Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynų parašai

QUOTE(BLONDINIUKE @ 2010 07 23, 12:32)
O sutikimų prasmė tai aiški - netrukdyti kaimynams su savo augintiniais.

Man tai nelabai aiški... O jei aš ir trukdau? Gal mano šuo cypia kiaurą dieną, naktį? O jei kaimynai pagrįstai neduoda sutikimo? Tada irgi galima kreiptis į teismą ir gaut leidimą be kaimynų sutikimo?..
Kaži, ką tokiu atveju daryt reiktų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2010 07 23, 19:36)
Man tai nelabai aiški... O jei aš ir trukdau? Gal mano šuo cypia kiaurą dieną, naktį? O jei kaimynai pagrįstai neduoda sutikimo? Tada irgi galima kreiptis į teismą ir gaut leidimą be kaimynų sutikimo?..
Kaži, ką tokiu atveju daryt reiktų... g.gif

Nesupraskit klaidingai manęs, aš šuniukų mylėtoja gi, va pati kaip vargstu, tik sakau, kad tų sutikimų prasmė kaip ir aiški, tik niunsų milijonas paskui per tai kyla. O žmonių nepakantumas ir susireikšminimas šiais laikais tikrai stebina......Kartais tas tipo trugdymas taip juokingai įvardyjamas, va vien mano atvejis......Smarvė mažo šuniuko..siaubas kažkoks. Dr kad įsigijusi šunį aš pradėjau psichologinį terorą....Šuniukui keturi mėnesiai....Tai vat ir kalbu apie tai, kad tvarka turi būti, aišku, bet tokių nukrypėlių šizofrenikų,manu, visada atsiras, ir nieko tu čia nepadarysi gerumu ar žmogiškumu. O Jūsų atveju, tai šuniukas turbūt dar jaunas, kad rėkia staugia??? Aišku, jei mažylis dar, suprantama. Dėl to ir sakau, kad šiais laikais žmonių nepakantumas ir susireikšminimas mane vimdo. Dieve, išaugs gi tas šunelis, negi yra taip blogai, kad gasdinti ir pareiškimais apmėtyti iškart reikia...Labai visi kažkoki drąsus darosi ir įstatymus išmanantys, o žmogiškumas taip ir lieka kažkur šeštoj lentynoj arba jos išvis nėr.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 06 18, 02:14)
Aš pati esu givūnų mylėtoja,bet niekada nedrysčiau sulygint vaiko verksmo ir šums lojimo.Net įstatymai skelbia,kad šuniui įsigyt reik kaimynų sutikimo,o vaikams gimdyt deja jo nereik.Šuo lieka šuniu,o vaikas vaiku.Keista,kad žmonės tai sulygina.

o as galiu sulyginti. ir vieni ir kiti kelia triuksma - todel kalbame ne apie tai ka labiau mylime,bet apie tai - kuris triuksmas labiau nervuoja.
ir vaiko verksmas ar trypimas ant galvos, dar masineliu drozimas i medines grindis man tikrai daug bjauriau negu kad kitu kaimynu suns palojimas.
bet pas tevus kaimynu senas sunelis, kuri isleidzia viena i lauka pavaikscioti priejes prie laiptines duru loja, kad ji isileistu namo. nu ir ka nueinu ileidziu - nematau jokios problemos, dar pas kaimyne pabeldziu kad isileistu.
o va kai po langu per diena milijona kartu girdi "mar-ty-nai! mar-ty-nai! iseik i kiema!!"tai kantrybe truksta....

nu o blondinukes situacija tai tikrai nejuokinga....
Atsakyti
QUOTE(BLONDINIUKE @ 2010 07 23, 12:51)
O Jūsų atveju..

Ne, čia ne mano. Maniškiai tylūs. Kaip pavyzdį pateikiau. Nes jei Jums pasakė, jog kaimyno parašo gali nereikėti, nes taip nuspręs teismas, tai man ir kilo tokia mintis, jog jei kaimynai tikrai dėl rimtų priežasčių nenori duoti parašų, o teismas nuspręs, kad reikia. Va tokiu atveju parašų rinkimas nebetenka prasmės...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2010 07 23, 14:52)
Ne, čia ne mano. Maniškiai tylūs. Kaip pavyzdį pateikiau. Nes jei Jums pasakė, jog kaimyno parašo gali nereikėti, nes taip nuspręs teismas, tai man ir kilo tokia mintis, jog jei kaimynai tikrai dėl rimtų priežasčių nenori duoti parašų, o teismas nuspręs, kad reikia. Va tokiu atveju parašų rinkimas nebetenka prasmės...

na teismui reikes argumentuoti abiems pusems manau. o ir teisme zmogus gi su galva sedi.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2010 07 23, 20:52)

Ne, ne visai taip. Teismas gali duoti leidimą laikyti šuniuką be to kaimyno sutikimo, tik įsitikinęs jo priešiškumo absurdiškumu. Kadangi jo argumentai visiškai neatitinka realios situacijos, nėra pagrįsti ir išnagrinėjus sitaciją matosi, kad šuo netrukdo, o žmogui psichozė ar da koks š.... galvoj, teismas atsižvelgia ir leidimą auginti išduoda. O tada tas pusprotis jau gali skėryčiotis kiek nori. Šiaip neesu savimyla ir visada teisi besijaučianti, bet ši mano situacija - TOTALUS ABSURDAS, VISIŠKAS VISIŠKAS, AKIVAIZDUS NUSIŠNeKĖJIMAS, ech, žmonės, žmonės...
Atsakyti
Gal ir geriau tuomet tikėtis, kad teisėjas su galva bus ir realiai abi puses išklausys smile.gif
Atsakyti
Na taip, aš netgi norėčiiau, kad pareigūnai jį pamatytų ir pabendrautų, nes tai žmogus pes trisdešim sekundžių prarandantis savitvardą dėl nieko, pradedantis drebėti, rėkti ir skėryčiotis. Stabilios psichikos žmogus šitaip nesielgia tikrai. Pas jį kažkas su nervų sistema. Man ir grąsinęs šimtą kartų jis ir į namus veržęsis. Nu grynas psychas, sakau. Tai kažkaip vyliuosi, kad pareigūnai žmonės iš protingesniųjų ir matę ne vieną tokį, tai iškart suuostų kame bėda. Jau ir taip nuovadoj, kai mane apklausinėjo tyrėja, juokėsi, sako pareiškimo data sutampa su pilnatim smile.gif Bet žinot, aklai irgi nepasitikiu aš tais pareigūnais, čia gi Lietuva. Nu žiūrėsiu kaip čia kas judės toliau, tfu tfu tfu. Bet, žinokit, namie būti kažkaip nebejauku.....Ir va per tokius.....
Atsakyti
Nu bet situacija tai žiauroka... Ne tokiem nesivaldantiem žmonėm laisvėj gyvent...
Atsakyti
QUOTE(BLONDINIUKE @ 2010 07 23, 12:32)
1. Na, man savivaldybėj nepasakojo apie jokias teismo išlaidas.
2. O sutikimų prasmė tai aiški - netrukdyti kaimynams su savo augintiniais. Viskas paprasta ir aišku

1.Nera dar teke buvoti teismuose, tfu tfu tfu, bet gal zinantys patikslins - negi teismai vyksta "uz dyka"?
2. Man visiskai neaiski. Teoriskai sutikimas reikalingas iki parsivezant augintini i namus. Kaip sutikimas gali garantuoti, kad suo per visa savo likusi plius minus 10 metu gyvenima netrukdys kaimynams? Vienintele reali siu sutikimu nauda - neoficiali kaimynu apklausa, kurios metu paaiskeja ju poziuris i parasu rinkeja ir/ar sunis biggrin.gif
Sakykim, kaimynas pasiraso sutikima, suniuko seimininkas prisiekia visais sventaisiais, kad deramai rupinsis suneliu, jog jis netrukdys niekam. Praejus kelioms dienoms/savaitems/menesiams/metams seimininkas nelabai susitvarko su suniu, jis loja, kaukia paliktas vienas dienomis. Kaimynas pasirasyto sutikimo jau nebegali atsiimti.
Kitas variantas: zmogus isigyja suneli, kurio neregistruoja, nerenka jokiu parasu. Kaimynai net nelabai pastebi, jog atsirado naujas gyventojas name, nes triuksmo nera, seimininkas aukleja suni, kad jis elgtusi deramai kieme ir t.t. Seimininkas nusizenge istatymams, bet kaimynams netrukdo.

As net nekalbu apie persikraustyma su jau turimu suaugusiu suniu. Tai ka, ieskai naujo buto pirkimui/nuomai, tai reikia atsizvelgti ne tik i namo vieta, bukle, kaimynus, rajona, buto bukle, kaina, kvadratura, bet ir pries perkant/issinuomojant buta perbegti kaimynus ir pasiklausti, ar jie pasirasys sutikima suniui laikyti? biggrin.gif
Taisykliu punktas, kuris tiesiog ir prasosi, kad jo nepaisytu.
Ypac toks, koki nori priimti Klaipedoje - puses laiptines.
Taip ir isivaizduoju, kaip kokiam Pilsoto 32 aukstu dangoraizyje zmogus bandys gauti bent ketvirtadalio viso namo gyventoju sutikima (name tik 2 laiptines)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tati: 23 liepos 2010 - 13:53
QUOTE(tati @ 2010 07 23, 21:47)
1.Nera dar teke buvoti teismuose, tfu tfu tfu, bet gal zinantys patikslins - negi teismai vyksta "uz dyka"?
2. Man visiskai neaiski. Teoriskai sutikimas reikalingas iki parsivezant augintini i namus. Kaip sutikimas gali garantuoti, kad suo per visa savo likusi plius minus 10 metu gyvenima netrukdys kaimynams? Vienintele reali siu sutikimu nauda - neoficiali kaimynu apklausa, kurios metu paaiskeja ju poziuris i parasu rinkeja ir/ar sunis biggrin.gif
Sakykim, kaimynas pasiraso sutikima, suniuko seimininkas prisiekia visais sventaisiais, kad deramai rupinsis suneliu, jog jis netrukdys niekam. Praejus kelioms dienoms/savaitems/menesiams/metams seimininkas nelabai susitvarko su suniu, jis loja, kaukia paliktas vienas dienomis. Kaimynas pasirasyto sutikimo jau nebegali atsiimti.
Kitas variantas: zmogus isigyja suneli, kurio neregistruoja, nerenka jokiu parasu. Kaimynai net nelabai pastebi, jog atsirado naujas gyventojas name, nes triuksmo nera, seimininkas aukleja suni, kad jis elgtusi deramai kieme ir t.t. Seimininkas nusizenge istatymams, bet kaimynams netrukdo.

As net nekalbu apie persikraustyma su jau turimu suaugusiu suniu. Tai ka, ieskai naujo buto pirkimui/nuomai, tai reikia atsizvelgti ne tik i namo vieta, bukle, kaimynus, rajona, buto bukle, kaina, kvadratura, bet ir pries perkant/issinuomojant buta perbegti kaimynus ir pasiklausti, ar jie pasirasys sutikima suniui laikyti? biggrin.gif
Taisykliu punktas, kuris tiesiog ir prasosi, kad jo nepaisytu.
Ypac toks, koki nori priimti Klaipedoje - puses laiptines.
Taip ir isivaizduoju, kaip kokiam Pilsoto 32 aukstu dangoraizyje zmogus bandys gauti bent ketvirtadalio viso namo gyventoju sutikima (name tik 2 laiptines)

smile.gif sutinku su Jumis visiškai, aš ir nepasisakau už tuos sutikimus, nes ar taip ar taip be nesusipratimų praktiškai neįmanoma apsieiti, nes vistiek kažkas kažkuom bus nepatekintas. O pasakiau, kad esmė sutikimų tų aiški tai iš pačios primityviausios ir papraščiausios pozicijos, nekrypstant į jokius nukrypimus , tiesiog, kad būtų tvarka, nors ir taip aišku, kad jos nebus, ir nebūtinai iš šuniuko šeimininkų pusės. Tiesiog būtų juokinga jei nebūtų graudu. Yra žmonių, kurie mėgsta pyktis patys su savim ir tiek.
Dėl teismo išlaidų net neįsivaizduoju, kažka sužinosiu konkrečiau tik ten nuvykus. Šiaip norėčiau užbėgti už akių kokiam tai bylinėjimuisi, tai paklausiu ar įmanoma gauti tą leidimą be jokios bylos iškėlimo. Mane tas domina. Paaiškinti situaciją, yra savivaldybėj jo skundas tas juokingas, nu ir policijoj dar juokingesnis, ir pareigūnų patvirtinimas, kad namie jokios smarvės. Kažkaip vyliuosi to turėtų užtekti. Tik neįisivaizduoju kaip ten viskas vyksta, kaip patikrina info ir panašiai. Tai va, važiuosiu konsultacijos.
Atsakyti
Tik neuzmirsk ir kartu Civilini ieskini pateikti, kad pralaimèjusi pusè padengtu visas islaidas.
Atsakyti