Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimynų parašai

QUOTE(zmiejus @ 2007 02 23, 14:35)

Aš už tvarkingus šunis, ir svarbiausia už tvarkingus jų šeimininkus.

Bet aš taip supratau, kad jeigu tvarkingas šuns šeimininkas, kaimynas, ateis prašyti tavo leidimo laikyti šunį (norėdamas, kad viskas būtų legalu, kad galėtų mokėti mokesčius - ot durnas noras, ane? smile.gif), tai tu to leidimo neduosi. Kitaip sakant, pats būsi tas "stabdis", kuris neleis šunų šeimininkams būti tvarkingais šeimininkais. Tai kaip čia išeina? smile.gif Ar aš ką ne taip supratau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2007 02 23, 14:40)
Bet aš taip supratau, kad jeigu tvarkingas šuns šeimininkas, kaimynas, ateis prašyti tavo leidimo laikyti šunį (norėdamas, kad viskas būtų legalu, kad galėtų mokėti mokesčius - ot durnas noras, ane? smile.gif), tai tu to leidimo neduosi. Kitaip sakant, pats būsi tas "stabdis", kuris neleis šunų šeimininkams būti tvarkingais šeimininkais. Tai kaip čia išeina? smile.gif Ar aš ką ne taip supratau? smile.gif

Viskas, ko man reiktų, kad ramia sąžine duočiau sutikimą - garantuoti tris svarbiausius dalykus:
1. Užtikrinti, kad šuo netriukšmaus, ypač naktimis.
2. Nelakstys/nebus vedžiojamas be antsnukio (aišku jei tai "rimtas" šuo)
3. Šeimininkas susirinks visą jo draugo paliktą "turtą" po pasivaikščiojimų.
Viskas thumbup.gif Tik tiek reikalavimų iš mano pusės. Argi sunku tai įgyvendint? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmiejus @ 2007 02 23, 15:35)
thumbup.gif  O tai sulaukiau reakcijos! smile.gif Nepykit ant manęs - nesu aš šunų siaubas. Ir vaikystėje su šunimis ir dabar "pabendrauju" - paglostau, pakąsau paausį  prie progos smile.gif Tiesa, kambarinio šuns neturėjau niekad, o gal ir nenorėjau.
Aš už tvarkingus šunis, ir svarbiausia už tvarkingus jų šeimininkus. Jei tokie esate - manau gerai sutarsim ir kaimynais patapę.  tongue.gif
Ir vis dėlto - ką pašnekovė turėjo omeny, kad "kibs prie mano visokių veiksmų legalumo"? biggrin.gif
Kiekvieno žmogaus teisė kovoti už savo interesus, tik būtinai pagal įstatymus! smile.gif

Nugi tai,kad norint suni musti,visada pagali rasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif O istaymas tai musu kelrode zvaigzde drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmiejus @ 2007 02 23, 14:45)
Viskas, ko man reiktų, kad ramia sąžine duočiau sutikimą - garantuoti tris svarbiausius dalykus:
Viskas  thumbup.gif  Tik tiek reikalavimų iš mano pusės. Argi sunku tai įgyvendint? smile.gif

viskas įgyvendinama, išskyrus staugimą... kaip tavo manymu galima jį numatyti? staugs šuo ar ne? rolleyes.gif čia tas pats kas iš anksto susižinoti tavo būsimas suplanuotas vaikas bus dvejetukininkas ar dešimtukininkas biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmiejus @ 2007 02 23, 14:45)
Viskas  thumbup.gif  Tik tiek reikalavimų iš mano pusės. Argi sunku tai įgyvendint? smile.gif

Nu iš tavo ankstesnių pasisakymų aš supratau kad neduotum sutikimo niekada, jokiomis aplinkybėmis smile.gif
O dėl reikalavimų...
1. 100 proc. to užtikrinti neįmanoma. Įmanoma tik užtikrinti, kad bus daroma viskas, kad šuo netriukšmautų. Bet pratinimas/mokinimas gali užtrukti keletą dienų, kartais savaičių. Čia faktiškai kol šuniukas mažas ir nepratęs būti vienas namie.
2. Na, žiūrint kas laikoma rimtu šuniu smile.gif Manau logiškiau būtų reikalauti, kad joks šuo nebūtų paleidžiamas "pasilakstyti" be priežiūros.
3. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2007 02 23, 14:56)
Nu iš tavo ankstesnių pasisakymų aš supratau kad neduotum sutikimo niekada, jokiomis aplinkybėmis

gal per griežtai pasisakiau
p.s. Kitas klausimas - mano žmona. Ji nekenčia šunų, taip pat kiaulių, karvių.. praktiškai visų padarų, išskyrus kates, kurias ji dievina.... ax.gif

QUOTE(manjana @ 2007 02 23, 14:56)
2. Na, žiūrint kas laikoma rimtu šuniu smile.gif

Nerimtas - toks, kuris telpa į kišenę lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmiejus: 23 vasario 2007 - 15:08
QUOTE(zmiejus @ 2007 02 23, 15:05)
p.s. Kitas klausimas - mano žmona. Ji nekenčia šunų, taip pat kiaulių, karvių..praktiškai visų padarų, išskyrus kates, kurias ji dievina....  ax.gif

Negeras jinai žmogus lotuliukas.gif

Nerimtas - toks, kuris telpa į kišenę  lotuliukas.gif

reiškia mano seterių veislės gerietei kalytei jau reiktų antsnukio? Tada tas punktas irgi neįgyvendinamas, deja.. smile.gif
Atsakyti
Spanielių irgi vargiai kišenėn susigrūst išeitų, tai kiba ir tokiam antsnukį dėt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2007 02 23, 15:13)
Spanielių irgi vargiai kišenėn susigrūst išeitų, tai kiba ir tokiam antsnukį dėt?  blink.gif

Keistas man tas skirstymas pagal dydį... Kaži kas geriau: mažas agresyvus šuo ar didelis draugiškas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2007 02 23, 16:13)
Spanielių irgi vargiai kišenėn susigrūst išeitų, tai kiba ir tokiam antsnukį dėt?  blink.gif

Nu ir duodat,o ko jus geresni uz mus,mes tai dedames lotuliukas.gif
http://i119.photobuc...os/P1010598.jpg
Atsakyti
Seimuno Jučo irgi spanielius ,bet labai aršus ir vedant su juo baisu prasilenkti ,nes griebia už kojų ir žmones ir šunis ,jis ir pats Nomedos laidoje pasakojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bordo @ 2007 02 23, 15:19)
Nu ir duodat,o ko jus geresni uz mus,mes tai dedames lotuliukas.gif
http://i119.photobuc...os/P1010598.jpg

thumbup.gif lotuliukas.gif Nu nebent tokį lotuliukas.gif
Atsakyti