QUOTE(manjana @ 2007 02 27, 11:29)
Ne, nes ūkinės paskirties gyvūlius daugiabučiuose laikyti draudžiama.
Tai aprašyta, atrodo, irgi tik tose pačiose "kvailose" (pagal jus) taisyklėse - todėl lygiai taip pat "draudžiama" juos laikyti, kaip ir šunis be kaimynų "neprieštaravimo".
Tikrai ne.
O aš esu įsitikinęs - kad sinonimai
Ane?
Kažkodėl man atrodo atvirkščiai. Koks čia rėmimasis logika, jei išsigalvojate punktus, kurių taisyklėse nėra? Pvz susigalvojat kažkokius parašus, nors taisyklėse nieko apie tai neparašyta
Nu kiek galima apie tuos "parašus" primint man?
Taigi aš pradžioj diskusijos maniau, kad parašai reikalingi visų kaimynų. Tik po to susipratau, kad daugiabučiuose reikalingi tik besiribojančių butų gyventojų/savininkų "neprieštaravimai". Nieko aš neišsigalvoju. Kur paskutiniuose postuose aš minėjau parašus? Jei kalbate apie "neprieštaravimo" įrodymą - taip, aš neabejoju, kad vienintelis to neprieštaravimo įrodymas gali būti tik kažkoks sudarytas aktelis ar pan.
Aš jau ne pirmus metus dirbu su įvairiais norminiais aktais. Ir puikiai žinau, kaip stipriai pasijaučia praktikoje, kai išleidžiama nauja taisyklių redakcija, kuriuoje, pvz., pakeista "pasirašytinai supažindinti su taisyklėmis" į "supažindinti su taisyklėmis"
Beje, apie protingumo kriterijų aš sąmoningai nutylėjau, nes taisyklės akivaizdžiai prasilenkia su protingumu
Kame jūs įžvelgiate šiose taisyklėse "neprotingumą"? Jei sakytumėte - neišbaigtumą - sutikčiau, bet nieko neprotingo čia nematau. Gal galėtumėt paaiškint?
RIDA R. -
"Na taip iš naujo, bet, sakykim keliuosi į tokį namą. O aš jau turiu tris šunis... Ir ką man reiktų daryti jei kažkas nesutiks? Atiduoti? Eutanazuoti? Parduoti?"Tai grynai jūsų asmeninė problema
Nu nesuvokiamai jūs kalbate
Vėlgi - jei aš atsivežčiau karves iš kaimo ir jas vedžiočiau laiptine į pievelę - ar tai būtų normalu - NE, nes to neleidžia tos pačios taisyklės. O jei norite visiškos laisvės ir būti neribojamais jokių bendražmogiškų/kaimyniškų taisyklių - siūlyčiau gyventi privačioje valdoje. Mm?
Patarškai - bet gi jūs į viską žiūrite tik iš savo pozicijų - "mums registruojant niekas neliepė parodyt "neprieštaravimų"
Pabandykit pažiūrėt į šį reikalą iš žmogaus, kuris pvz. nekenčia šunų ir bando rasti teisinių priemonių apginti savo interesus. Priminsiu, kalbu ne apie save, kad vėl nesusilaukčiau nepagrįstos kritikos.
O dėl to kad jūs pirmi įsikėlėte į naują butą, tai gaunasi kebliau.. Vis dėlto, manau, kad ir čia nepatenkintieji kaimynai turėtų vilties. Juk galima gauti iš namo statytojų/pardavėjų kaimynų koordinates, telefoną ar pan. Bet dėl to nenorėčiau ginčytis. Situacija gerokai painesnė, manau. Mano atveju - aš pirmas įsikėliau, ir tik kiti kaimynai jau pradeda įsirenginėt.