Įkraunama...
Įkraunama...

Windows Vista

QUOTE(<Pienė> @ 2010 03 17, 10:23)
Dėkui, bet pas mane laptopas, tai gavosi, kad rašyčiau tik skaičius smile.gif nu bet paskui per control panel susiradau ir pasidariau normaliai, kad galėčiau keitinėt kalbas paprastai smile.gif

Taigi pasinaudokit savo galva truputį.

Juk angliškoj klaviatūroj ! ar @ irgi neparašysite paspaudusi tik ! art @, reikia laikyti paspaudus Shift. Tai ir čia tas pats: spaudžiate ir laikote dešinį Alt, Shift ir !, Alt+Shift+@ ir t.t.

Perjunginėti klaviatūrą tam, kad įvesti vieną simbolį yra tikrai ne optimalus variantas.
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 03 17, 10:23)
Dėkui, bet pas mane laptopas, tai gavosi, kad rašyčiau tik skaičius smile.gif nu bet paskui per control panel susiradau ir pasidariau normaliai, kad galėčiau keitinėt kalbas paprastai smile.gif

pas mane irgi laptopas su Vista, nieko aš neperjunginėju, tik kai noriu šauktuko ar @ spaudžiu kairėj pusėj vienu metu Shift+Ctrl+Alt ir ! mirksiukas.gif
Atsakyti
vista atrodo graziai, bet labai stabdo kompiuterio darba
jau zymiai geriau windows xp
Atsakyti
Gal kas naudojat OEM'ine Windows Vista Home Premium? Prašau, parašykit AŽ (turiu klausimuką). 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuxx @ 2010 06 07, 13:25)
vista atrodo graziai, bet labai stabdo kompiuterio darba
jau zymiai geriau windows xp

Susidėk MS-DOS — išvis nestabdys.
Atsakyti
Sveiki,
reikėtų pagalbos... turiu ASUS M50Vn su Windows Vista Home Premium. Yra įmontuotas mikrofonas. Kažkada jis mane labai nervino ir atjungiau per nustatymus. Dabar niekaip negaliu įjungt atgal. Naudojantis Skype arba messengeriu išmeta kad "nėra garso plokštės arba ji nepajungta", bet garsas yra, tik mikrofonas neveikia. Gal netyčia kokius driverius pašalinau? kur jų rast? nes su driveriais aš žalia.. iš anksto labai dekoju už pagalbą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 02 24, 19:19)
Ateis laikas, kai nori nenori reikes turet Vista - programkes nebeveiks su senaisiais Windowsais smile.gif

Šitas mane prajuokino. biggrin.gif blush2.gif
Šiaip, nežinau, kas dar gali naudotis ta višta. Tokia išprievartauta versija. Žymiai geriau windows7.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 05 29, 16:42)
Šitas mane prajuokino.  biggrin.gif  blush2.gif
Šiaip, nežinau, kas dar gali naudotis ta višta. Tokia išprievartauta versija. Žymiai geriau windows7.

Mane tai labiausiai prajuokina dėmesio stokos kamuojamos asmenybės, prikeliančios iš užmaršties keturių(!) metų senumo postus...
Atsakyti