Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynų parašai

karinna, o pas ką jūs laikėte šį testą
Papildyta:
ir dar klausimėlis, o reikėjo antsnukį uždėti? O reikėjo šunį paleisti nuo pavadėlio ir tada pasišaukti pas save, kai jis guli ar sėdi
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 11 23, 12:12)
karinna, o pas ką jūs laikėte šį testą
Papildyta:
ir dar klausimėlis, o reikėjo antsnukį uždėti? O reikėjo šunį paleisti nuo pavadėlio ir tada pasišaukti pas save, kai jis guli ar sėdi

Pas Igorį Avtuško. Antsnukio nedėjom kažkaip, tik keli žmonės jį turėjo, bet pas kitą teisėją gali prireikti. Sėdėt su išėjimu ir gulėt su išėjimu ir pakvietimu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 23 lapkričio 2009 - 12:28
dėkui
Atsakyti
sveiki, nezinau ar as cia i tema pataikysiu, bet vis mintis neduoda ramybes del sunu kakuciu blush2.gif kaip suprantu anksciau kalbejo kad ju mesti i siuksliu konteinerius negalima tai kur juos deti, gal kas siuo klausimu pasikeite? buvau isvykus...
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 11 30, 23:17)
sveiki, nezinau ar as cia i tema pataikysiu, bet vis mintis neduoda ramybes  del sunu kakuciu blush2.gif kaip suprantu anksciau kalbejo kad ju mesti i siuksliu konteinerius negalima tai kur juos deti, gal kas siuo klausimu pasikeite? buvau isvykus...

Galima, galima.
Atsakyti
bigsmile.gif tai nors viena gera zinia
Atsakyti
į kišenes ir į namus...juokauju 4u.gif

ypač maniškis, kai tortus daro, tai būtų linksma, jei negalėčiau išmest į konteinerius...
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 11 30, 23:17)
nezinau ar as cia i tema pataikysiu

Į temą:
Ar surenkat šuniuko kakutį?
Surinkite savo gyvūnų išmatas!
Atsakyti
Tai man dabar pasidarė įdomu, ar reikia kaimynų sutikimo registruojant Vilniuje šunį ar nebereikia?
Pagal čia http://www.diena.lt/...aisykles-241919 - nebereikia.
Toks klausimas kilo, kai viena nepatenkinta kaimynė pagrasino, kad nepasirašys leidimo laikyti šunį, nors jos niekas nė neprašė. Ji tik priešiška šunims boba.
Atsakyti
QUOTE(balvane @ 2010 01 24, 20:41)
Tai man dabar pasidarė įdomu, ar reikia kaimynų sutikimo registruojant Vilniuje šunį ar nebereikia?
Pagal čia http://www.diena.lt/...aisykles-241919  - nebereikia.
Toks klausimas kilo, kai viena nepatenkinta kaimynė pagrasino, kad nepasirašys leidimo laikyti šunį, nors jos niekas nė neprašė. Ji tik priešiška šunims boba.

O tai labiau tikite informaciniais portalais ar pikta kaimyne? biggrin.gif
Nebereikia nuo spalio kaimynų leidimų, nebereikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū Dievui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 01 24, 21:42)
Nebereikia nuo spalio kaimynų leidimų, nebereikia

Gyvūnų laikymo Vilniaus miesto savivaldybės teritorijoje taisyklės įsigaliojo (tuo pačiu reikalavimas turėti kaimynų sutikimą neteko galios) š.m. sausio 1 d.
Atsakyti