Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynų parašai

:
QUOTE(*VICI* @ 2007 02 23, 19:03)
daug kas ką gerbia ar negerbia šiais laikais... bet nepamirškim, kad vieniems galbūt šunys trukdo, o kitiems išdykaujantys vaikai, kurių tėvai nedrausmina cool.gif nesiplėsiu čia perdaug, nors turėčiau, ką parašyti, bet tiek to... bet gal didesnės tolerancijos žmonėms, kurie myli šunis reiktų parodyti, ką? šunys nuo amžių amžinųjų prie žmogaus gyvena ir gyvens ir nebūtina vis kartas nuo karto užvesti po naują temą ir varyti ant šunininkų, išgalvoti jiems savo taisykles ir pan.
aš savo ruožtu galiu pasiūlyti tėveliams su vaikučiais šiukšles ir stiklus iš visur surinkti, o ne vien kakučius ar antsnukius vis badyti ir badyti cool.gif  smoke.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmiejus @ 2007 02 23, 15:05)
p.s. Kitas klausimas - mano žmona. Ji nekenčia šunų, taip pat kiaulių, karvių.. praktiškai visų padarų, išskyrus kates, kurias ji dievina....  ax.gif
Nerimtas - toks, kuris telpa į kišenę  lotuliukas.gif

O jos fobijos ar neturėtų būti jos asmeninė problema?
Pvz. aš paniškai bijau vorų... na, pamačius kokį didesnį, nei tiek kurie skraidžioja per 'bobų vasarą' man norisi spiegti, verkti, darosi silpna ir t.t. Apie auginamus tarantulus ir pan. net nekalbu. Tai ką reiktų daryti sužinojus, kad koks kaimynas juos laiko? Aš gi iš kart pagalvosiu "o kas bus jai jis pabėgs"? Pvz. bus vasara ir jis iš kart nenumirs? Aš net į nuotraukas negaliu žiūrėti, nes mane purtyti pradeda. Tai neinu į tuos skyrelius, kur kalbama apie vorus. Na, laikys kaimynai, o aš sužinosiu, tai bus tik mano ASMENINĖ TRAGEDIJA. Tikrai ne kaimynų. jei negalėsiu gyventi kartu su fobija - eisiu gydytis. Fobijas gydo wink.gif

QUOTE(zmiejus @ 2007 02 23, 16:37)
Paprasčiausiai norėjau "vaizdingai" pasakyti, kad šuo turi "atrodyti" visiškai draugiškas man, kad aš jo neturėčiau apeidinėti per kelis metrus laiptinėj sutikęs. Ir tik nesakykit, kad "mano pitbulis niekam niekada neįkastų" smile.gif Juk kiekvienas žmogus skirtingai reaguoja į skirtingus šunis, todėl reiktų stengtis suprasti aplinkinius - juk ne visi besąlygiškai myli ir dievina šunis. Ar ne taip?
Antsnukis - privalomas daugumai šunų, jei jų šeimininkai gerbia kitus žmones.
ax.gif

Man su prancūzų buldogais būtų xana blink.gif Todėl, kad ne šunininkams jų išvaizda yra baisi (šuninkai tai kažkaip žino tokią veislę, tai max kas jiem gali atrodyti - negražus), vienas pastoviai garsiai kvėpuoja. Garsas panašus į knarkimo, bet laiptinėj jis aidi ir visoms bobulkoms atrodo, kad urzgia doh.gif Jau penkis metus aiškinu, kad tik taip kvėpuoja biggrin.gif Dar, prisilenkiant su žmonėmis jie stengiasi kiek galima ilgiau į juos pažiūrėti. na, durneliai yra, nori dėmesio, nori, kad juos paglostytų/pakalbintų tai ir laukia.
Mielai uždėčiau antsnukį, bet dar niekas jiems ant tų suplotų nosių nepagamino... Ir vargu ar pagamins... Š*** renku, pavasarį prieš Velykas, aplamai visų pievų aplink namą išrenku viską, t.y. š***, šiukšles, stiklus ir kt. (o čia jau statistiką galiu pateikti, kiek maišų ten būna š***, kiek viso kito)...
Laimė tik tiek, kad dabar naujai atsikraustęs kaimynas nieko nepadarytų smile.gif

QUOTE(Bordo @ 2007 02 23, 15:19)
Nu ir duodat,o ko jus geresni uz mus,mes tai dedames lotuliukas.gif
http://i119.photobuc...os/P1010598.jpg

ir mes susikonstravom "antsnukį"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 23 vasario 2007 - 21:47
QUOTE(Rida_R @ 2007 02 23, 22:37)
O jos fobijos ar neturėtų būti jos asmeninė problema?
Pvz. aš paniškai bijau vorų... na, pamačius kokį didesnį, nei tiek kurie skraidžioja per 'bobų vasarą' man norisi spiegti, verkti, darosi silpna ir t.t. Apie auginamus tarantulus ir pan. net nekalbu. Tai ką reiktų daryti sužinojus, kad koks kaimynas juos laiko? Aš gi iš kart pagalvosiu "o kas bus jai jis pabėgs"? Pvz. bus vasara ir jis iš kart nenumirs? Aš net į nuotraukas negaliu žiūrėti, nes mane purtyti pradeda. Tai neinu į tuos skyrelius, kur kalbama apie vorus. Na, laikys kaimynai, o aš sužinosiu, tai bus tik mano ASMENINĖ TRAGEDIJA. Tikrai ne kaimynų. jei negalėsiu gyventi kartu su fobija - eisiu gydytis. Fobijas gydo wink.gif
Man su prancūzų buldogais būtų xana  blink.gif Todėl, kad ne šunininkams jų išvaizda yra baisi (šuninkai tai kažkaip žino tokią veislę, tai max kas jiem gali atrodyti - negražus), vienas pastoviai garsiai kvėpuoja. Garsas panašus į knarkimo, bet laiptinėj jis aidi ir visoms bobulkoms atrodo, kad urzgia  doh.gif Jau penkis metus aiškinu, kad tik taip kvėpuoja biggrin.gif Dar, prisilenkiant su žmonėmis jie stengiasi kiek galima ilgiau į juos pažiūrėti. na, durneliai yra, nori dėmesio, nori, kad juos paglostytų/pakalbintų tai ir laukia.
Mielai uždėčiau antsnukį, bet dar niekas jiems ant tų suplotų nosių nepagamino... Ir vargu ar pagamins... Š*** renku, pavasarį prieš Velykas, aplamai visų pievų aplink namą išrenku viską, t.y. š***, šiukšles, stiklus ir kt. (o čia jau statistiką galiu pateikti, kiek maišų ten būna š***, kiek viso kito)...
Laimė tik tiek, kad dabar naujai atsikraustęs kaimynas nieko nepadarytų smile.gif
ir mes susikonstravom "antsnukį"

Grazu,tai jau dabar aplinkiniams ramu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bordo @ 2007 02 23, 23:01)
Grazu,tai jau dabar aplinkiniams ramu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, į lauką taip dar nėjo ir vargu ar eisim hihihi.gif Jei jau rimtai pradės įstatymais reikalauti dėti antsnukius šunims su tokiom nosimis, tai kojinę geriau užmausiu su prakirptom skylutėm ausim, akim ir nosiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 23 vasario 2007 - 23:18
QUOTE(Rida_R @ 2007 02 23, 23:17)
Na, į lauką taip dar nėjo ir vargu ar eisim hihihi.gif Jei jau rimtai pradės įstatymais reikalauti dėti antsnukius šunims su tokiom nosimis, tai kojinę geriau užmausiu su prakirptom skylutėm ausim, akim ir nosiai  lotuliukas.gif

laugh.gif
aš dar prie to paties mirksiukas.gif
žiūriu va į zmiejaus avatarą ir galvoju, kad visai tvirtas vyras, o jau šitaip šunų bijo irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 02 24, 00:26)
žiūriu va į zmiejaus avatarą ir galvoju, kad visai tvirtas vyras, o jau šitaip šunų bijo irnesakyk.gif  hihihi.gif

Kad gal ne šunų... Žmonos...
Nu šiaip teisingai, žmonos reikia klausyt ir bijot mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus laiptinėje keturi šunys ir nieko,labai draugiškai visi gyvename,o butų yra 16 mirksiukas.gif

QUOTE(Bordo @ 2007 02 23, 17:31)
Tam kas neteisingai aukleja-desim  antsnuki bigsmile.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(*VICI* @ 2007 02 23, 18:03)
daug kas ką gerbia ar negerbia šiais laikais... bet nepamirškim, kad vieniems galbūt šunys trukdo, o kitiems išdykaujantys vaikai, kurių tėvai nedrausmina cool.gif nesiplėsiu čia perdaug, nors turėčiau, ką parašyti, bet tiek to... bet gal didesnės tolerancijos žmonėms, kurie myli šunis reiktų parodyti, ką? šunys nuo amžių amžinųjų prie žmogaus gyvena ir gyvens ir nebūtina vis kartas nuo karto užvesti po naują temą ir varyti ant šunininkų, išgalvoti jiems savo taisykles ir pan.
aš savo ruožtu galiu pasiūlyti tėveliams su vaikučiais šiukšles ir stiklus iš visur surinkti, o ne vien kakučius ar antsnukius vis badyti ir badyti cool.gif  smoke.gif

kaip pavyzdį pateikiu savo šiandienos pastebėjimus: einant ryte į darbą mačiau daug geltonų šlapimo dėmių ant sniego, mačiau krūvų... nemalonus vaizdas neneigsiu, bet be to dar dviejose vietose mačiau pridaužyta stiklų ir tikrai į juos labiau bijojau įlipti, nei į šuns krūvelę mirksiukas.gif
taip, kad nėra išimčių nei tarp šunininkų nei tarp tų, kurie šunų neturi schmoll.gif ir vieni ir kiti gali būti netvarkingi, teršti savo miestą gamtą ir t.t.
tik moralas būtų toks: zmiejau, įdėk prašau nuorodą temos, kurią tu užvedei tėvų skyreliuose, kad agituoji juos, kad kasdien šviestų savo vaikus, kad nevalia šiukšlinti, daužyti stiklų ir t.t. ir ne tik vaikams beje to reiktų, kažin ar pats nesi kada ko nevietoje sudaužęs, išmetęs ar pan.
Kritikuoti lengviausia, bet pradėti tai reiktų nuo savęs ax.gif

o dėl antsnukių, man asmeniškai žymiai baisiau atrodo besišlaistančios paauglių, diedų chebros, išgėrę mūsų visuomenės nariai, šiaip visokie iškrypėliai, namuose, jei kas paskambina į duris, o aš viena, pasijaučiu nesaugiai, nejaukiia, tai ką man dabar daryti??? kaip tu man siūlytum tas problemas spręsti???
žinok, kad šunys nevieninteliai, kurių galima bijoti ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Rida_R @ 2007 02 23, 23:17)
Na, į lauką taip dar nėjo ir vargu ar eisim hihihi.gif Jei jau rimtai pradės įstatymais reikalauti dėti antsnukius šunims su tokiom nosimis, tai kojinę geriau užmausiu su prakirptom skylutėm ausim, akim ir nosiai  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juilet: 24 vasario 2007 - 22:27
smile.gif O jau komentarų susilaukiau, kol nebuvau prisėdęs prie neto... blush2.gif
Matau, kad normaliai padiskutuot šia tema su jumis, gerbiamos ponios ir panelės man neišeis, ir kaip jau minėjau - jūsų nusistatymo apie šunis pakeisti net ir nesitikėjau - visgi čia šunų mylėtojų klubas.
Prašyčiau neeskaluot diskusijų apie mano ir mano žmonos (tuo labiau uošvienės) asmeninius santykius, nes tai visiškai nesusiję su mano paskelbta tema, be to - mūsų santykiai ne jūsų, gerbiamos ponios ir panelės reikalas wink.gif Ačiū už tai iš anksto.
Aš nekeliu problemos dėl to kas man asmeniškai patinka/nepatinka, todėl man neįdomios ir jūsų atitinkamos fobijos/baimės ir šiaip visokios problemos. Paskelbdamas temą tik norėjau pasitikslinti ar teisinga informacija, kurią nugirdau "Labas rytas" laidoje. Ačiū už jos patvirtinimą pirmajai pašnekovei.
Visoms kitoms galiu tik palinkėti "nesiputoti" dėl tokio Kauno savivaldybės paskelbto teisės akto ir nebandyti pakeisti mano nuomonės apie šį dokumentą - ypač tokiais metodais kaip nuomonės brukimas, neargumentuoti kaltinimai ir įžeidinėjimai.
Sėkmės ir toliau dalijantis patirtimi apie šunų neauginančius žmones, girtuoklius, gamtos šiukšlintojus ir vaikų augintojus savo ratelyje. Ačiū už dėmesį. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmiejus @ 2007 02 26, 16:20)
Paskelbdamas temą tik norėjau pasitikslinti ar teisinga informacija, kurią nugirdau "Labas rytas" laidoje.

Tokią informaciją galima buvo lengvai pasitikslinti nuėjus į www.kaunas.lt ir susiradus gyvūnų laikymo taisykles. Bet kadangi tamsta nepasidrovėjote ateiti pas šunų augintojus ir nutaisęs nekaltą veidą paklausėte "ar tikrai man taip pasisekė, kad aš dabar VISUS/VISAS JUS galiu siųsti toli toli" - tai jau ne tamstai nurodinėti, ką mes galime aptarinėti, o ko ne.
"Mūsų ratelis" yra gerokai didesnis, nei įsivaizduojate, ir visi šio ratelio dalyviai turi tokias pačias pilietines teises. O kadangi visi neišvengiamai nors kartą gyvenime susidūrė su tokiais kaip tamsta, tai ir apsiginti neblogai išmoko.
Kas žino, ar kaimynas, kuriam sutrukdysite įsigyti augintinį, nepamėgs išedamas į darbą palikti įjungtą laidotuvių maršą. Leistinu garsumu, tačiau girdimą jūsų bute.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2007 02 26, 16:11)
Tokią informaciją galima buvo lengvai pasitikslinti nuėjus į www.kaunas.lt ir susiradus gyvūnų laikymo taisykles. Bet kadangi tamsta nepasidrovėjote ateiti pas šunų augintojus ir nutaisęs nekaltą veidą paklausėte "ar tikrai man taip pasisekė, kad aš dabar VISUS/VISAS JUS galiu siųsti toli toli" - tai jau ne tamstai nurodinėti, ką mes galime aptarinėti, o ko ne.
"Mūsų ratelis" yra gerokai didesnis, nei įsivaizduojate, ir visi šio ratelio dalyviai turi tokias pačias pilietines teises. O kadangi visi neišvengiamai nors kartą gyvenime susidūrė su tokiais kaip tamsta, tai ir apsiginti neblogai išmoko.
Kas žino, ar kaimynas, kuriam sutrukdysite įsigyti augintinį, nepamėgs išedamas į darbą palikti įjungtą laidotuvių maršą. Leistinu garsumu, tačiau girdimą jūsų bute.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2007 02 26, 16:11)

Geras komentaras. Ačiū!
Tiesa sakant informacijos bandžiau ieškoti google.lt, aplinkos ministerijos puslapy, bet visai nepagalvojau apie kauno savivaldybės puslapį - tada prisiminiau, kad kažkada mačiau forumą apie šunis supermama.lt, tai nusprendžiau pasidomėti gal kas nors apie tai žino čia. Kita vertus, turėčiau atsiprašyti jūsų - nepagalvojau, kad toks klausimas gali būti labai skaudus daugeliui čia besilankančių žmonių. doh.gif
Beje, aš irgi išeinu į darbą, todėl nelabai domiuosi kas kokią muziką groja tuo metu smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zmiejus @ 2007 02 26, 15:20)
smile.gif  O jau komentarų susilaukiau, kol nebuvau prisėdęs prie neto...  blush2.gif
Matau, kad normaliai padiskutuot šia tema su jumis, gerbiamos ponios ir panelės man neišeis, ir kaip jau minėjau - jūsų nusistatymo apie šunis pakeisti net ir nesitikėjau - visgi čia šunų mylėtojų klubas.

O kodėl neišeis? Taigi išeina - vyksta labai normali diskusija, su švelniu paironizavimu ar 'patraukimu per dantį', pajuokavimais, bet be jokių įžeidinėjimų. Diskutuojam toliau, ar tikrai dėl visų pasaulio, na gerai, gerai, užteks Lietuvos blogybių kalti šunys bigsmile.gif Kaip tik labai įdomu diskutuoti su žmogumi, kuris yra kitoje barikadų pusėje ir... nerandu žodžių kaip čia pasakyti, yra nusistatęs prieš šunis, norėtų, kad visi augintų vaikus ar panašiai 4u.gif
Atsakyti