QUOTE(zmiejus @ 2007 02 23, 16:37)
Antsnukis - privalomas daugumai šunų, jei jų šeimininkai gerbia kitus žmones.
daug kas ką gerbia ar negerbia šiais laikais... bet nepamirškim, kad vieniems galbūt šunys trukdo, o kitiems išdykaujantys vaikai, kurių tėvai nedrausmina
nesiplėsiu čia perdaug, nors turėčiau, ką parašyti, bet tiek to... bet gal didesnės tolerancijos žmonėms, kurie myli šunis reiktų parodyti, ką? šunys nuo amžių amžinųjų prie žmogaus gyvena ir gyvens ir nebūtina vis kartas nuo karto užvesti po naują temą ir varyti ant šunininkų, išgalvoti jiems savo taisykles ir pan.
aš savo ruožtu galiu pasiūlyti tėveliams su vaikučiais šiukšles ir stiklus iš visur surinkti, o ne vien kakučius ar antsnukius vis badyti ir badyti
kaip pavyzdį pateikiu savo šiandienos pastebėjimus: einant ryte į darbą mačiau daug geltonų šlapimo dėmių ant sniego, mačiau krūvų... nemalonus vaizdas neneigsiu, bet be to dar dviejose vietose mačiau pridaužyta stiklų ir tikrai į juos labiau bijojau įlipti, nei į šuns krūvelę
taip, kad nėra išimčių nei tarp šunininkų nei tarp tų, kurie šunų neturi
ir vieni ir kiti gali būti netvarkingi, teršti savo miestą gamtą ir t.t.
tik moralas būtų toks: zmiejau, įdėk prašau nuorodą temos, kurią tu užvedei tėvų skyreliuose, kad agituoji juos, kad kasdien šviestų savo vaikus, kad nevalia šiukšlinti, daužyti stiklų ir t.t. ir ne tik vaikams beje to reiktų, kažin ar pats nesi kada ko nevietoje sudaužęs, išmetęs ar pan.
Kritikuoti lengviausia, bet pradėti tai reiktų nuo savęs
o dėl antsnukių, man asmeniškai žymiai baisiau atrodo besišlaistančios paauglių, diedų chebros, išgėrę mūsų visuomenės nariai, šiaip visokie iškrypėliai, namuose, jei kas paskambina į duris, o aš viena, pasijaučiu nesaugiai, nejaukiia, tai ką man dabar daryti??? kaip tu man siūlytum tas problemas spręsti???
žinok, kad šunys nevieninteliai, kurių galima bijoti