Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynų parašai

QUOTE(megeja @ 2012 05 28, 23:28)
"<...> bet ir paskatintų asmenis, norinčius toliau laikyti šunis daugiabučiuose namuose, nedelsiant atlikti visus teisės aktų numatytus formalumus."

Nelabai supratau, kokius?
Jei mano 2 beveislės yra čipuotos/registruotos (mokamas sąžiningai mėn. mokestis), skiepytos, tai ko aš dar, anot ponios, nesu atlikusi? unsure.gif
Mūsų namo kaimynai daugmaž tolerantiški (o ir laiptinė gana plati), bet ką aš žinau, kas kam kada šaus į galvą? doh.gif
QUOTE(megeja @ 2012 05 29, 14:15)
ojojoi, jei priims, čia bus kaip Pandoros skrynios atidarymas....

Reik tikėtis, kad seimūnams užteks sveiko proto.
Kelia - nebekelia, kėlė - nekėlė, visus šitus požymius, nustatymo tvarką ir panašiai, pagal siūlomą projektą, priimtų Direktorius.

Oho!, kokia šilta vietelė kažkam nusimato nail.gif Matyt, jau ir pretendentą turi mad.gif
Atsakyti
Nu tu fak...
Atsakyti
Nu jei patvirtins, tai tures ant ko piktos klimaksines, ir ne tik, cioces ir diedai (atsiprasau uz issireiskima) issiliet, rasliava uzsiiminet laisvu nuo spoksojimo per langa laiku doh.gif Nepatiks, kas nors ir ziurek "a la ekspertu" komanda prie jusu duru jau analizuoja koks agresyvus ir pavojingas jusu ciucas doh.gif
Eis dabar is proto seimunai ir norintys jais but... Tfu bash.gif
Atsakyti
Taip smile.gif Komisijai, kurią sudarys Ekspertai, kuriuos paskirs Direktorius, kuri spręs "pavojingas ar ne" pagal požymius, kuriuos nustatys Direktorius, ir tai pačiai Komisijai, už kurios darbą sumokės jūsų Kaimynas - tas, kuris nekenčia jūsų šuns (ar jūsų, ar dar bala žino ko).

Jopapa thumbup.gif Nauja priezastis pykciu tarp kaimynu doh.gif Va tokios nesamones niekada nepades pakeisti daugumos (neauginanciu sunu) poziurio i musu augintinius...
Jie tik mums bus geriausi draugai, aplinkiniams-agresyvus tersejai g.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2012 05 28, 22:28)
Seimo narė Agnė Zuokienė siūlo uždrausti laikyti daugiabučiuose namuose kovinius ir pavojingus šunis bei jų mišrūnus.
...
Siūloma taip pat praėjus ne mažiau kaip vieniems metams nuo šuns pripažinimo pavojingu dienos suteikti galimybę šuns savininkui kreiptis su pareiškimu į savivaldybės administraciją su prašymu panaikinti šuns pripažinimą pavojingu, jeigu tokio šuns elgsena pasikeitė ir šuo pavojaus žmogui nebekelia.

Man šita dalis užkliuvo. O kur dėti metus ar ilgesnį laiką tą šunį, jei gyveni daugiabutyje?
Juk mes puikiai, žinom, kaip būna su kaimynais ir eGzpertais - kažkam užplauks paskųsti, kažkam užplauks pritarti ir būsi namo priešas nr.1.
Atsakyti
Na jei patvirtins ta nesamone, tai ruoskites, prieglaudos, gyvunu bumui - pavojingiems jorkiams, "stirniukams", cichuachua (girdejau toki issireiskima, kad visi mazi sunys pikti doh.gif ), visiems misrunams (nes ale jie gi visi nestabilios psichikos doh.gif ), dideliu veisliu sunu irgi padauges (nes gi kaip toks versis kaip koks VA gali but nepavojingas daugiabucio gyventojams doh.gif ) ...
Ponia Zuokiene, susiprotekit! Verciau pagalvotumet kaip sugrieztinti atsakomybe uz gyvunu neprieziura, smurta pries juos umn.gif Laisva minute turedama paziurekit Animal Planet kanala, kaip USA ir UK tarnybos rupinasi gyvunais, kaip baudziami neatsakingi seimininkai ir kaip ruosiami tokiu tarnybu darbuotojai.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 05 30, 13:15)
Na jei patvirtins ta nesamone, tai ruoskites, prieglaudos, gyvunu bumui - pavojingiems jorkiams, "stirniukams", cichuachua (girdejau toki issireiskima, kad visi mazi sunys pikti  doh.gif ), visiems misrunams (nes ale jie gi visi nestabilios psichikos  doh.gif ), dideliu veisliu sunu irgi padauges (nes gi kaip toks versis kaip koks VA gali but nepavojingas daugiabucio gyventojams  doh.gif ) ...
Ponia Zuokiene, susiprotekit! Verciau pagalvotumet kaip sugrieztinti atsakomybe uz gyvunu neprieziura, smurta pries juos  umn.gif Laisva minute turedama paziurekit Animal Planet kanala, kaip USA ir UK tarnybos rupinasi gyvunais, kaip baudziami neatsakingi seimininkai ir kaip ruosiami tokiu tarnybu darbuotojai.

Pritariu, taciau valdzia priiminedama PROTINGA sprendima turi pagalvoti apie zmones kurie tiesiog yra principingai nusistate pries sunis kaiminysteje, nes bobulkos is neturejimo ka veikti sugalvos, kad kaimynas nepriziuri savo suns, nes jis tarkim loja.
P.S mano kaimynas suni jau visaip kaip pats patikrino:liepe ir komandas parodyti kurias moka ir signalais tikrino, o kadangi suo jo patikrinima praejo tai prikibo, kad jis girdi kaip suo loja ir ispejo, kad turesiu problemu. Dar prie visos sitos "puokstes" pridejo ir tai, kad neturiu jo paraso (nors nebereikia) ir tuo labiau mano buto sienos su jo sienom nesiriboja doh.gif todel patvirtinus "tokias nesamoningas naujoves" tokie kaimynai kaip mano tik apsidziaugs, kad atsirado naujos veiklos.
Atsakyti
Sveiki,kitos temos nekuriau,tikiuos kad priimsit.kieme musu sunu savininkai isvis savivaliauja ir nepriziuri savo sunu.paleidzia juos i kiema ir laksto palaidi,rytais loja .vaikai erzina ,o tie puldineja.kur tureciau kreiptis,kad sudrausmintu sunu savininkus.manau kad turetu buti kazkoks istatymas del sunu neprieziuros.ir vedziojimo be pavadelio,tiesiog tingi juos ''nusikinti'',todel paprasciausiai juos paleidzia.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 02, 22:16)
kur tureciau kreiptis

Pirmiausia į netvarkingus kaimynus
Atsakyti
Nesąmonė tie įstatymai, kurie suteikia kaimynams galią spręsti, nes dažniausiai tokiu atveju veikia kaimynų išankstinis nusistatymas, o ne argumentai. Aš pati šuns neturiu, ir man nekliūva kaimynų šunys, bet esu turėjusi globotinį- šeimininkas buvo išvykęs į užsienį ir aš prižiūrėjau jo šunį, tad teko susidurti su ta problema, kai kaimynai patys nežino ką girdi. Šuo buvo aliaskos malamutas, didžiulis ir laaabai gero būdo. Tie šunys loti nemoka, retkarčiais nebent užkaukia. Žinant, kad tas kaukimas toks lyg vilko, apėjom artimiausius kaimynus, paklausinėjom, ar mums nesant šuo nekaukia, netrukdo. Sakė kad kai tik išeina šimininkas iš namų, kelis kartus sukaukia, o paskui tyliai būna, netrukdo. Bet iš tolimesnių kaimynų, su kuriais sienos nesiriboja visai, pasipylė skundai, kad šuo ištisas dienas kaukia ir loja. Tas punktas dėl lojimo ir užkliuvo mums, nes malamutas tiesiog nemoka to daryti. Kaimynai ir policiją buvo iškvietę, šeimininkas gavo įspėjimą, nes tuo metu jo nebuvo namie, ir nors prie policijos šuo nekaukė, bet buvo patikėta kaimynais. Baigėsi viskas tuo, kad kaimynai antrą karta iškvietė policiją, jie atvyko tada, kai šeimininkas buvo namie su šunimi, ir policininkai įsitikino, kad stovi prieš ramų tylintį šunį, o kaukimas girdisi visai iš kito buto. Pasirodo, keliais aukštais aukščiau buvo mažas dvarniukas, kurio šeimininkas dažnai užgerdavo, tada šuo alkanas ir nevedžiotas kaukdavo ir lodavo be perstojo. Bet kol tai išaiškėjo, niekam tas dvarniukas nekliuvo, o kaltino didelį malamutą.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 07 03, 16:09)

Visada taip buvo ir bus - užkliūva tik dideli ir grėsmingaiatrodantys šunys. Maži, tačiau dažnai nestabilios psichikos lojikai, rodos, niekam netrukdo.
Lygiai taip pat pas mus laiptinėj. Pas mane didelis, galingas šuo. Vedžioju tik su antsnukiu, ant pavadėlio. Daugiabučio kieme nevedžiojamas, einam tolyn nuo kiemų, į laukus, važiuojam į miškus. Kiekvieną dieną treniruojami, klusnūs, namie neloja, nekaukia. Tačiau užliūvam nuolat. Dėl visko. Dėl purvinos laiptinės, dėl numyžtų kampų (nors maniškiui draudžiama tą daryt ne tik laiptinėj, bet ir kieme), rujojančių kalių (anot kaimynų, kalės nerujotų, jei šalia negyventų patinas...), slankiojančių aplinkui patinų (nes, jei nerujotų kalės, jų nebūtų, o kalės rujoja, nes patinas gyvena...), išmintų gėlynų (rujojančias kales užuodę patinai porą savaičių trinasi aplink, nakvoja po langais, kaukia), apšnerkštų pievelių ir dar dėl visokių dalykėlių... Vieni kaimynai, kurie augina alia toičiką, kiti su alia taksu neužkliūva niekam. Tiedu ir laiptinėj siurprizų palieka, ir gėlyne reikalus atlieka, ir kaukia per dienas ant palangės susėdę, ir į kojas kimba praeiviams, ir vaikus kraupina... Matyt, dėl to, kad jie mažiukai.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 07 02, 22:16)
Sveiki,kitos temos nekuriau,tikiuos kad priimsit.kieme musu sunu savininkai isvis savivaliauja ir nepriziuri savo sunu.paleidzia juos i kiema ir laksto palaidi,rytais loja .vaikai erzina ,o tie puldineja.kur tureciau kreiptis,kad sudrausmintu sunu savininkus.manau kad turetu buti kazkoks istatymas del sunu neprieziuros.ir vedziojimo be pavadelio,tiesiog tingi juos ''nusikinti'',todel paprasciausiai juos paleidzia.

Сначала предупредите собачников, что будете жаловаться
Если это не поможет- устно обратитесь к участковому с жалобой
Если это не поможет- письменно, заказным письмом отправьте заявление, желательно с фото и подкрепленное подписями других людей- свидетелей Вам обязательно, должен будет прийти ответ - письменный Так можно делать не один раз
Если это не поможет- как только будете выходить на улицу и увидете отпущенных собак- сразу вызывайте полицию

А самый действенный способ- пустить слух, что кто-то разбросал отраву по району и уже много собак отравились lotuliukas.gif
Atsakyti