Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 08, 22:05)
Pas mane dabar jau yra  1 GB RAM'ų smile.gif Tačiau man reikia dviejų smile.gif Nelabai įsivaizduoju, kaip aš tuos du pasidarysiu, nes vietos (užmiršau, kaip vadinasi..) RAM'am yra tik dvi, o pas mane tas gigas sudualintas... Nebent pirkt 2 GB dualintus, bet čia žiauriai brangiai kainuoja.. Ir klausimas, kur dėti seną gigą ramų?.... sad.gif

na tas žiauriai, kaip pažiurėjus. 2*1gb kainuoja apie300lt. savo2*512 parduosi už koki 100lt. Visgi tenka krapštyti pora šimtuku. Vien dėl gražesnės išvaizdos ar apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 07 08, 22:49)
na tas žiauriai, kaip pažiurėjus. 2*1gb kainuoja apie300lt. savo2*512 parduosi už koki 100lt. Visgi tenka krapštyti pora šimtuku. Vien dėl gražesnės išvaizdos ar apsimoka?

kokios išvaizdos? smile.gif man reik, kad nestabdytų kompas ir geimai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte @ 2007 07 08, 21:03)
O aš jau nuo vakar su Vista draugauju  friends.gif

Nu nu, pažiūrėsim ar ilgai ? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Taktas @ 2007 07 08, 22:01)
Na aš irgi palauksiu kol pribręs reikalas keisti kompą. O butinybės nėra kol dabartinis senukas veikia.

O man tai šiandien Suse Linux iš Waršuvos siuntinuke keliauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 08, 21:54)
Ir draugiškai jums ten sekas ar visgi xp geriau buvo? biggrin.gif

QUOTE(Palemonas @ 2007 07 09, 15:41)
Nu nu, pažiūrėsim ar ilgai ?  rolleyes.gif

Nu žinokit, kažkaip norėtųsi gražiuoju sutarti, nesimušti... g.gif Bet net nežinau kaip man čia su ja seksis... Internetą pajungt šiandien bandžiau - kažkas kliūna, kamera vaizdo nerodo blink.gif Bandysim toliau.
Atsakyti
kiek maciau tai nieko gero, nepatik, ir kompo reikia pakankamai gero, be to letokai veikia viskas. kazkoks nesusipratimas ta Vista g.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2007 07 10, 00:06)
kiek maciau tai nieko gero, nepatik, ir kompo reikia pakankamai gero, be to letokai veikia viskas. kazkoks nesusipratimas ta Vista  g.gif

Svarbi informacija ketinantiems pirkti nešiojamą kompiuterį su Windows Vista.

Didžiausi grafinių lustų gamintojai, ATI ir NVidia nusigręžė nuo Vista ir nusprendė nebegaminti tvarkyklių į nešiojamus kompiuterius montuojamuose lustuose. Tuo turės rūpintis nešiojamų kompiuterių gamintojai.

Visas straipsnis yra čia: http://www.lrytas.lt...84575629&view=4

Tad reikės atsargiau rinktis kompiuterį, prieš tai išsiaiškinti ar jie gerai moka parašyti tvarkykles savo kompiuteriams. Nes neaiškūs gamintojai, arba nemokės to padaryti, arba dės kitų gamintojų lustus.

O ATI ir NVidia kol kas yra geriausi, mano nuomone.

Pradedu rimtai galvoti, kad kitas mano kompiuteris bus Mac.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 25 liepos 2007 - 06:51
pirkome nešiojamą su Vista,tai vyras greit ją išpravadijo ir įdiegė XP.Na kaip sraigė... schmoll.gif Aišku viskas gražu,bet tada jau ir kompo galingo reik mokėt už grožį... smile.gif
Atsakyti
help.gif Prieš savaitę pirkom kompą, jau su Vista, dar ieškojom su XP, bet..... nieko nėra schmoll.gif (gyvenam ne Lietuvoj). O dabar bandom rasti bendrą kalbą su ja, tačiau sunkiai. Niekaip neatidaro jokių filmuotų reportažų, TV nerodo, skaipo atnaujinimo nesiunčia, iš el.pašto irgi nieko nesiunčia schmoll.gif bash.gif bash.gif Įtariu čia graži pradžia, nes netigi filmų, įrašytų sename kompe, nerodo, yra tik garsas (iš originalių kompaktų viskas gerai). Gal kas buvot susidūręs su tokia problema? Ką daryt? g.gif
aciuks.gif
QUOTE(Auryte @ 2007 07 09, 15:31)
Nu žinokit, kažkaip norėtųsi gražiuoju sutarti, nesimušti...  g.gif  Bet net nežinau kaip man čia su ja seksis... Internetą pajungt šiandien bandžiau - kažkas kliūna, kamera vaizdo nerodo  blink.gif  Bandysim toliau.

Ar pavyko gražiuoju susitarti?
Atsakyti
pirkau laptopa su vista. viskas liuks veikia. neturiu kol kas jokiu nusiskundimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2007 10 15, 08:00)
pirkau laptopa su vista. viskas liuks veikia. neturiu kol kas jokiu nusiskundimu. 4u.gif

Nesidžiauk, greitai klausinėsi apie perrašymą .
Atsakyti
pirkau HP laptopą su Vista. Esu paprastas vartotojas ir jaučiuosi nuskriaustas. Negaliu nesikeikt... Man labai daug nervų kainavo, kol suradau printerio draiverius, nes kitaip neveikė. O štai su video kamera, tai iš viso... Nesupranta Višta draiverių ir nesugebu jų rasti internete. Be to, nežinau ką daryt su .avi failais. Jų nenuskaito nei media player, nei Winamp. Nežinau ką daryt. gal kas galit ką patart? Ir Nero neveikia... Žodžiu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 15, 08:31)
Nesidžiauk, greitai klausinėsi apie perrašymą .

nemanau, pas mane sauniai viskas veikia, o jei ko nors nebutu turiu pora kompiuterastu,kurie be vargo viska sutvarkytu...Neturiu ko klausineti, viska turiu ko reikia, pries tai turejau XP, juo irgi buvau ganetinai patenkinta. kompas ganetinai galingas, greitas...
Atsakyti