QUOTE(zmiejus @ 2007 02 23, 15:05)
p.s. Kitas klausimas - mano žmona. Ji nekenčia šunų, taip pat kiaulių, karvių.. praktiškai visų padarų, išskyrus kates, kurias ji dievina....
Nerimtas - toks, kuris telpa į kišenę
O jos fobijos ar neturėtų būti jos asmeninė problema?
Pvz. aš paniškai bijau vorų... na, pamačius kokį didesnį, nei tiek kurie skraidžioja per 'bobų vasarą' man norisi spiegti, verkti, darosi silpna ir t.t. Apie auginamus tarantulus ir pan. net nekalbu. Tai ką reiktų daryti sužinojus, kad koks kaimynas juos laiko? Aš gi iš kart pagalvosiu "o kas bus jai jis pabėgs"? Pvz. bus vasara ir jis iš kart nenumirs? Aš net į nuotraukas negaliu žiūrėti, nes mane purtyti pradeda. Tai neinu į tuos skyrelius, kur kalbama apie vorus. Na, laikys kaimynai, o aš sužinosiu, tai bus tik mano ASMENINĖ TRAGEDIJA. Tikrai ne kaimynų. jei negalėsiu gyventi kartu su fobija - eisiu gydytis. Fobijas gydo
QUOTE(zmiejus @ 2007 02 23, 16:37)
Paprasčiausiai norėjau "vaizdingai" pasakyti, kad šuo turi "atrodyti" visiškai draugiškas man, kad aš jo neturėčiau apeidinėti per kelis metrus laiptinėj sutikęs. Ir tik nesakykit, kad "mano pitbulis niekam niekada neįkastų"
Juk kiekvienas žmogus skirtingai reaguoja į skirtingus šunis, todėl reiktų stengtis suprasti aplinkinius - juk ne visi besąlygiškai myli ir dievina šunis. Ar ne taip?
Antsnukis - privalomas daugumai šunų, jei jų šeimininkai gerbia kitus žmones.
Man su prancūzų buldogais būtų xana
Todėl, kad ne šunininkams jų išvaizda yra baisi (šuninkai tai kažkaip žino tokią veislę, tai max kas jiem gali atrodyti - negražus), vienas pastoviai garsiai kvėpuoja. Garsas panašus į knarkimo, bet laiptinėj jis aidi ir visoms bobulkoms atrodo, kad urzgia
Jau penkis metus aiškinu, kad tik taip kvėpuoja
Dar, prisilenkiant su žmonėmis jie stengiasi kiek galima ilgiau į juos pažiūrėti. na, durneliai yra, nori dėmesio, nori, kad juos paglostytų/pakalbintų tai ir laukia.
Mielai uždėčiau antsnukį, bet dar niekas jiems ant tų suplotų nosių nepagamino... Ir vargu ar pagamins... Š*** renku, pavasarį prieš Velykas, aplamai visų pievų aplink namą išrenku viską, t.y. š***, šiukšles, stiklus ir kt. (o čia jau statistiką galiu pateikti, kiek maišų ten būna š***, kiek viso kito)...
Laimė tik tiek, kad dabar naujai atsikraustęs kaimynas nieko nepadarytų
QUOTE(Bordo @ 2007 02 23, 15:19)
Nu ir duodat,o ko jus geresni uz mus,mes tai dedames
http://i119.photobuc...os/P1010598.jpg
ir mes susikonstravom "antsnukį"