QUOTE(flamenko @ 2009 01 06, 13:55)
Įtariu, kad jų tikslas- ramiai miegoti . Patikėk, labai bjauru, kai tik užmiegi ir tave pažadina šuns lojimas, vėl prisnaudi- vėl lojimas... Aš pvz. po tokio priverstinio pabudinimo ilgai negaliu užmigti, paskui visą dieną kaip sudaužyta jaučiuosi, tiesiog jautriai miegu.
Ar tikrai loja dėl to, kad namus saugo? Kažkas vaikšto po jūsų kiemą ar kėsinasi lipti per tvorą? Mano šuo naktį palodavo bute- nė velnio jis ten nesaugojo, nėra reikalo aploti menamus "priešus", o triukšmas, kai aplink tyla baisus.
Manau, kad tą jauną šunelį galima išauklėti, kaltinti kaimynus, žinoma, paprasčiau, bet "įlyskite ir į jų kailį"- aš kaip baisiausią košmarą atsimenu savaites, kurias po operacijos praleidau namie, niekur negalėdama išeiti, o kaimynų šuo liūdėdamas lojo, cypė, skalijo, kol grįždavo šeimininkai........
Manau, kad galima rasti išeitį. Tik reikia jos ieškoti . Sėkmės jums
Ar tikrai loja dėl to, kad namus saugo? Kažkas vaikšto po jūsų kiemą ar kėsinasi lipti per tvorą? Mano šuo naktį palodavo bute- nė velnio jis ten nesaugojo, nėra reikalo aploti menamus "priešus", o triukšmas, kai aplink tyla baisus.
Manau, kad tą jauną šunelį galima išauklėti, kaltinti kaimynus, žinoma, paprasčiau, bet "įlyskite ir į jų kailį"- aš kaip baisiausią košmarą atsimenu savaites, kurias po operacijos praleidau namie, niekur negalėdama išeiti, o kaimynų šuo liūdėdamas lojo, cypė, skalijo, kol grįždavo šeimininkai........
Manau, kad galima rasti išeitį. Tik reikia jos ieškoti . Sėkmės jums
Tai, kad neloja jinai istisai, va tame ir visa beda, mes miegame kaip tik langai i jos voljera ir gal karta ar du esu girdejusi, kad nakti sulojo (bet ne lojo istisai), be to jos voljeras yra uz namo ir ji kelio nemato kas eina, nes ten yra kito suns voljeras, kuris jau senukas pas mus ir zino, kad loti reikia tik su "tikslu" diena gal paloja dazniau, nes paleidziame po musu teritorija palakstyti, tai buna is dziaugsmo paloja ar su kaimynu sunimi "pabendrauja", bet esme, kad kitu kaimynu suo loja dazniau nei musu, bet ant ju skundu kazkodel neraso.