, nesigirdi jos lojant
nors jinai lodavo kažkam paskambinus į duris taip, kad aš gerklę prarėkdavau, kad ją nutildyti, nes man ausis skaudėdavo, klausa jautri
o ta musė gyvena po mumis, tai tikrai puikiai viskas girdisi
o didžiausias bajeris su ja buvo tas, kad pati gavo pusmetį iš pažįstamų paauginti... rotveilerį
nes tie išvyko, tai tusydavosi su juo po pusę dienos, o anksčiau mus vadindavo "šunų karaliais", nes dar sesė įsigijo šuniuką ir svarbiausia, kad "tvarkingoji, pedantiška" kaimynė, kuri nieko į namus dėl švaros neįsileisdavo, saloną nuo savo vaikų rakindavo, kad išpurvins!
šykindavo tą rotiką po langais, kad net mano mama jai kelis kartus pastabas turėjo duoti
tai va taip ir būna su tokiais šunufobais
Papildyta:QUOTE(aziza @ 2007 02 27, 15:22)
as ir niekuomet niekieno neatsiklausiau ir nesiruosiu atsiklaust
cia mano asmeninis reikalas
kol gyvenom pas draugo tevus, tiek tekdavo klausyt vokieciu aviganio lojimu kartais net iki 12 nakties be sustojimo
o dar kambarys kuriame ta suni laike, buvo virs musu kambario tai galima isivaizduot koks triuksmas turejo but
ir nejom nesiskundem
ir nenumirem
tik tiek, kad dabar dar labiau nemegstu sios veisles sunu
jo, pas mano tėvus irgi atsikraustė naujas kaimynas ir įsigijo kažkokią didelę, baltą kalę, sakė veislę, nepamenu... tai jinai irgi be perstojo staugdavo, po visą dieną ir net tie, kaimynai, kurie apačioje gyveno, niekad nesiskundė! nors tas staugimas buvo girdėti praktiškai per visą namą...
gaila kažkaip buvo šuns ir tiek, ir taip jam vargšui nepasisekė, mažytė nukrito nuo laiptų, tai po to labai bijojo nulipti ir lipti laiptais, o svoris toks, kas nepaneši
tai šeimininkas aukodavosi ir po vieną mažytį žingsniuką ją vesdavo, lipimas iš/į penktą aukštą užtrukdavo pusdienį
nežinau, gal kaimynai supratingi ir suprato, kad šeimininkas myli tą šunę, nes nekiekvienas dar taip bendrai paėmus taip "bobitųsi", atsikratytų tokio šuns ar jėga trauktų nuo laiptų, visokių juk būna... bet tikrai niekas niekur nesiskundė tuo staugimu:)
na kai jie išsikraustė turbūt daug kam palengvėjo, bet kol gyveno, tai gyvent jiems netrukdė
Papildyta:QUOTE(ingries @ 2007 02 27, 15:26)
Mes, šunis mylintis ir ne, pasidarėm kažkokie žiauriai nepakantūs vieni kitiems
Kažkaip skaitydama šią temą, prisiminiau savo tėvų daugiabutį (9aukštį), kuriame užaugau. Kitoje laiptinėje pirmame aukšte gyveno kaimynas mūsų - čigonas, ir laikė jis namuose... arklį.
O ką daryt žmogui: buvo sovietmetis, gavo butą, tai negi savo gyvulio atsikratysi.
Ir nieko, visas namas iš to jokių problemų nedarė, o arklys kiekvieną dieną buvo po pievą vedžiojamas
Gaila, kad neilgai tas čigonas pas mus gyveno.
o tai čia ne Ukmergėj?
mano tėvai man šią istoriją pasakojo
o gal šiaip Lietuvos mąstu girdėjo
Ukmergėj tokia išprotėjus moteriškė, tai ožką vonioje laikė
tai turbūt irgi nieks nesiskundė