QUOTE(Rida_R @ 2007 02 26, 16:49)
O kodėl neišeis? Taigi išeina - vyksta labai normali diskusija, su švelniu paironizavimu ar 'patraukimu per dantį', pajuokavimais, bet be jokių įžeidinėjimų. Diskutuojam toliau, ar tikrai dėl visų pasaulio, na gerai, gerai, užteks Lietuvos blogybių kalti šunys
Kaip tik labai įdomu diskutuoti su žmogumi, kuris yra kitoje barikadų pusėje ir... nerandu žodžių kaip čia pasakyti, yra nusistatęs prieš šunis, norėtų, kad visi augintų vaikus ar panašiai
Na iš tavo/jūsų pusės tikrai pastebėjau daugiau tolerancijos kitai nuomonei, nei iš kitų (ne tik šioje temoje)- tas tiesa. Tik jaučiuosi vis tiek ne visai teisingai suprastas: taip, aš kitoje barikadų pusėje, nes nesu prisiekęs šunų mylėtojas, ir pats neketinu kol kas jų laikyti (ateitis labai priklausys nuo mano vaiko/vaikų norų), bet tikrai nesu nusistatęs prieš šunis. Norėjau tik apsidrausdamas tiksliai išsiaiškinti savo teisių ribas. Tik tiek. Ir aš esu UŽ tvarkingus šunų šeimininkus. Tokiems niekada netrukdyčiau džiaugtis savo numylėtiniais
Papildyta:
QUOTE(Rida_R @ 2007 02 26, 17:02)
Vat čia ir bugas
Neparašyta, kad reikia raštiško patvirtinimo
O kaimynas vieną dieną gali sutikti, o kitą jau nebe... Visokių gi yra
Nemanau kad bugas - nebent kas nors jau praktikoje įsitikino, kad nepatenkintųjų nusiskundimai "atsimuša į sieną" miesto valdžioje. Esmė ta, kad kažkokiu būdu matyt tas sutikimas turi būti "užtvirtintas" - elementariai tai galėtų būti raštiškas sutikimas, patvirtintas pas notarą
Bet tai tik mano pamąstymai. Kaip ir sakiau, nežinau kaip visa tai veikia praktikoje.