Na praej siektiek laiko gal nuomones pasikeite?
QUOTE(jufka @ 2007 05 23, 16:34)
Na praej siektiek laiko gal nuomones pasikeite?
Kas iš parduotuvės ją pirko, jau sunešė atgal ir pinigus atsiėmė.
Na tai kolkas tikrai neapsimoka pirkti reiks laukti pakeitimu
Gal galite pasakyti ka daryti? kai baigi darba spaudi Turn off, laptopas isijungia, bet kai vel nori ijungti jis pastoviai testuojasi, programas meto, kol normaliai pasikrauna praeina gal 10 min, jei spaudi sleep pries baigiant darba kompas normaliai greit isijungia, ka daryti su tais testavimais vistoje? patarkite, ir gal zinote kur internete surasti lietuviska instrukcija vistos home premium? Buciau dekinga uz pagalba
Vokietijoje mačia visi nauji kompai su vista pardavinėjami
QUOTE(logika @ 2007 05 26, 00:39)
Vokietijoje mačia visi nauji kompai su vista pardavinėjami
Lietuvoj tai dauguma jau irgi
Bet man siule Windows XP ir tikrai tuo dziaugiuos kolkas.....
Sako Linux labai geri ir greiti
na as dar blogu atsiliepimu apie vista nelabai girdejau. bet pati vis neprisiruosiu isigyt
Aš ruošiuosi pirkti naują kompą su WinVista. Nes jau žinau ką reiškia nusipirkti kompą su OS, kuri nėra sena, bet yra ir naujesnių, kas būtų jei dabar pirkčiau XP. Dėl žaidimų, tai palauksiu aš tuos metus, kol viskas "susigulės" tsakant.
QUOTE(Guvilė @ 2007 06 29, 18:10)
Aš ruošiuosi pirkti naują kompą su WinVista. Nes jau žinau ką reiškia nusipirkti kompą su OS, kuri nėra sena, bet yra ir naujesnių, kas būtų jei dabar pirkčiau XP. Dėl žaidimų, tai palauksiu aš tuos metus, kol viskas "susigulės" tsakant.
Dar iki šių metų gali galima bus įsigyti kompiuterį su Win XP. O po to tik su Vista.
Kad ir ką bekalbėtume, Vista išleista skubotai ir yra neišdirbta. Kaip kad kadaise buvo su XP. Su XP dirbti buvo galima tik nuo SP1 išleidimo t.y. maždaug po metų po XP pro išleidimo. Antras buvo išleistas 2004 metais.
Manau panašius laiko intervalus reiktų palaukti ir dėl Vista arba dar ilgiau.
Dėl skuboto išleidimo Microsoft išleido nepilnai išvystytomis Vista savybėmis, kurios turėjo būti pagal planą, o kai kurių galimybių yra tik užuominos, t.y. jos lyg ir yra, tačiau neveikia.
Kitaip sakant nėra priežasčių pereiti prie Vista, tačiau yra daug priežasčių nepereiti.
O tas kas visgi pasirinko pereiti prie Vista, pirma pasitikrinkite ar turėsite visas reikiamas tvarkykles, ir ar Jūsų naudojamos programos suderinamos su Vista. Aš asmeniškai susidūriau su AutoCAD palaikymo problema, tik 2008 versija tinkama Vistai. (čia pas pažįstamą architektą kompe..)
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 29, 22:09)
Dar iki šių metų gali galima bus įsigyti kompiuterį su Win XP. O po to tik su Vista.
Kad ir ką bekalbėtume, Vista išleista skubotai ir yra neišdirbta. Kaip kad kadaise buvo su XP. Su XP dirbti buvo galima tik nuo SP1 išleidimo t.y. maždaug po metų po XP pro išleidimo. Antras buvo išleistas 2004 metais.
Dėl skuboto išleidimo Microsoft išleido nepilnai išvystytomis Vista savybėmis, kurios turėjo būti pagal planą, o kai kurių galimybių yra tik užuominos, t.y. jos lyg ir yra, tačiau neveikia.
Kitaip sakant nėra priežasčių pereiti prie Vista, tačiau yra daug priežasčių nepereiti.
O tas kas visgi pasirinko pereiti prie Vista, pirma pasitikrinkite ar turėsite visas reikiamas tvarkykles, ir ar Jūsų naudojamos programos suderinamos su Vista. Aš asmeniškai susidūriau su AutoCAD palaikymo problema, tik 2008 versija tinkama Vistai. (čia pas pažįstamą architektą kompe..)
Tai ką man daryti? Nusipirksiu su xp, o paskui vėl užeis vista. Nors, tiesa pakeisti galima...
QUOTE(Guvilė @ 2007 06 30, 09:20)
Tai ką man daryti? Nusipirksiu su xp, o paskui vėl užeis vista. Nors, tiesa pakeisti galima...
Dabar įmanoma pirkti tokią Vista OEM licenciją, kuri leidžia diegti ir XP. Taigi legaliai galima naudoti ir XP ir Vista. Tačiau OEM licencijos negalima diegti į du kompiuterius, ką galima daryti su Retail licencija (su ja buvo galima į du asmeninius kompiuterius, jei jie abu to paties asmens ir vienas jų nešiojamas, kaip dabar nesigilinau).