QUOTE(juilet @ 2007 03 02, 00:47)
Taip ir nesuprantu
vieną kart tau patinka šunys kitą kart jau ne
Taip, man patinka visokiausi gyviai. Vieni taip, kad pats laikyčiau, kiti - kad tik pasigėrėčiau jais, paglostyčiau, treti - kad būtų zoologijos sode pasižiūrėti.
Nepamenu, kad būčiau teigęs nemėgstąs šunų. Nesuprantu iš kur jūs tai įsikalat į galvą?!
Papildyta:
QUOTE(juilet @ 2007 03 02, 01:09)
Toks jausmas kad tu esi pasaulio bamba.Nusileisk ant žemės,juk "kolhoze"gyveni
Vienintelė tau išeitis-nuosavas namas
Gal ateityje. Nesu bamba. Viskas ko siekiu - žinot savo ir aplinkinių teises bei pareigas, kurias numato viešosios taisyklės, įstatymai. Nematau tame nieko blogo. O kame "blogį" įžvegi tu? Kuo pasireiškia "bambos" reiškinys?
QUOTE(juilet @ 2007 03 02, 01:09)
Žinai ir aš džiaugiuosi kad tu ne mano kaimynas.Nors ir nerūkau,ir nebe tas amžius vakaruškas daryti,bet dėja tokios kaiminystės nenoriu
nes tau užkliūtų bet kas,net ir garsesnis "pirstelėjimas"
Nebūtina kiekvienam forumo pašvekovui asmeniškai pareikšti, kas su manim norėtų būti kaimynais, o kas ne. Bet ačiū už nuomonę.
Dėl "kiekvieno pirstelėjimo" nebenoriu kartotis. Jau, manau, išsiaiškinom kur yra žmogaus privataus gyvenimo ribos, ir kaip jos pažeidžiamos. Siūlyčiau perskaityti mano pasisakymus, jei vis dar kažkas neaišku.
Papildyta:
QUOTE(Bordo @ 2007 03 02, 08:38)
Panos,nu siuskit jus ji pas zmona ar pas ka
Ka jis cia rasineja ta pati per ta pati,zinot juk kaip yra su tuo internetiniu bendravimu,visokiu buna ,gal taip pasitenkinima kazkoki jaucia. Zinot tie,kur nuogi megsta rodytis,tai jiems smagu ,kad ziuri,o jei dar ka kas pasako,tai ir
Tai cia labai panasu tik kitokia forma. Bukit atsargios.
Miela, Bordo. Kodėl tu/jūs nenustoji rašyt "postų" į šią temą, jei neturi ką pasakyti. Jau ne pirmas kartas, kai tiesiog bandai kaip nors "įkast". Juk nesunku būtų tiesiog ignoruoti šią temą? Jei kas nors mane kritikuoja arba kažko paklausia, manau, turiu teisę atsakyti, kaip ir kiekvienas supermamos dalyvis. Jei po šio mano komentaro nė viena forumo dalyvė nebeturės noro manęs nei ko nors daugiau paklausti, sukritikuoti, pasišaipyti ar įžeidinėti - pažadu, kad tema bus baigta.
Ačiū