QUOTE(zmiejus @ 2007 03 02, 10:52)
Taip, man patinka visokiausi gyviai. Vieni taip, kad pats laikyčiau, kiti - kad tik pasigėrėčiau jais, paglostyčiau, treti - kad būtų zoologijos sode pasižiūrėti.
Nepamenu, kad būčiau teigęs nemėgstąs šunų. Nesuprantu iš kur jūs tai įsikalat į galvą?!
Papildyta:
Gal ateityje. Nesu bamba. Viskas ko siekiu - žinot savo ir aplinkinių teises bei pareigas, kurias numato viešosios taisyklės, įstatymai. Nematau tame nieko blogo. O kame "blogį" įžvegi tu? Kuo pasireiškia "bambos" reiškinys?
Nebūtina kiekvienam forumo pašvekovui asmeniškai pareikšti, kas su manim norėtų būti kaimynais, o kas ne. Bet ačiū už nuomonę.
Dėl "kiekvieno pirstelėjimo" nebenoriu kartotis. Jau, manau, išsiaiškinom kur yra žmogaus privataus gyvenimo ribos, ir kaip jos pažeidžiamos.
Siūlyčiau perskaityti mano pasisakymus, jei vis dar kažkas neaišku.Papildyta:
O tu bent pats prisimeni ką čia rašai,siūlydamas man pasiskaityti tavo postus
Vieną kart pavarai vienaip kitą kart sau prieštarauji.
O jei nesupranti kuo pasireiškia "tavosios bambos reiškinys" tai pats viską įdėmiai ir nuosekliai persiskatyk,ir gal jau nesiputok.Sužinojai ko norėjai ir iki
QUOTE(zmiejus @ 2007 03 02, 12:40)
*VICI*, *VICI*....
Juk visa tai, ką esu išsakęs apie tuos "bazinius reikalavimus" yra tik abstraktybė, arba pradiniai reikalavimai. Tingiu ieškot, bet
tikrai esu jau sakęs, kad antsnukių nereikalaučiau iš pažįstamų žmonių ir jų šunų, tame tarpe ir
kaimynų.
Nu va ir vėl sau prieštarauji
QUOTE(zmiejus @ 2007 03 02, 12:40)
Tarkim tu būtum mano nauja kaimynė:
Atleki pas mane kokį vakarą - "bar bar" į duris. "Laba diena, aš jūsų naujoji kaimynė. Mano vardas Vici - "Laba diena, malonu. Aš Zmiejus, o čia mano šeima" atsakau aš. Sakai, daug metų auginu šiuos nuostabius šuniukus - Čytą ir Dženę. Jos labai geros kalytės - netriukšmauja naktimis, mes susirenkam "kakučius", jos praėjusios visokiausius "XXX" psichologinius tyrimus ir šiaip ši šunų veislė niekad nieko nėra nuskriaudusi, net įkandusi.
Tiesiog norėjau paklausti ar jūs neprieštarautumėt, kad visi mes gyventume draugiškai, kartu ir šuniukai. Beje, mano "mergaitės" įpratusios nenešioti antsnukių, nes joms tai labai nepatinka.."
"Ką gi, jei jos tokios šaunios, mums, manau, nelieka nieko kito, kaip draugauti!
O jegu paprieštarautum,tai ką tada šunelį reiktų išmest
Visai jau tau
Ir dar klausimėlis ar bent žinai kaip atrodo jorkšyrai ir kaip jiems reikėtų uždėti antsnukius
O iš viso nekišk nosies kur nereikia ir tikrai šuo nekąs