Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(nesmerk @ 2007 10 17, 22:10)
nemanau, pas mane sauniai viskas veikia, o jei ko nors nebutu turiu pora kompiuterastu,kurie be vargo viska sutvarkytu...Neturiu ko  klausineti, viska turiu ko reikia, pries tai turejau XP, juo irgi buvau ganetinai patenkinta. kompas ganetinai galingas, greitas...

tai gal gali pasakyt, kokio tipo tavo video failai, ar kokia programa naudoji? juk tikriausiai ziuri filmus...
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2007 10 17, 22:10)
nemanau, pas mane sauniai viskas veikia, o jei ko nors nebutu turiu pora kompiuterastu,kurie be vargo viska sutvarkytu...Neturiu ko  klausineti, viska turiu ko reikia, pries tai turejau XP, juo irgi buvau ganetinai patenkinta. kompas ganetinai galingas, greitas...

Bet netruks ateiti tas laikas kai .... fear.gif
Atsakyti
As irgi viena is tu, kurios baisiai nusivylusios Microsoftu, vasara nusipirkau Sony Vaio, gaila tuo metu cia nebebuvo kompiuteriu du xp. visur prikista vishtu... ka galvojau nieko cia tokio, susiinstaliuosiu as tuos xp, o kad draiveriu xp windowsams nera tai net i galva nesove doh.gif

Siuo metu vis dar kenciu ir naudoju vista schmoll.gif , bet reiks kuri savaitgali prisiruost ir susirast draiverius kiekvienam atskiram irenginiui, manau tai vieninele galimybe isideti xp... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2007 10 18, 13:53)
As irgi viena is tu, kurios baisiai nusivylusios Microsoftu, vasara nusipirkau Sony Vaio, gaila tuo metu cia nebebuvo kompiuteriu du xp. visur prikista vishtu... ka galvojau nieko cia tokio, susiinstaliuosiu as tuos xp, o kad draiveriu xp windowsams nera tai net i galva nesove  doh.gif

Siuo metu vis dar kenciu ir naudoju vista  schmoll.gif , bet reiks kuri savaitgali prisiruost ir susirast draiverius kiekvienam atskiram irenginiui, manau tai vieninele galimybe isideti xp...  unsure.gif

Jeigu pirkai su višta, tai xp bus ne taip jau paprasta instaliuoti, nes reikalingas specialus CD, arba turėsi pasikreipti į ką nors, kas tokį CD turi, kiek žinau, tai už vištos perrašymą į xp 100 pinigų jama.
Atsakyti
Ir as, ir draugas abu prisipirkom vistu, jis ta pacia diena isidejo xp, nes kompakte, kuri dave su kompiuteriu buvo xp driveriai, o pas mane nebuvo... cia nuo gamintojo priklauso, kadangi sony artimai bendrauja su microsoft, jie nori prastumt vista... todel ir negamina driveriu xp windowsams...
Atsakyti
Jei normalus kompas, tai viskas su ta Vista gerai, o ir programų įvairių jau pilna, kurios su Vista draugauja. Pas mane Vista jau pusę metų, nusiskundimų neturiu.
Papildyta:
QUOTE(gabijukas @ 2007 10 17, 23:54)
tai gal gali pasakyt, kokio tipo tavo video failai, ar kokia programa naudoji? juk tikriausiai ziuri filmus...

Aš .avi failus žiūriu su VLC media player'iu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijukas @ 2007 10 17, 21:49)
pirkau HP laptopą su Vista. Be to, nežinau ką daryt su .avi failais. Jų nenuskaito nei media player, nei Winamp. Nežinau ką daryt. gal kas galit ką patart?

pabandyk parsisiųst http://www.free-code...dec_Package.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soliux: 18 spalio 2007 - 20:18
jus nenorekit, kad visus failus galetute atidarineti ir matyti, atsipuskit kodakus pries ziurint avi.
kazkas minejo ,kad NERO neveikia su Vista, puikiai veikia, uzvakar irasinejau diska.viskas normaliai ax.gif
Atsakyti
Nu taip, su normaliais kompais vista veikia, bet kam kisti ta vista i laptoptus, kur ramu tik 1gb.... as gi nepirksiu gi dabar nerealaus kompo vien del to kad man vista veiktu, o kito varianto nera, su laptu niekur neberasi
Dar vienas dalykas, bandziau simsus pasileisti, nes tai vienas is mano megstamiausiu geimu, bet veltui.... simsai ir vista nebendrauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2007 10 18, 23:14)
jus nenorekit, kad visus failus galetute atidarineti ir matyti, atsipuskit kodakus  pries ziurint avi.
kazkas minejo ,kad NERO neveikia su Vista, puikiai veikia, uzvakar irasinejau diska.viskas normaliai ax.gif

keičiau daug kompų ir teko dirbt su įvairiom OS, bet dar tokių ir tiek problemų nesu turėjus kaip su šita "višta".... Galbūt mano laptopas perprastas (958 MB ramų), bet tai kam tada į tokius kompus diegt tą V? Dabar jau žinosiu, kad reik kažkokius kodakus siųstis (ačiū Soliux už nuorodą), bet ne mano gabumams juos susirast... gerai, kad yr žmonių, kurie pasidalina patirtim ax.gif

niu va, instaliavau tuos kodekus, bet vistiek man jų nesupranta... rašo: Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.
Tai netiko kodecai, ar kaip suprast? verksiu tuoj....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabijukas: 19 spalio 2007 - 16:24
QUOTE(gabijukas @ 2007 10 19, 17:05)

niu va, instaliavau tuos kodekus, bet vistiek man jų nesupranta... rašo: Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.
Tai netiko kodecai, ar kaip suprast? verksiu tuoj....

bandyk tadu šita http://www.winamp.com/
Atsakyti
QUOTE(soliux @ 2007 10 19, 20:07)

Ačiū, turiu winampą. Anksčiau .avi vinampas tik garsą duodavo, o dabar, kai instaliavau tuos kodekus, nieko - nei vaizdo, nei garso... doh.gif cray.gif
Atsakyti