Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(Guvilė @ 2007 06 30, 09:20)
Tai ką man daryti? Nusipirksiu su xp, o paskui vėl užeis vista. Nors, tiesa pakeisti galima...
doh.gif

Jei dabar pirktųmėte Windows Vista Busines arba Windows Vista Ultimate, tada galima vietoje jų instaliuotis Windows XP PRO. Tiesa, dėl serijinio numerio ir aktyvacijos teks skambinti į Microsoft atstovybę Lietuvoje. Kai sugalvosite, visada bus galima vėl grįžti prie "Vishtos". Su Vista Home versijomis downgrade galimybė nenumatyta.
Info iš: http://www.dcom.com....sion-020707.pdf
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 30, 10:23)
Dabar įmanoma pirkti tokią Vista OEM licenciją, kuri leidžia diegti ir XP. Taigi legaliai galima naudoti ir XP ir Vista. Tačiau OEM licencijos negalima diegti į du kompiuterius, ką galima daryti su Retail licencija (su ja buvo galima į du asmeninius kompiuterius, jei jie abu to paties asmens ir vienas jų nešiojamas, kaip dabar nesigilinau).

Ai, surizikuosiu ir nusipirksiu tą viŠtą ax.gif
Atsakyti

Beje, kokiam prekybos centre ar parduotuvėje geriausia pirkti? Kur geriausias aptarnavimas, prekių kokybė Vilniuje? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvilė: 01 liepos 2007 - 17:20
QUOTE(Guvilė @ 2007 07 01, 18:20)
Beje, kokiam prekybos centre ar parduotuvėje geriausia pirkti? Kur geriausias aptarnavimas, prekių kokybė Vilniuje? unsure.gif

Aš manau, kad geriausiai pirkti didžiausiose kompanijose. Nes pas jas visas aptarnavimo ir garantijos mechanizmas būna sustyguotas kaip reikiant.

Neminėsiu nė vieno vardo, nenori būti apkaltintas nei reklama nei šmeižtu.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 01, 19:58)
Aš manau, kad geriausiai pirkti didžiausiose kompanijose. Nes pas jas visas aptarnavimo ir garantijos mechanizmas būna sustyguotas kaip reikiant.

Neminėsiu nė vieno vardo, nenori būti apkaltintas nei reklama nei šmeižtu.

Ačiū už patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki labai reikia pagalbos gal zinote ka galima butu padaryti

zodziu buvo taip, buvo windows xp uzluzo atvaziaves meistras instaliavo windowa vista,buvo viskas normalei veikeviskas gerai buvom isvyke keliom dienom gryzusi bandziau pasijungti kompa bet negalejau ilisti prie visu savo duomenu tik i neta nes praso aktyvuoti vista su kazkoku kodu o as jo tai neturiu nes meistras man vista instaliavo ir uz tai pinigus mokejau o dabar negaliu naudotis gal kas nors galit pagelbeti nors trumpai kol persimesiu visas nuotraukas is kompo ir filmuota medziaga verysad.gif gal kazkaip galima ta koda gauti?

labai labai prasau ten visos mano maziuku foto gal yra galimybe kazkaip jas iskrapstyti is kompo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smail: 03 liepos 2007 - 22:37
Gal zinot kada bus pataisymai g.gif
Atsakyti
Pas mane Vista tai kol kas nesiskundžiu. Žaidimų nežaidžiu blush2.gif Draugui darbui AutoCad reikia, tai gavo iš kažkur 2008 metų versiją, savaitgalį bandys instaliuot. Žiūrėsim kaip tada bus.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 07 04, 17:09)
tai gavo iš kažkur 2008 metų versiją, savaitgalį bandys instaliuot. Žiūrėsim kaip tada bus.

2008 metų? Kad dabar 2007 metai smile.gif
Atsakyti
Iškilo ir tokia problema, reikia nešiojamo kompiuterio, o jie dabar dauguma su vištom biggrin.gif vieni sako, kad ji visai nieko, kiti - kad prasta, bet dar viena nuomonę išgirdau, kad ji labai rimtai tikrina visas įrašytas programas ir jei jau nelegali tai viskas - nepriima ir vsio. Ar čia tiesa? Nes kaip tada daryt? ax.gif
Atsakyti
Tai jei jau višta įrašyta, tipo XP neveiks ant kompo?
Atsakyti
QUOTE(smail @ 2007 07 03, 23:36)
Sveiki labai reikia pagalbos gal zinote ka galima butu padaryti

zodziu buvo taip, buvo windows xp uzluzo atvaziaves meistras instaliavo windowa vista,buvo viskas normalei veikeviskas gerai buvom isvyke keliom dienom gryzusi bandziau pasijungti kompa bet negalejau ilisti prie visu savo duomenu tik i neta nes praso aktyvuoti vista su kazkoku kodu o as jo tai neturiu nes meistras man vista instaliavo ir uz tai pinigus mokejau o dabar negaliu naudotis gal kas nors galit pagelbeti nors trumpai kol persimesiu visas nuotraukas is kompo ir filmuota medziaga  verysad.gif gal kazkaip galima ta koda gauti?

labai labai prasau ten visos mano maziuku foto gal yra galimybe kazkaip jas iskrapstyti is kompo  verysad.gif

Nu tai gaudyk tą savo meistrą su visu kodu cool.gif
Atsakyti