Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(Auryte @ 2007 07 04, 19:36)
Iškilo ir tokia problema, reikia nešiojamo kompiuterio, o jie dabar dauguma su vištom  biggrin.gif  vieni sako, kad ji visai nieko, kiti - kad prasta, bet dar viena nuomonę išgirdau, kad ji labai rimtai tikrina visas įrašytas programas ir jei jau nelegali tai viskas - nepriima ir vsio. Ar čia tiesa? Nes kaip tada daryt?  ax.gif

Pas mane tai viskas veikia blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte @ 2007 07 05, 09:39)
O ant vistos tikrai žaidimai neveikia?  blush2.gif  Dar girdėjau, kad ir nero pykstasi su ja...

Žaidimai veikia, tačiau bet kokią programą kurią norėsite įdiegti, tame tarpe ir žaidimus, pirma reikės tikrinti ar Jūsų turima versija yra pritaikyta Vista. Jei ne, geriau nediegti ir ieškoti tinkamos versijos.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 07 05, 10:47)
Pas mane tai viskas veikia blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 05, 11:15)
Žaidimai veikia, tačiau bet kokią programą kurią norėsite įdiegti, tame tarpe ir žaidimus, pirma reikės tikrinti ar Jūsų turima versija yra pritaikyta Vista. Jei ne, geriau nediegti ir ieškoti tinkamos versijos.

Dėkui good.gif Iš karto daug ramiau, nes vienoj parduotuvėj tiek prigąsdino, kad ten su ja nieko neįmanoma, o pasirodo, kad čia viskas ok
Atsakyti
Nu ne viskas ten veikia smile.gif Bet dauguma veikia. Su McAfee vaikinui problemų buvo Vistoje (nors ir aš su ja ant XP užsiknisau biggrin.gif Bet aš bent suinstalinau, o jam neveikė Vistoj smile.gif ) Ir dar visokios XP programikės nelabai veikia. Aš dar kokius metus pabūsiu su XP biggrin.gif Vėliau tik apie Vistą galvosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 06, 12:58)
Aš dar kokius metus pabūsiu su XP biggrin.gif Vėliau tik apie Vistą galvosiu smile.gif

O aš jau nuo vakar su Vista draugauju friends.gif
Atsakyti
Ir kokie atsiliepimai?
Aš prie porą menesių turėjau Vistą tongue.gif Bet užkniso ir vėl XP surašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 08, 21:47)
Ir kokie atsiliepimai?
Aš prie porą menesių turėjau Vistą tongue.gif Bet užkniso ir vėl XP surašiau smile.gif

Pirmais Vista pataisų paketas žada pasirodyti tik kitais metais.

Informacija iš čia.
Atsakyti
QUOTE(Auryte @ 2007 07 08, 21:03)
O aš jau nuo vakar su Vista draugauju  friends.gif

Ir draugiškai jums ten sekas ar visgi xp geriau buvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 08, 20:52)
Pirmais Vista pataisų paketas žada pasirodyti tik kitais metais.

Informacija iš čia.

Teks laukti kitų metų ir tada žiūrėti, kas pasikeitė smile.gif Gal iki to laiko papildomą gigą ramų jau turėsiu biggrin.gif biggrin.gif Ne taip stabdys biggrin.gif
Atsakyti
Na aš irgi palauksiu kol pribręs reikalas keisti kompą. O butinybės nėra kol dabartinis senukas veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taktas: 08 liepos 2007 - 21:01
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 08, 21:57)
Teks laukti kitų metų ir tada žiūrėti, kas pasikeitė smile.gif Gal iki to laiko papildomą gigą ramų jau turėsiu biggrin.gif biggrin.gif Ne taip stabdys biggrin.gif

Bišky nesupratau ką parašei bet gigas ramų matyt gerai biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane dabar jau yra 1 GB RAM'ų smile.gif Tačiau man reikia dviejų smile.gif Nelabai įsivaizduoju, kaip aš tuos du pasidarysiu, nes vietos (užmiršau, kaip vadinasi..) RAM'am yra tik dvi, o pas mane tas gigas sudualintas... Nebent pirkt 2 GB dualintus, bet čia žiauriai brangiai kainuoja.. Ir klausimas, kur dėti seną gigą ramų?.... sad.gif
Atsakyti