Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(gabijukas @ 2007 10 20, 17:54)
Ačiū, turiu winampą. Anksčiau .avi vinampas tik garsą duodavo, o dabar, kai instaliavau tuos kodekus, nieko - nei vaizdo, nei garso...  doh.gif  cray.gif

Man irgi pradžioj nerode avi failų, bet instaliavus prieš tai minėtus kodekus-viską kuo puikiausiai rodo smile.gif
Gal VLC media playeri pabandyk http://www.videolan.org/vlc/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2007 10 15, 01:00)
Ar pavyko gražiuoju susitarti?

Draugaujam, nesibaram ax.gif Šiaip nesu iš tų, kur kompiuterio dideliems darbams reiktų, naudoju tik kursinių rašmui, muzikos klausimui, filmų žiūrėjimui, keliems žaidimams ir žinoma naršymui internete. Tai kol kas viskas normaliai.
Atsakyti
Sveiki, o gal žinote, kur rasti info, kokios programos draugauja su Vista, o kokios ne?
Bandžiau "Juodas avis" instaliuotis į Vistą, bet nepavyko. Gal žinote, kuri lietuvių kalbos taisymo programa su Vista draugauja? Ar dar tokios nėra?
Atsakyti
Paeksperimantavau. "Tildės biuras 2006" tikrai draugauja ir taiso klaidas.
Atsakyti
Draugauju su Vista apie menesi... jokiu nusiskundimu unsure.gif viskas veikia...
Atsakyti
Sveiki gyvi mirksiukas.gif gal teko kam nors pirkti hp pavillion su vista ir bandėt persiinstaliuot xp? Ar nesusidūrėt su sunkumais? Velniai rautų, suvargom kaip reikiant doh.gif patikslinsiu - padaryta taip, kad regis neįmanoma instaliuoti xp unsure.gif dabar tikrai nebepirkčiau kompo su vista, jokiu būdu schmoll.gif nebent po kelių metų mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soir: 02 lapkričio 2007 - 20:07
O ar dar pardavinėja su XP mastau.gif ? Mes neseniai pirkom tai vien tik su Vista doh.gif (gyvenam ne Lietuvoj), tačiau iki šil su ta vista nedraugaujam schmoll.gif man jau daug geriau xp, mąstau perinstaliuot į xp
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2007 11 02, 22:47)
O ar dar pardavinėja su XP  mastau.gif ? Mes neseniai pirkom tai vien tik su Vista  doh.gif  (gyvenam ne Lietuvoj), tačiau iki šil su ta vista nedraugaujam  schmoll.gif  man jau daug geriau xp, mąstau perinstaliuot į xp

silpnesnius kompus pardavineja su XP. Mes ir sumąstėm XP instaliuotis, nes su Vista vis kas nors ne taip, ko nors pritrūksta - su programom ir pan., be to kompas gan neblogas pagal galingumą, o dirbo palyginus kaip galėtų dirbti su XP gan lėtokai, įgriso iki gyvo kaulo doh.gif bet galvoj netelpa, kaip šitaip galima padaryti - trukdyti instaliuotis XP - ką mąsto gamintojas? unsure.gif nežinau, gal čia tik su šituo kompo modeliu taip unsure.gif MB jau lyg rado kažkokį kabliuką, bet vis dar neaišku ar pavyks susitvarkyti normaliai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soir: 02 lapkričio 2007 - 22:01
QUOTE(mamaEgle @ 2007 11 02, 21:47)
O ar dar pardavinėja su XP   mastau.gif ? Mes neseniai pirkom tai vien tik su Vista  doh.gif  (gyvenam ne Lietuvoj), tačiau iki šil su ta vista nedraugaujam  schmoll.gif  man jau daug geriau xp, mąstau perinstaliuot į xp

Pabandyk ismokt po Vista. Uztenka grazinti atgal standartine meniu eilute - ir gyvenimas palengveja. Jei ko nematai is karto - priesingu peles klavisu iskviestame kontekstiniame meniu dazniausiai rasi ieskomas funkcijas. As jau pripratau. Lietuvoj dar galima nusipirkti surinktus Celeron kompus su Win XP Home, bet tai todel, kad jiem neuztenka galingumo dirbti su Vista. Jeigu atejo kompas su Vista - tai ir palik. Pergyvenau DOS, Win 3.11, Win 95, Win 98, Win2000, WinXP. Artimiausi 5 metai priklausys Vistai - teks ismokti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvaidot: 02 lapkričio 2007 - 22:09
QUOTE(vvaidot @ 2007 11 02, 23:02)
... Artimiausi 5 metai priklausys Vistai - teks ismokti smile.gif

Deja. Vistą ruošia eutanazijai, o po 3 metų turėtų pasirodyti windows 7.
Atsakyti
nežinau, nežinau... keikiam Vistą, keikiam HP Pavillion, keikiam Topo Centrą - sakau tiesiai šviesiai unsure.gif kiek turėjom reikalų su kompais viską susitvarkydavom, o tokio bardako neteko matyti, sveiku protu nesuvokiama.. sorry, reikia šiek tiek išsilieti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Prieš mėnesį sesė pirko kompiuterį ir niekas net nepainformavo, kad čia kažkokia ,,Višta" pridedama, o ne XP. Dabar sesė vis prašo, kad ją pamokinčiau, o aš žiūriu kaip avis į naujus vartus ir nieko ten nesuprantu. Baisesnės programos nesu mačius smile.gif schmoll.gif Man geriausia mano XP. thumbup.gif
Atsakyti